fishmaker píše:Pechy : jakto že nechtěj platit za značky na i3 ? to jsou jako rádi, že si to někdo odveze ?
Je dotované v rámci elektromobilismu, alespon tak mi to vysvetlovala pani na urade.
Dostal jsem zelene papirove znacky a bylo. Zatímco ty placené - klasické jsou vyražené/vylisované, tak možná i kvůli tomu nevím.
Jinak peníze jsem si vždycky měnil předem a bral je s sebou v hotovosti, je to sice risk, ale lepší než to řešit na místě nebo měnit u vietnamců. Vždycky jsem se ptal prodejce předem, zda mu nevadí hotovost, v BMW nevadila, ale chtěli doklad ze směnárny. U i3 hotovost taky nevadila, ale chtěli abych složil peníze v jejich bance na jejich účet. Je to různé.
e63, manželka nechce cabriolet, nebudem sa do toho starat, chce coupe tak coupe, ja som chcel od Snejka to vyvonané cabrio ale manželka chce coupe.
Nemožem ju prudit dovolila mi osmu a potom prekusla M5, predali sme 550i tak je narade kupa 650i, toto BMW chcela vždy ale 550i splnovala funkciu rodinného auta a zaroven aj DayliCar teraz ked mame rodinnú 760Li a hlavne podmienkou bolo to že ked kupime sedmu tak predame 550i a kupime 650i no a tak je narade to jej vysnene "kupatko"
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
Popp píše:e63, manželka nechce cabriolet, nebudem sa do toho starat, chce coupe tak coupe, ja som chcel od Snejka to vyvonané cabrio ale manželka chce coupe.
Nemožem ju prudit dovolila mi osmu a potom prekusla M5, predali sme 550i tak je narade kupa 650i, toto BMW chcela vždy ale 550i splnovala funkciu rodinného auta a zaroven aj DayliCar teraz ked mame rodinnú 760Li a hlavne podmienkou bolo to že ked kupime sedmu tak predame 550i a kupime 650i no a tak je narade to jej vysnene "kupatko"
Popp: S tvým velkým rozpočem co máš na auta se divím že nekupujete rovnou Mpower ale těsně pod čarou, takže 650i místo M6.
K té 760Li by to byla dobrá volba. Nebo budeš plynovat ?
Tak v Nemecku sme nič nekupili, všetko vylagrovane mrdky ale uplne, k plaču.
Jak dokažu ludia takto domrvit tak pekne auto, dolamat ruky.
Aby toho nebolo málo tak manželka si to rozmyslela a že teda Cabriolet bude lepší, !ženy! , sadla do Cabria a zamilovala sa, no dajte typa čo doma dnes skončilo
Nebudem vás natahovat - Snejkov cabriolet 650Ci
M5 plynovat nebudem to je hriech, teraz sme boli prave v Nemecku na M5 a neni to až take hrozne na spotrebu, skušal som normal 160-180 a na 1/4 nadrže 150km
Horšie ked poprudila corvette zr1 to už nebolo 180km ani 280km ale zážitok MASAKER BRUTAL jako doporučujem každemu a spotreba ufffff ale maximum zážitok.
Cabriolet asi pojde do LPG - tak je to pre manželku, na dennodenné vozenie, proste DailyCar.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
Podla Vanka tam ide dat nadrž cca 70L pod mechanizmus strechy, je to valec, v týždni tam idem aby to zmeral tak napíšem čo a jak, jeden pán ma tu v ČR 645i cabrio na predaj a je s LPG, bol som kusok od neho tak som zašiel kuknut okrem toho že to bola mrdka uplny hnoj, tak prave mal vtom LPG a valec pod strechou.
zddan: to vieš no ženy, snimi je zle a bez nich ešte horšie.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
schválně jsem to změřil, na výšku je tam cca 28 cm, na šířku 80 cm (co nejvíce vzadu), takže když někam rychle kouknu, tak 40, možná 45 l válcová nádrž
jasný, mohl myslet coupe, tam možná, netuším... já E64 používám denně celoročně, ve městě to žere, ale moc nenajedu, kufr by s LPG byl fakt malej, skivak vyřazenej...
když máte doma už tu 6 kabrio, tak se chystá sraz... http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=98427
Popp píše:Tak v Nemecku sme nič nekupili, všetko vylagrovane mrdky ale uplne, k plaču.
Jak dokažu ludia takto domrvit tak pekne auto, dolamat ruky.
Aby toho nebolo málo tak manželka si to rozmyslela a že teda Cabriolet bude lepší, !ženy! , sadla do Cabria a zamilovala sa, no dajte typa čo doma dnes skončilo
Nebudem vás natahovat - Snejkov cabriolet 650Ci
M5 plynovat nebudem to je hriech, teraz sme boli prave v Nemecku na M5 a neni to až take hrozne na spotrebu, skušal som normal 160-180 a na 1/4 nadrže 150km
Horšie ked poprudila corvette zr1 to už nebolo 180km ani 280km ale zážitok MASAKER BRUTAL jako doporučujem každemu a spotreba ufffff ale maximum zážitok.
Cabriolet asi pojde do LPG - tak je to pre manželku, na dennodenné vozenie, proste DailyCar.