Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Webasto na X3 E83 LCI 3.0d

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardako

Webasto na X3 E83 LCI 3.0d

#1 Příspěvek od Jardako »

Měl bych jeden dotaz na který jsem po přečtení snad všeho různě po netu nenašel odpověď: Po koupi x3 jsem měl v menu palub.počítače nabídku (už si ale nevybavuju jestli jen Aux.heating nebo Aux.heatin/ventl.) Trošku jsem se vrtal v kódování (potřeboval jsem si zapnout denní svícení - ece) a přestože si nejsem vědom, že bych dělal cokoli jiného, tak už tuto nabídku tam nemám (jo jsem trouba vím to). Nemohl by mně někdo nakopnout na co se podívat a do jaké jednotky? (v výpisu jednotky IHK_E83.C18) je ZUHEIZER nastaveno na konventionell. Na autě je Webasto thermo top C asi ne přímo z výroby, ale montováno hned po výrobě a mám k tomu i originál vícejazyčný manuál BMW a dálkáč (žádná dodělávka samo-domo). Z nějakého popisu retrokitu Webasta do BMW (právě i x3) jsem se dočetl, že by snad nemělo být potřeba cokoli kódovat. Než s tím pojedu do ofic servisu - tak kdyby někdo něco věděl na co se mrknout.

Samotný Webasto (to ani nevím jak vyzkoušet) ani dálkáč jsem zatím nezkoušel. Soft v navi/PC (MKIV) je v32 10.00 (jsem si jist, že tam tato verze byla i původně, než jsem si ji přehrál s vlastní češtinou).

Moc díky.
Jardako

Re: Webasto na X3 E83 LCI 3.0d

#2 Příspěvek od Jardako »

Takže aktuální info - v Renocaru Brno s tím nepohnuli, ikdyž se snažili. Skončili na tom, že BMW nechce poskytnout nějaký kód. Po komunikaci s BMW je výsledek ten, že podle nich je to neautorizovaná dodělávka, auto to nikdy nemohlo umět a pokud to tedy umělo je to neautorizovaná dodělávka.......obraťte se na toho kdo to dělal. Být to někdo tady v ČR tak na ně....
Dálkáč chodí, ale s..re mně to, protože to v palubním počítači bylo.

Nemáte fakt někdo tucha co s tím, nebo tip na někoho kdy by věděl co s tím? Mně nic nenapadá....všechny možnosti jsem prolezl snad 100x. Není to sice věc bez které bych nemohl být, ale s..re mně to.....
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

ja vim co s tim... ale v praze...
Jardako

#4 Příspěvek od Jardako »

Díky a víc viz SZ.
Odpovědět