Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ošetření plastů a kůže
- Itchythefirst
Ošetření plastů a kůže
Ahoj, mate nejaky typ, jak a cim udrzovat v domacich podminkach plasty a kuzi v aute? Cvicne jsem koupil takove ty vlhcene ubrousky - 1 typ na plasty a 2. na kuzi, ale prijde mi vysledny efekt snad horsi nez bez nich. Idealne neco, co mate ozkousene treba v cabriu, protoze do toho prazi slunce nasobne vic/dyl nez u auta se strechou a ty plasty dostavaji mnohem vic na pr*el...
- pavproch
Re: Ošetření plastů a kůže
Kůži sedadel (Dakota Leder Schwarz) v m4Zlikovi (e89) jednou ročně pořádně napatlám (a nechám vsáknout) tímhle.
Spokojenost. Nejsem ale nějaký zanícený detailista.
Spokojenost. Nejsem ale nějaký zanícený detailista.
ten origo přípravek na kuži dost kurví kuži, říkal mi to člověk co se žíví jen kuži.
https://www.facebook.com/jaraxnet/photo ... =3&theater
Tak tak, potom co jsem poznal profi kosmetiku, jsem ty original sracky splachnul do hajzlu. Mrkni na nejakej detailing shop, znacky jako Gyeon,D odo Juice apod jsou top. Kuze po osetreni ma byt hladka a hlavne MATNA. Pracuje se s tim navic strasne jednoduse
- pavproch
Šak proto (že tomu nerozumím) sem tam napsal, že nejsem "detailista". 

- Itchythefirst
Diky vsem za rady
Zkusim objednat tu vec od JaraXe, verim, ze to ma osobne ozkouseny
A co se tyce tech plastu? Meli byste nejakej typ? Ten Dodo Juice jsem parkrat pouzil na Audi, ale neprislo mi to jako zadna extra slava

A co se tyce tech plastu? Meli byste nejakej typ? Ten Dodo Juice jsem parkrat pouzil na Audi, ale neprislo mi to jako zadna extra slava

jj par těch sad na kuži jsem posílal a lidi spokojeni,
jinak na interier je dobry něco od chemical guys, např nonsense
jinak na interier je dobry něco od chemical guys, např nonsense
Na plasty? Matný?Jednou jsem koupil nějaký kokpit sprej a tak se to lesklo, že jsem neviděl na cestu.
Těžce jsem to napravoval.

-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Brně mají kluci z klubu malou firmičku na kůži,
taky nabízí sadu na ošetření..
https://www.renovujemekuzi.cz/cistenikuze
taky nabízí sadu na ošetření..
https://www.renovujemekuzi.cz/cistenikuze
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jj akorát se jim to občas trochu loupe, vid Zugy

No. Čištění a údržbu máj možná v poho. Já si nechával dobarvit horní pruh ž černé na hnědou a ještě než sem to namontoval tak sem to párkrát chytl do ruky a už se to loupalo
. Takže po zkušenosti si tam nedám už ani údržbu kůže í když třeba to umí. Ale radši si koupím od jaraxe sadu a udělám si to sám. Jen podotknu že spodek byl taky prebarvovanej. Nicméně to nechával někde vlasta němec . A to sem valal aj po zemi a prostě se nic neloupe. Jen ten brněnský nastrik . Jede to dolů jak izolepa.

ten spodek tapecu dělali v peceokuzi.cz a vrch v renovujemekuzijennamtomocnejde.cz
- vlastnemec
Jojo spodek dělal Bohuněk, ale jestli si dobře pamatuji tak Zugy říkal, že kluci brněnští ohrnovali nos, kdo prý to tak škaredě nabarvil, ale jejich práce se sloupala
asi už vím kde udělali chybu hold když se neudělá příprava tak to držet nebude 

Tak jestli ohrnovali to už nvm . Ale je fakt, že uplne ž blizka to jejich vypadalo trochu hezčí. Ale jen pár dní
No. Když řešíme ochranu plastů a kůže . Co je třeba vhodne na chromove listy ?
Muzes porovnat s pripravkem co nabizi k cisteni a impregnaci peceokuzi.cz?JaraX píše:ten origo přípravek na kuži dost kurví kuži, říkal mi to člověk co se žíví jen kuži.
Jinak dotaz na interierove detailisty: uz jste nekdo zkousel si barvit kuzi sam a s jakym vysledkem? Jde mi konretne o bezove sedacky.
peceokuzi už ty sady neprodava, todle je to same ve stejnych obalech s jinyma nalepkama
- vlastnemec
Chystám se na to, ale kdybych měl tak časdogeatdog píše:Jinak dotaz na interierove detailisty: uz jste nekdo zkousel si barvit kuzi sam a s jakym vysledkem? Jde mi konretne o bezove sedacky.