Zdravím,
měl bych jeden dotaz, mám BMW E46 po faceliftu s šipkovou navigací a koupil jsem si origo velkou obrazovku (byla v autě před faceliftem) u které jsem si myslel že jen odpojím kabely z mého auta a připojím k tomu tu novou.
Bohužel už jsem to koupil dříve a chystal jsem se to zapojit až teď a zjistil že jsem asi udělal blbost, protože mám jiné konektory na zapojení.
Může mi někdo poradit co budu potřebovat abych tu obrazovku mohl zprovoznit, nebo jestli ji budu muset prodat.
Děkuji za odpověď.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zapojení navigace
Re: Zapojení navigace
Už si to přesně nepamatuju, ale ten jeden štekr by snad měl být stejnej, ten druhej ti tam chybí, musí se to znovu natáhnout od MK3/MK4 a tu nakódovat a hlavně, teď si nejsem už vůbec jistej, budeš potřebovat externí rádio, co se dává do LZ blatníku, takže natáhnout dráty i k reproduktorům
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
MK3/MK4 od sipkove navi neumi velkou 16-9,je jen mono a musi se prekodovat na color.....
Děkuji za odpovědi,
zkusím sehnat to externí rádio, co je to MK3/MK4
Mám od toho auta kde to bylo zapojeno obrazovku a mechaniku s mapami.
zkusím sehnat to externí rádio, co je to MK3/MK4
Mám od toho auta kde to bylo zapojeno obrazovku a mechaniku s mapami.
Podle obrázků na googlu jsem pochopil že to asi bude ta mechanika?
jojo,mechanika gps.to externi radio hledej BM54charlei píše:Podle obrázků na googlu jsem pochopil že to asi bude ta mechanika?
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
ted nedávno jsem předělával u své e46 šipkovou navi na 16:9. a defakto z té šipkové navi použiješ antenu a MK jednotku pokud ji teda překoduješ. Jinak potřebuješ vyměnit celou kabeláž pro 16:9 a radiomodul
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Jaký je rozdíl mezi BM54 a BM24 můžu použít i tu BM24?
Děkuji.
Děkuji.