Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F30/F80 kódování výbavy
- tommee
- Klubové ID: 3625
F30/F80 kódování výbavy
Dokáže někdo určit dle VIN/ výbavy auta, zda lze dokódovat rozpoznání dopravních značek, nebo je potřeba výměna HW (jiná kamera)? Píšu to obecně do trojkovýho fóra, konkrétní auto je F80
- tommee
Re: F30/F80 kódování výbavy
Za mě tedy vyřešeno v BMW, protože jsem netrpělivej a auto bylo zrovna v servisu. Hardware pokud máte přední kameru pod sklem na to je. F80 s adaptivníma LED světlama má vyšší model kamery, takže stačí placenej SW retrofit. Nicméně stejně by mě zajímalo, zda to někdo umí tady..
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
co za to chtěli?
- tommee
10k. Zkousel jsem nejdriv jiny moznosti, ale proste auto to neschrouplo (klasicky dokodovani vybavy). Udajne zadaji do systemu nejaky kod (zakaznik zaplatil) a online se do auta naladuje sw s touhle vybavou. Kdyz jsem auto objednaval, prislo mi to zbytecny, ale tak to klame na pocitovy rychlosti, ze zejmena v zahranici (Rakousko podelany) furt sleduju kolik vlastne muzu jet apod..
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ja právě to čtení značek uplně miluju, ano je na to kod, ale myslím že třeba Snejk ten kod umí 

-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Umet ho muze, umi to vic lidi, vzdy je to placene. jen s tim rozdilem ze pokud je to legalne z autorizaku tak je to na porad a aktualizaci auta to nezmizi... Nejlepsi reseni je koupit to pokud je to zaplatitelne. Za uvolnovaci kod pro navigaci pokud ji auto nema a ma na ni HW chteli v baworaku pres 70k kc. To uz za zaplatitelne nepovazuju -)))
- tommee
Souhlasím s tím, že u novýho auta lepší když to udělá autorizák, pokud to je za rozumný peníze. Danej prvek se tak stane automaticky součástí výbavy a nezmizí při nějaký další aktualizaci jednotek.
Nicméně nakonec hlásím neúspěch. Podle VIN by údajně měla výbava jít "dodělat", nicméně nakonec technická podpora BMW Mnichov zahlásila, že by v autě muselo být ještě čidlo od výbavy "collision warning". Tak nevím, jsem opět na začátku
Nicméně nakonec hlásím neúspěch. Podle VIN by údajně měla výbava jít "dodělat", nicméně nakonec technická podpora BMW Mnichov zahlásila, že by v autě muselo být ještě čidlo od výbavy "collision warning". Tak nevím, jsem opět na začátku