vyhřívané volanty mam v obou sedmach, ale stolečky kurva nikde nejsou, nikde
jinak s tím ACC mame taky novinku, trošku nám s tím pomohl vlastnemec, on je takovej dobrej laborant a pokusná myš
umíme změnit rozsah ACC až na 5-250kmh, takže skoro stop & GO
JaraX píše:jinak s tím ACC mame taky novinku, trošku nám s tím pomohl vlastnemec, on je takovej dobrej laborant a pokusná myš umíme změnit rozsah ACC až na 5-250kmh, takže skoro stop & GO
Jako, že ten "dálkový radar" umí jet i v kolonách? Myslel jsem, že zabírá až od určité vzdálenosti, a proto tam jsou u stop&go ty sensory v nárazníku.
Jinak neumíte nastavit výchozí citlivost ACC na 1z3, místo 3z3? U nás na silnicích je tak velká vzdálenost nepoužitelná a vždy to musím cvakat dolu
jo ta defaultlní vzdálenost se dá nakodovat.
ty SRR radary jsou tam proto že ten hlavní ma malej uhel, a když jedeš pomalu, tak jedeš blízko aut, a pak hrozí že rohem chytneš auto protože ho ten hlavní radar neuvidí.,
To je klasicka hlaska kazdeho, kdo s tim chvili nejezdil. Stejny, jako kdyz ti nekdo rekne, ze softy jsou naprd, pak to ma tejden a nechce jinak
Stolky si jeste nesehnal? Co dotahnout nejakou sedmu, vyndat je a prodat ji? Myslim ze v DE byla nedavno cerna 750i v individualu (goldbraun?) a stolky mela.
já viděl jen 2 se stolkama za celou dobu, a shanej goldbraun interier co mu tam pak dáš?
já věřím že kdo jezdí ve městě tak je stop&GO pecka, ale ja sedmou jezdím jen dálky.
Stolky vyndas z operky a nedas mu tam nic, vetsina lidi netusi co je v aute za vybavu. Takze je to mrzet nebude. Ostatne ted jsem predaval auto na kalibraci ACC do autorizaku a ani tam nevi, co v tech autech je
Dalky beru, ale i tam muzes zustat v kolone (Mnichov, Brenner a pod). Minule jsme takhle popojizdeli asi dve hodiny.
ja v koloně se 7er nejel pěkných pár let, TMC si mě prostě někam svede a jedem, ale kdyby se to do sedmy dělalo, tak to tam dam.
no ale pak když dodělam stolky a nebudu mít tu 4 místnou opěrkou tak je zas nedam do sve sedmy.
HyndaDan píše:Otevřu starý téma a zeptám se.
Když mám Face ale páčku shodnou s předface, můžu ji vyměnit abych měl i ten menší krok +-3?
Nebo je potřeba ještě něco?
hele podle me i ta tvoje packa zvladne pridavat o 1-2km/h. Ale je to nepohodlne - musis mackat ten cudlik, viz obrazek od Fishe na strance 1. Muzes ho i drzet a pridat si treba o 16km/h, ale blbe se to trefuje, je to necitlive.... nicmene mam za to, ze treba jedes na tempomat 65 a chces jet 70... tak 3x-4x zmackes cudlik a rychlost pomalu vyleze na tech 70...
prosim ostatni o validaci, nerad bych ty mystifikoval
Já to mam tak, že páčka je +-10 a čudlík +1.
Ta novější páčka by měla umět i +-3 a +-10 co jsem tak pochopil.
Většinou nastavuju ACC tak 7kmh nad limit a to než člověk namačká
tak ho nastav 10 nad limit a mas to
nebo nastav +10, pak tempomat vypni a znalecky si pockej az rychlost klesne a pak ho zase zapni...to je rychlejsi a je to i na mene "kliku"