Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
jenže Evropa bude za chvilku vyžraná, podívej se kolik lídí kupuje E65 a kolik ji prodává, prostě z mých klientů zatím asi 3-4 lidi prodali E65 a nevím o nikom kdo by měl v plánu se toho zbavit. prostě lidí že Fko není ta správná cesta a není kam.
ten Dubai nejlépe kontejner, tzn zaletět, prohlídnout, koupit, přeprava cca 100k za 2ks aut,
pokud bych si našel Individuala dle mých představ, tak ti říkám že hned letím do UAE
ten Dubai nejlépe kontejner, tzn zaletět, prohlídnout, koupit, přeprava cca 100k za 2ks aut,
pokud bych si našel Individuala dle mých představ, tak ti říkám že hned letím do UAE
pro nějakej extrabuřt klidně, ale je třeba mít větší rezervu, není problém ani s letenkou, ani kontejnerem, ale na celnici clem a dph se to může pěkně zkomplikovat, člověk si myslí, že se to nějak udělá, ale nemusí
nějakej supervýhodnej kup se pak může rychle obrátit proti kupujícímu

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
no vzhledem k tomu že to tam stojí kilo a tady mi lidi posílaj sedmy s nascou za 400k tak je lepší asi zapltit i to clo.
kilo za auto, podle tabulek celníků min kilo clo a dph, min pade doprava, zbytek pade a máš to za 300... ale proč ne, aspoň není nuda, kdybych na to (auto) měl, letěl bych se podívat na Z3 M Coupé do Gruzie 
jinak ta první věta, nejsem negativista, ale jednu zkušenost mám, nejde to jako na drátkách, když člověk řeší desetitisíce...

jinak ta první věta, nejsem negativista, ale jednu zkušenost mám, nejde to jako na drátkách, když člověk řeší desetitisíce...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
A jak a kde se tahle auta hledají? Nehledají a prostě se na pas blind vyjede a doufáme, že tam někde něco bude?
UAE=?
UAE=?
Hezké, ale škoda, ze mají nascu :-/ porozhlednu se tedy i na této stránce. Uvidíme, jak to dopadne. S ty by sis na to teda troufl dovést?:-O
to jsem náhodně klik par sedmiček, řekl bych že jich tam je víc jak v DE.
s tím dovozem nemám problém, samozřejmě až najdeš hezké auto, takto chce aby jsme zjistili uplně vše, tzn letenky, odhlášení, clo, DPH, možnosti přihlášení konkrétního auta atd. ale chce to vzít dvě, skrz ten kontejner, ale je pravda že nějakou 750 za 90k na díly bych klidně vzal
s tím dovozem nemám problém, samozřejmě až najdeš hezké auto, takto chce aby jsme zjistili uplně vše, tzn letenky, odhlášení, clo, DPH, možnosti přihlášení konkrétního auta atd. ale chce to vzít dvě, skrz ten kontejner, ale je pravda že nějakou 750 za 90k na díly bych klidně vzal

Ta bílá je nádherná..
našel jsem si trochu času na svoji 7er, tady pár fotek
https://jarax.rajce.idnes.cz/Jarax_745L ... C_1551.jpg
https://jarax.rajce.idnes.cz/Jarax_745L ... C_1551.jpg
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
A sakra, to mi utieklo, tak škrtám tiež plány z USjanys píše:...

United Arab EmiratesMartinK píše:UAE=?

750 tam moc není, když jsem si hodil vyhledat klíčové slovo “750”.
nehledej žadny slova, dej prostě jen sedmy 2001-2008 a nezadavej žadne další parametry, ja jich tam měl tak 10 minimalně,
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Mas na mysli ten hnedoposranevyblitej interier? Ten bych v aute nechtel ani zadarmoTravison píše:Ta bílá je nádherná..

ale zase lepší hnědoposranej interier než sedma bez adaptive drive, to je uplně tragedie 

Jo, bílá sedmě fakt sluší! Asi bych ji teď vyměnil za svojí černou.. samozřejmě jen barvu, zbytek ne 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
no vidíš to a já mam hnědoposranej a ještě bez adaptivu, ach jo asi to hodim ze skály..JaraX píše:ale zase lepší hnědoposranej interier než sedma bez adaptive drive, to je uplně tragedie
třeba to někdo vezme za 50 na díly

nevezme, nikdo to nechce ani zadara bez adaptivu.. 

díky lidem jako ty dost přemýšlím že se na to vykašlu, možná už je čas se posunout dál a na celý "radění" lidem se vykašlat, prostě at si každej koupí co chce, budu se věnovat stávajícím zákazníkům a ostatní at si naserou. denně trávím spousty času kontrolování výbav aut, porovávání aut, a ti lidi si pak stejně koupí nějaky hovno, to pak člověk rychle ztrácí motivaci. a ještě tě budou přesvědčovat, ABC je zbytečnost, adaptive drive je zbytečnost bla bla bla.