- ta převodovka to právě dělá zábavným, jak tě hodí dopředu, to je bomba, MDM je taky bomba, to je prostě dokonale naladěný, jezdil jsem např s Z4 3,5i s manualem a DCT a tam prostě DCT bylo 100x zábavnější., s M3 F80 v manualu jsem nejel, jen s E36 a e46. mám s těma DCT něco najeto a prostě je miluju. "meničák" je nuda, ten řadí krásně, ale prostě jsou tam mnohem větší ztráty a není tam ta zábava. a ten dif a jeho uložení určitě DCT kurví nejvíc, to je jasny, to jsou rány jak prase.
- samozřejmě vubec si nedovolim srovnávat superbem, a nějakym TFSI apod, prostě jak říkáš, na turbomotor pecka, ale to co miluju z M5 V10 a M3 V8 je to že takovej základní instinkt ti někde v 6 ti tisích přeřadí nahoru, ale pak se podíváš a uvidíš že to pole pokračuje kamsi uplně daleko, tak to vytočíš na 8500 rpm a najednou přijde peklo, lepší zvuk, uplně jinej výkon, prostě bomba, dokonalost, todle miluju už z yamahových motorek (R1 a hlavne ale R6) a taky vlastně z S1000RR, a přesně ten pocti jsem měl u té V10 a V8, ten šestiválec jede sakra líp, ale prostě o to už mi nějak nejde, už je mi asi jedno že mě předjede děda co jeden a nakup v novym golfu, protože ty auta se furt zrychlujou, ale ja si to chci užít.
- s tou velikostí je to přesně jak říkáš, měl modrou E39 M5 a chtěl auto velikostně stejný, 4 dveře, Mko, atd tak mu z toho vyšla M3. jeho bratranec má M2 a říkal že to zdaleka není tak dobrý a že ted měl pujčenou novou M5 a to že je uplně sračka.
- jezdili jsme ecce homo, 2x 6er a ta M3, Tanner vyprovokoval motorkáře k pokusu o sebevraždu

a já zas upekl brzdy, budu se na to muset podívat, to je slabej článek BMW.
- ja to hodně blbě napsat, nejet s M3 E90, M60 E63 a M5 E60 tak je ta M3 F80 nejlepší auto jakym jsem vživotě jel, zatím je ale 4tá. ve srovnání s Carrerou 4S 911 991 je M3 určitě zábavnější