Ahoj všichni,
po tom co jsem tady řešil, že po tom co jsem dal na auto jiný výfuk(Magnaflow catback) vyskakovala kontrolka motoru. Jsem se na to trošku zaměřil, a všiml si, že auto pokud ho nastartuju za studena, nejede na všechny válce. Tak jsem opět kouknul na Dia, misfire 6 a 8 válce. Prohodil jsem prvně cívky, poté svíčky, žádná změna. Všiml jsem si, že motor vydává zvuk, jak kdyby někde utíkal vzduch. Po decentním kouřovém testu, jsem zjistil, že vychází kouř okolo válců přesně na druhé straně.( Tzn. někde okolo válců 1-4). Už na to nemám nervy, a jediné co mě napadlo, bylo auto už konečně hodit ze skály, nebo zapálit.
Tudíž na to seru, a hledám někoho, kdo se v motorech N62 vyzná, a opraví to. Nejlépe někoho u koho bych popřípadě mohl nechat motor i přetěsnit. Nejlépe Jižní Čechy, Praha, nebo alespoň aby to nebyla druhá strana Čr. Díky, a přeji víc štěstí, než mám poslední dobou já.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 550i- Hledám technika
Re: E60 550i- Hledám technika
Tomu zkusím zavolat zítra, ale předpokládám že bude mít práce až nad hlavu, tzn. že bude čekací doba dlouhá.
To určitě bude, ale máš jistotu, že na to příjde a opraví. Navíc jako bonus ušetěíš jak peníze, tak nervy a čas
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Nemá smysl volat, zajeď osobně nebo sms a ne že mě předběhneš!