tak tady mám zapeklitý problém. Problém začal před nějakou dobou, kdy výhřev fungoval na dobré slovo. Minulou zimu už nefungoval vůbec, a začala se tavit pojistka (ale nepřerušila). Vyhřívání zrcátek funguje normálně. Tak jsem se začal hledat problém. Během dneška jsem došel k různým stavům, kdy byl pravděpodobně špatný kontakt na kostru. Jenže po opravě už jsem se ničeho nedoměřil. Došel jsme až k relé, které funguje (při zasouvání cvakalo), ale teď už nesepne. Když měřím v patici pro relé, tak napětí pro cívku mám, jakmile zasunu relé, tak napětí pro cívku padne. Vyzkoušel jsem různé relé, a chová se to stejně. Abych vyloučil, že jsem na správné pozici, tak jsem proklemoval (při odpojeném výhřevu okna) silové napětí, a vzadu jsem ho naměřil. Když vypnu tlačítko výhřevu, tak se nic nezmění, napětí pro cívku relé mám stále, po zasunutí relátka napětí zmizí.
Je ještě nějaká jednotka, co si to nějak řídí, nebo hledám problém uplně blbě?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 výhřev z. okna
Re: E36 výhřev z. okna
Sedan cabrio compact? Mas to z klimou ci bez?
touring, digiklima
tak aspon takto....skontroluj konektor x35 pin 7 a vystup na digi klime...

tak jsem stáhl komplet schéma. Dopo jsem došel k autu, měl jsem zadní výhřev vypojený. Zapnu tlačítko, vzadu naměřím 12V. Huráá...valím dopředu, na relé vše OK. Tak jej 2x vytáhnu, 2x cvaklo...huráá...Jdu zapojit konektory výhřevu, měřím, a nic. Na rélé je zas ne obou stranách cívky 12V, po vytáhnutí relé, už je vše OK. Vlezu k tomu konektoru X35, a ten se chová uplně stejně
Buď si něco hlídá jednotka, nebo už nevím :-/