Ma nekdo osobni zkusenost s renovaci kozenych sedacek?
Uvazuju si obnovit barvu na sedackach (bezova), a zajimal by me presny postup idealne s doporucenim barev a jak je michat.
Na detailing webech se vetsinou probiraji jednotlive znacky nebo specificky krok, uceleny postup od a do z jsem nenasel, predpokladam ze profici si svoje knowhow peclive strezi.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DIY renovace kozenych sedacek
Re: DIY renovace kozenych sedacek
jelikož to ten člověk co nam to dělá dělal vždy předemnou a bylo to několik desítek aut, řekl jsem si že to budem dělat taky, do doby než jsem to viděl poprvé, je to piplačka.
zaprvé potřebuješ čistící sadu, to je v pohodě, interier dukladne vyčistíš, to ti zabere několik hodin, potom potřebuješ kompresor, stříkací pistoli, smirek, musíš si první tu kůži vybrousit trošku, základ je vědět ale jak moc. pak si musíš vzit kus nějaké kůže a na tom zkoušet barvu, profikovi trvá namíchat barvu tak hodinu, tobě odhaduju tak třeba 5 hodin, než trefíš odstín, No a pak to nastříkáš, samozřejmě si musíš zalepit celý interier, nebo vyndat sedačky. no a pak to naimpregnuješ a hotovo.
pokud se to chceš naučit, tak ok,pokud chceš ušetřit tak je to nesmysl.
zaprvé potřebuješ čistící sadu, to je v pohodě, interier dukladne vyčistíš, to ti zabere několik hodin, potom potřebuješ kompresor, stříkací pistoli, smirek, musíš si první tu kůži vybrousit trošku, základ je vědět ale jak moc. pak si musíš vzit kus nějaké kůže a na tom zkoušet barvu, profikovi trvá namíchat barvu tak hodinu, tobě odhaduju tak třeba 5 hodin, než trefíš odstín, No a pak to nastříkáš, samozřejmě si musíš zalepit celý interier, nebo vyndat sedačky. no a pak to naimpregnuješ a hotovo.
pokud se to chceš naučit, tak ok,pokud chceš ušetřit tak je to nesmysl.
Díky za tip. Stříkací pistoli zatím neplánuji, chci zkusit houbičku. Upřímně nevím proč by namíchání béžové mělo trvat pět hodin, podle mě to bude o ředění originál béžové s bílou, ale třeba se mýlím.
Osobní zkušenost těch co to páchali DIY bych velmi uvítal.
Osobní zkušenost těch co to páchali DIY bych velmi uvítal.
co tě vedlo k tomu opravovat šedé nascové sedačky kterých je všude plno za pár kč?