Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Teď v tom mam bordel, takže klasicky pustim dálkový a pokud bych to měl tak mi automaticky zapíná a vypíná dálkový?
Nikde jinde se nic nenastavuje..
Mam fl..
Nikde jinde se nic nenastavuje..
Mam fl..
-
https://photos.app.goo.gl/YUbNMxdLwkJNZRB58
tady mas odpoved na asistenta dalkovych svetel
tady mas odpoved na asistenta dalkovych svetel
super díky a já jsem taky jelito, vždyť tu knížku mam taky 

Co to je za knížku? Jestli manuál, tak jde nasdilet? Psal jsem do BMW a tam nemají 

jj klasickej manuál..
já mam normal knížku
v pdf to bohužel nemám, ale někde jsem to tu viděl..
já mam normal knížku
v pdf to bohužel nemám, ale někde jsem to tu viděl..
tak se hlavně podívej jeslti máš na zrcátku kameru a nešpekuluj.

Take bych uvital.MartinK píše:Co to je za knížku? Jestli manuál, tak jde nasdilet? Psal jsem do BMW a tam nemají
Arnie/Fismaker: jak jsem rikal, ja uz mam NAV03 (na prdel si z toho nikdo nesedne, ale lepsi nez ta chcanka predtim)... stejne mi ta navi prijde na picu, kdyz neco hladam kouknu na iphone. Slo mi o to jaky ma kdyztak vyhody ten FL monitor... Nevite prosim jaky maji oba rozliseni? To by pro me asi byl duvod pro upgrade, ten muj predFL monitor je jak displej na tamagoci.
Jaris: to s tou klimou na A je zajimavy. Asi se to nekomu hodi, ale dava to smysl? Prece na A to musi vychladit auto na pozadovanou teplotu co nejrychleji. Kdyz dam A a snizim foukani tak je to jako kdyz dam pozadovanou teplotu a foukani reguluju cudlikem, ne? Nejak v tom nevidim rozdil... Mne na klimatizaci prca to, ze kdyz ji dam foukat na uplny minimum (coz mam nejradsi, kdyz uz ji pouzivam) tak mi ten vyjebanej stredovej vetrak piska.
Cili obcas z toho mam naladu zucastnit se najakyho hromadnyho shazovani E65 ze skal nebo aspon do zatopenejch lomu.
Jaris: to s tou klimou na A je zajimavy. Asi se to nekomu hodi, ale dava to smysl? Prece na A to musi vychladit auto na pozadovanou teplotu co nejrychleji. Kdyz dam A a snizim foukani tak je to jako kdyz dam pozadovanou teplotu a foukani reguluju cudlikem, ne? Nejak v tom nevidim rozdil... Mne na klimatizaci prca to, ze kdyz ji dam foukat na uplny minimum (coz mam nejradsi, kdyz uz ji pouzivam) tak mi ten vyjebanej stredovej vetrak piska.

a proč ten větrák nenamažeš nebo nevyměníš?
ty bys to měl hodit ze skály už dávno, ale hlavně předtím nevystupuj.
Jinak tady je info, celkem dobrý počtení normálním jazykem. DObrý je jak na první pohled při vypnutým stavu poznat zda to je FL neboo VFL.
http://www.7-forum.com/forum/showthread ... 2085&page=
Rozlišení jsme nenašl, mělo by být u FL větší.
http://www.7-forum.com/forum/showthread ... 2085&page=
Rozlišení jsme nenašl, mělo by být u FL větší.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

a jak se ten vetrak maze? Snejk rikal, ze to nejde.JaraX píše:a proč ten větrák nenamažeš nebo nevyměníš?
Dobrej napad s tim nevystupovanim, diky! Zvazim to!!
Mě zase vadí volant, jak ted v hicu skřípe to je taky pakárna, nejraději bych to zablokoval tohle hejbání z volantem.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

volant jde taky namazat, ten posuv,
větrák se prostě vyndá, a namaže, práce na pul hodky, akorát to pomůže jen polovině případů, výměna všem .
větrák se prostě vyndá, a namaže, práce na pul hodky, akorát to pomůže jen polovině případů, výměna všem .
Mě to pomohlo, zatím mám klid. Ťuk ťuk
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Taky jsem promazaval vetracek, ale jen velkej pod kastlikem. Hridelku jsem prolil olejem na retezi a kvalitni vazelinu. Zatim mam klid, ale jeste promazat volant. Ten mne taky skripe. Zatim jsem nenasel odvahu to kuchnout.
Ten volant mě taky občas gumově vrže. Takže nějaký návod by se hodil. 

akorát se to musí namazat vazelínou, ta sračka co tam stříkaj tam za pul roku nebude.
vyjimecne Filozof postnul neco prinosnyho
taky mi to obcas vrze a tohle bych snad i mohl zvladnout