Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kola a pneu na E65
Re: kola a pneu na E65
Chcel by som sa opytat, kolko rokov je podla vas ok na zimne pneu?zjazdene ich nikdy nemam nenajazdim sialene moc, ale kvoli tvrdosti...Chcem to sice na e70 ale nechcem tam zbytocne zakladat temu kedze obsah je rovnaky:)Nasiel som teraz za super cenu matador s tym mate niekto skusenost?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to poznáš podle chování auta.
Ale ze ci neni take nejake pravdilo ze povedzme 2-3 roky a uz je to na hovno, ja som dostal k autu zimne ked som kupil a nepacili sa mi moc hned prvu zimu, mal som ich aj minulu a hlavne teda sa mi nepozdava pri dobrzdovani sa smyknu niekedy, do kopcov atd na snehu pohode, len neviem ci to smyknutie pripisovat vahe auta alebo tomu ze su uz tvrde tie pneu...
Nvm. Zimaky max 5-6 let. S tim ze je koupim nové.
Taky bude zalezet na znacce asi
- Filozof
- Klubové ID: 1044
pravidlo pneumatik 4x4 v zimě.
1. minimálně 4mm aby to adekvátně ještě zabíralo i brzdilo
2. maximálně 4roky pneu pak pryč snimi
3. minimálně 4 měsíce v zimě
4. mění se vždy 4x pneu nové
S bodem 1 a 2 plně souhlasím pokud auto není jen na nákup do obchodu či po městě na moravě kde je sníh 1-2týdny v roce.
co se týče bodu 3 nejde paušalizovat ale v listopadu je dobré už mít zimáky a někdy i březen ještě mrzne a padá sníh viz letos na konci zimy a musí se určovat podle sněhu a teploty.
No a bod 4 je jasný. A po 19letech ježdění na ruzných autech bych už staré pneumatiky nekupoval na hlavní auto. Už jsem si toho užil až až.
Jednou jsem koupil dvouleté premiové pneu 6,5mm a auto na nich skákalo jak postižené.
Nemá smysl kupovat staré pneu když třeba NEXEN vyrábí pneu za 2ku jsou měkké a krásně drží na sněhu. Není třeba kupovat staré mrchy, když za 8-9k obuji celé auto do nových zimních pneu.
1. minimálně 4mm aby to adekvátně ještě zabíralo i brzdilo
2. maximálně 4roky pneu pak pryč snimi
3. minimálně 4 měsíce v zimě
4. mění se vždy 4x pneu nové
S bodem 1 a 2 plně souhlasím pokud auto není jen na nákup do obchodu či po městě na moravě kde je sníh 1-2týdny v roce.
co se týče bodu 3 nejde paušalizovat ale v listopadu je dobré už mít zimáky a někdy i březen ještě mrzne a padá sníh viz letos na konci zimy a musí se určovat podle sněhu a teploty.
No a bod 4 je jasný. A po 19letech ježdění na ruzných autech bych už staré pneumatiky nekupoval na hlavní auto. Už jsem si toho užil až až.
Jednou jsem koupil dvouleté premiové pneu 6,5mm a auto na nich skákalo jak postižené.
Nemá smysl kupovat staré pneu když třeba NEXEN vyrábí pneu za 2ku jsou měkké a krásně drží na sněhu. Není třeba kupovat staré mrchy, když za 8-9k obuji celé auto do nových zimních pneu.
Dnes se zadarilo a styling 174 se zimakama, 2 pneu dobry a 2 asi na vymenu.....jeste zmerim kolik presne maji. Jinak za 7000,-Jaris330D píše:12 000 za zimni pekne pne i s litakama? Kamarade, tohle neni Octavka. Ja dal za 18 litaky + fungl nove zimni pneu 28 000 kc. Styling 93.xdreamerx píše:jj ja bych radeji nejaky 18, ale co se mi libej, tak stojej 25+ a to davat nechci.
moje predstavava je dat za kola-pneu cca 12t
Takze mi to vychazi, ze mam furt levnejsi koupit novy pneu na ty moje 19 nez komplet 18

- Filozof
- Klubové ID: 1044
tak ještě aby nebyly šišatý kola tvrdý a starý pneu. pak by stačilo možná jen koupit na první sezonu 2x pneu.
Jinak dobrá cena...
Jinak dobrá cena...

No vidis, ale dej si bacha na stari tech gum. Vzorek sice muze byt super, ale stari je rozhodujici. Ja jsem malem prokousl volant, kdyz jsem pluhoval ten kopec. A ten rybnik byl pekne neprijemny. 

Jsou to 2014, takze jejich posledni sezona.....zitra je jeste presne zmerim kolik maji a uvidi se
To by tuhle zimu melo dat. Stejne hlasi, ze ma byt teplo 

Tak 2x maji 6mm a 2x 4mm, takze 2 nove by se asi vyplatilo vzit.
Nejaky doporuceni na shop mate? Celkem dobry ceny maji velko-pneu.cz
Co takhle neco z nemecka vyplati se? Pri 2 kusech asi ne co.
Nejaky doporuceni na shop mate? Celkem dobry ceny maji velko-pneu.cz
Co takhle neco z nemecka vyplati se? Pri 2 kusech asi ne co.
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Ja letos kupoval nove zimni na 750i, nevim presne proc, ale nove Dunlopy WS 4D v 18kach jsem sehnal pod 3000,- za kus, o minimalne 1000,- mene jak podobna premiova konkurence, maji to tak skoro ve vsech eshopech, co jsem videl. Po domluve mi prisly s DOT konec 2017, cili v pohode, za me zajimavy tip na skvelou pneu za prekvapivou cenu.
Pred 2 lety jsem kupoval ty same, za celou sadu jsem dal o cca. 5000,- vic...
Pred 2 lety jsem kupoval ty same, za celou sadu jsem dal o cca. 5000,- vic...
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze