Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vybitá autobaterie
Vybitá autobaterie
Ahoj všem, prosím o pomoc, E46 328i r.v.2000, cca po týdnu až čtrnácti dnech se mi totálně vybije baterka. Prošel jsem alternátor, baterku, skrytou spotrebu, ale bez úspěchu. Nevíte na co bych se měl ještě podívat? Díky moc
- TurboShnek
Re: Vybitá autobaterie
Jak je ta baterka stará?Mailou píše:Ahoj všem, prosím o pomoc, E46 328i r.v.2000, cca po týdnu až čtrnácti dnech se mi totálně vybije baterka. Prošel jsem alternátor, baterku, skrytou spotrebu, ale bez úspěchu. Nevíte na co bych se měl ještě podívat? Díky moc

Právě že ještě v záruce, dokonce jsem ji dal reklamovat s tím, že je KO. Udělali na ni proměření, zátěžové testy... A nic. Vrátili mi ji jako OK.kalasnikov471 píše:Jak je ta baterka stará?Mailou píše:Ahoj všem, prosím o pomoc, E46 328i r.v.2000, cca po týdnu až čtrnácti dnech se mi totálně vybije baterka. Prošel jsem alternátor, baterku, skrytou spotrebu, ale bez úspěchu. Nevíte na co bych se měl ještě podívat? Díky moc
odpor topeni/jezek
Dobrá ptakovina bejva zlobivej spínač světla v kufru.
5w žárovka umí baterku taky rychle dodělat.
Jinak merak proudu na baterku a jít pojistku po pojistné a sledovat odběr.
5w žárovka umí baterku taky rychle dodělat.
Jinak merak proudu na baterku a jít pojistku po pojistné a sledovat odběr.
ale je potreba 15minut pockat az se auto uspi a vypne vetsinu elektroniky
Skrytý odběr, alternátor a baterku jsme zkoušeli.drifterCZ píše:ale je potreba 15minut pockat az se auto uspi a vypne vetsinu elektroniky
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
... zkoušeli jste i klidový odběr starteru, respektive vysouvací cívky starteru?
Na kterém místě elektrické instalace jste měřili ten skrytý odběr?
Odběr jsme měřili na baterie vyndaváním pojistek. Toto jsme nezkoušeli. Ale vypadá to, že problém je vyřešen. Vypadá to na špatný kontakt na minus pólu na baterie a nějaký prechodak. Každopádně děkuji za nápad a kdyby se naše hypotéza nepotvrdila, tak zkusíme i tu cívku startéru.starML píše:... zkoušeli jste i klidový odběr starteru, respektive vysouvací cívky starteru?