Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
Quaife se dá normálně koupit se standardním převodem pro automatovou 645Ci, co sem naposled zkoumal.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:

Bez pruhů by to bylo úplně dokonaly.
mě se ten tuning nelíbí, taková 6er je pro mě hnus, ale pokud se na to podívám tuninogývm okem, dal bych tomu první cenu, jako tuning je to dokonaly i s pruhem,
100 lidí 100 chutí. Prostě celostříbrnou jsem si ji užil, teď si ji užívám takhle, příští rok bude třeba celopolep 

Pole position dopředu a Game over dozadu? 

Jak tuning nemusím a z obyč. 6er jsem se neposral, tak takhle střízlivá úprava se mi líbí a dovedl bych si s tím představit život i s pruhama, které moc nemusím. Pokud je tedy řeč o nějakém vytuněném sporťáku.
Nevím, co by řekl tuner, ale za mě jako pokročilému (věkem
), který tuningu nerozumí 
Nevím, co by řekl tuner, ale za mě jako pokročilému (věkem

Celopolep každopádně to auto na dobro zabije.
Jo, souhlas. Teď jsem vedle nějakýho tuzingu olepenýho s karbonovými prvky parkoval a myslím jsem i vyprskl, ikdyž to bylo spíš k pláči.
nějak se s Wozejkem bavíme o pádlech na volant ke steptronicu, JaraXi, jak jsi s tím ty dopadnul? dával jsi ještě na fb, žes je koupil a chystáš se na to 

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
leží v krabici, pro mě 6er svojí nekvalitou, poruchovostí, nekomfortem a hlavně tím že prostě bez LSD se s tím žádná pila stejně jezdit nedá,takže asi půjde z domu.
no jo no, jednou to přijít muselo, tak už jí dej ránu z milosti 
nalej vodu do světel a jako bonus se ještě ohřeješ

nalej vodu do světel a jako bonus se ještě ohřeješ

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
už se těším na zimu na údržbu, teď není momentálně kvůli stavbě ani chvilka času na jiné věci krom běžné údržby.
Je to fantastický stroj který mě ani po třech letech vlastnictví nepřestal bavit, super L7, super DD, super komfort, super svezení, super vyladění jako celku, super provozní náklady, prostě 6er je super, Jarax musí jezdit v něčem jiném než je 6er, akorát vo tom neví
Je to fantastický stroj který mě ani po třech letech vlastnictví nepřestal bavit, super L7, super DD, super komfort, super svezení, super vyladění jako celku, super provozní náklady, prostě 6er je super, Jarax musí jezdit v něčem jiném než je 6er, akorát vo tom neví

- Přílohy
-
- DSC01173.JPG (189.7 KiB) Zobrazeno 4061 x
-
- DSC01176.JPG (181.91 KiB) Zobrazeno 4061 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Co ta trubka tam? To je nějaká divná údržba - brzdy, filtry, motor ven
Termostat máš na kolik stupňů?

Sehnal jsem ji do foroty za 500kč. Jasný motor ven, na to uz čekám 2roky a nemůžu se dočkat až vyskočí. Termostat klasika, čekám až začnete prodávat s jardou snížený 

Však už snížené termostaty dělají. Já už ho v sedmě mám 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
To sice jo, ale neprodáváme je "bokem". Ne, že by to bylo nějaké výrobní tajemství, jen prostě nestíhám , Jarax má velkou spotřebu
Sweden, jeden ti kdyžtak udělám, napiš mi SZ.

Sweden, jeden ti kdyžtak udělám, napiš mi SZ.
Ok, písnu, díky moc. Tenhle termostat je volnej kdyby měl někdy zájem do své N62. Já dával nový minulý rok, tenhle je wehler, dostal jsem ho k pumpě, trubce, apod.