Souhlas, 7er vnímám jako hbité auto na takový kolos. X5 mezi SUV co se týka hbitosti také moc konkurence nemá. Třeba ML

.
A kvičet zatáčky s rodinou se mi také nechce, pokud se bavíme o rodinném autě. Na to je 3er.
Další důvod, já po 3 km vyjedu na silnici I třídy, zapadnu do kolony a sunu se 100vkou. Předjede mě pár kokůtků, které stejně po pár km dojedu za kamionem. Na D1 150+ je taky k hovnu.Tak co chceš dnes v takovým provozu nacvičovat. Tak si to prdím na těch 2000rpm s úsměvem na rtu, v klidu s excelentní spotřebou.
A že s tím jezdí v Americe rapeři je mi fuk.
A trochu fyziky zase. Co se stane, když se srazí 3tunová stodola s 1 tunovým, nedej boře s motorem napříč, přesto že má vynikající crash test?
Jo mustanga jsem řídil a ten poslední model už umí do zatáček líp a je to taky adrenalínek. Nehledě na to, že se všichni otáčeli, ikdyž jsem to tahal přes obec do 40. Někteří i zakopávali, tak jsem se dlouho nebavil.
Poslední X1 jsem řídil taky, tu 25? Pichy to mělo, ale radost z jízdy???? A pak mě pohladila po srdci blbá E39 535i až jsme přesedli.
Jo virus V8 je sfiňa