Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat, zda mi půjdou vyměnit budíky v e46 330xi automat, r.v.2002/06 za budíky z M3. Měl jsem je v kupátku a tam fungovaly. Řeším kvůli teplotě oleje.
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 - pujdou vyměnit budíky z M3 do 330i ?
- TurboShnek
Re: e46 - pujdou vyměnit budíky z M3 do 330i ?
Vyměnit ti půjdou ale v přístrojový desce máš zapsaný VIN číslo, nájezd a myslím že ještě nějaký věci, tak že až to tam dáš a neshodnou se VIN čísla budeš mít u nájezdu červenou tečku čož znamená že je "stočenej" a to není podle zákona úplně košer. Nevím jak je to v ČR ale na STK by ti možná mohli dělat problémy. Musel by jsi to nechat přeprogramovat což nevím jestli někdo dělá, možná jenom Invelt protože jak jsem říkal, není to úplně košer. Ale viděl jsem týpky dělat to s pomocí PASoft and NCS Expert tak že se to dá nějak udělat svépomocí.Roumic píše:Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat, zda mi půjdou vyměnit budíky v e46 330xi automat, r.v.2002/06 za budíky z M3. Měl jsem je v kupátku a tam fungovaly. Řeším kvůli teplotě oleje.
Díky