Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Sedmu mas fl takze i monitor by mel byt fl..
on ma takovy nedodělaný FL, má FL z doby kdy se FL ještě nedělalo. a monitor je FL
aha do piciSnejk píše:hulis crackkurevtor píše:fishmaker: Dension jsem mel a muselo to do pici. Bastl. Jednou jsem si na tom pustil CT24 a pak uz to nikdy nepustil. MP3 na tom byl porod. Srackove reseni. (sorry za uprimnost)to mluvis o dvblogic.... na densionu by sis tezko pustil ct24 to je uplne neco jineho

kdyz vlezes do iDrive a mas nebarevne sipky tak si v pici jak ja. Barevne sipky znamenaji stesti.MartinK píše:Poznám od pohledu, zda mám predfl nebo fl monitor?
ale když máš FL navi, v non Fl autě, tak máš půl štěstí i bez šipek

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Jste tady barbaři kdo si pouští MP3 v 7er na logic ...sakra tam patří jedině CD AUDIO kvalita nebo pak FLAC.
Žádné MP3...

Žádné MP3...

Filozofe, obcas to tvoje premyslenu stoji za to, uz se to tady psalo xkrat
FL - dvd\mp3, flac tam snad pusitt nejde
nonfl - dvd, Cda
A jelikoz ja nemám L7, jako barbar s Mp3 bych se necitil
FL - dvd\mp3, flac tam snad pusitt nejde
nonfl - dvd, Cda
A jelikoz ja nemám L7, jako barbar s Mp3 bych se necitil
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

arnie - OK.
Já jen aby nebyla nuda, když se tu prská kvuli MP3 přijde mi to legrační... asi bych řešil zásadnější věci v autě. A vychutnával si hudbu z CD / DVD... apod.

Já jen aby nebyla nuda, když se tu prská kvuli MP3 přijde mi to legrační... asi bych řešil zásadnější věci v autě. A vychutnával si hudbu z CD / DVD... apod.

Ja si normalne flac poustim. Ve flacu si ho stahnu a prepalim na hudebni cd. Jenze ne vse se da ve flac sehnat. Casto kdyz nekam jedu, tak si i poustim radio, kvuli dopravnimu infu atd.. Nekdy se to vyplatilo. Asi jsem barbar 
A facelift vnitrek doporucuji, lepe to vypada, klima panel umi vic veci a hlavne je to vec, kterou muzes kdykoliv prodat zvlast.

A facelift vnitrek doporucuji, lepe to vypada, klima panel umi vic veci a hlavne je to vec, kterou muzes kdykoliv prodat zvlast.
a v cem tu pulku stesti spatrujes Arnie?Arnie_one píše:ale když máš FL navi, v non Fl autě, tak máš půl štěstí i bez šipek![]()

maestro Filozof.

Jaris: co umi upgradovanej klima panel, krome toho, ze se z toho pasazer nepobleje hned jak to uvidi?
Kurevtor: Raději nic neříkej a kup si Supa za 800 čento tam MP3 jistě pojede a dokonce si pustiš goebbelsovu ČT24 a musí ti to stačit k životu ... 

Kurevtor : umi to 3 stupne foukani automaticke klimy. Zmacknes jednou auto a fouka low, pak zmacknes podruhe - medium a po treti high. Ja treba nejcasteji pouzivam medium a kdyz je prijemne, tak jedu na low a ani necejtis, ze to fouka. Pak jeste neco, ale uz si nevzpominam co. Predfacelift tohle tusim neumel.
kurevtor : výměna monitoru nemá žádný vliv na navikurevtor píše:a v cem tu pulku stesti spatrujes Arnie?Arnie_one píše:ale když máš FL navi, v non Fl autě, tak máš půl štěstí i bez šipek![]()
Jako jo, ta navi pak vypada lip, ale jinak to efekt na iDrive nema, ne?

jinak jak psal JaraX je to základ pro další upgrady typu BT, AUX, FL CD changer, ...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Jaris, to co popisuješ ty tak mám na A - čti automat
u non FL, pokud chci aby to foukalo vic min si pridam koleckem: ) ale jo v E70 tuhle pikačovinu mám taky.
jinak FL má všude hezčí kolečka, ale na to auto nejezdí.
Kurevtor v te navi je prave ultra rozdil, rychlsot, vyhledavani PSC, prespectiva, DVD mapy misto CD, takze muzes jet z CZ do DE, aniz byses na Rozvadove v 70 vysekal ze ti skonicili mapy a ty mas rechner vzadu v kufru
Me spíš štve, že když to má takoej dispalj, mohla ta navigace být full screen to by bal hodně pecka.
NAvi03

NAvi01 - ma stejnou grafiku jako vsechna BMW co maji MK3

jinak FL má všude hezčí kolečka, ale na to auto nejezdí.
Kurevtor v te navi je prave ultra rozdil, rychlsot, vyhledavani PSC, prespectiva, DVD mapy misto CD, takze muzes jet z CZ do DE, aniz byses na Rozvadove v 70 vysekal ze ti skonicili mapy a ty mas rechner vzadu v kufru

Me spíš štve, že když to má takoej dispalj, mohla ta navigace být full screen to by bal hodně pecka.
NAvi03

NAvi01 - ma stejnou grafiku jako vsechna BMW co maji MK3
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Arnie - ja to mam taky na A, ale na Medium to nefouka, tak zprudka, ale pekne pozvolna. Na high to vali hned na plne kule.
Mají e65/66 ve výbavě automatický dálkový světla?
Mají, ale musí mít středové zrcátko s FLA senzorem.
a to pak funguje automaticky nebo se ten asistent ještě někde zapíná?
zapíná páčkou dalkových světel.
- vlastnemec
A jestli máš předface tak ještě potřebuješ face lichtmodul, celkem jednoduchý retrofit.
no jo v případě že nejsou adaptivní světla ale