Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výmena vzduchových vakov za pružiny-BMW x5 e70
Výmena vzduchových vakov za pružiny-BMW x5 e70
Zdar pani menil z vás niekto vaky za pružiny?x5 e70-adaptive drive.Isli by tam Eibach-pro kit.
Re: Výmena vzduchových vakov za pružiny-BMW x5 e70
A preco by si to chcel robit?
Aj sa mi zdalo ze sa to riesilo len som nevedel ci tu alebo na sk fore:))
Vytrhal bych rovnou i ten hnusnej adaptive drive, takovy bblosti co ten bavorák do toho dával. Zlatý pružiny !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Sory nevedel som ze sa to preberalo
Ak je auto na zdvihaku a spusti sa ,je mozne ze nesadne mech presne na miesto-doseba.Horne a dolne ulozenie mechu bolo v poriadku,ale zadna pneu my predrala mech .Auto kleslo a sadlo na zadok.Oprava v Madarsku na parkovisku potešila.

No to verim ze to nepotesi to je jasne, ale sak treba to dat do poriadku a hotovo, nie za to ked sa to posralo to musis hned vyhodit;)
Neide o to aby som to vyhodil ale par poruch okolo tých vakov a človek začne premyslat či nieje lepší klasicky podvozok-pružiny.
No keby to bolo lepsie tak to myslim nedavaju ako priplatkovu verziu podvozku:)to ze to moze mat viac porcuh je druha vec, ale ked sa na to budes pozerat takto tak by si si musel kupit auto bez vybavy v zaklade aby bolo co najmenej veci na kazenie..
Vieš to že je to príplatková výbava u 4,8i séria, neznamená že je aj lepšia.Ale pri novych autach to v letakoch vypada lepsie a konecna cena moze byt lepsie obhajitelna.Teraz som kupoval novu GS s klasickym podvozkom bez ESA a v BMW sa čuduju že nechcem moto plnú elektroniky keď to majú v ponuke -za priplatok.A tu neide o opice a banany.
.Komu sa paci kopa elektroniky a vselijaké skratky na 3-pismena nech má nič proti.

Ok jk chces samozrejme, je to tvoja vec nasup tam pruziny a mozes pokracovat dalej, osobne si myslim ze to proste lepsie je...proste nevidim dovod nejako uberat z vyabavy kvoli tomu ze to niekedy pohneva, ale samozrejme je to len moj nazor a nemusi byt tvoj:)pozri tenu kolegu co to tu riesil myslim ze to nakoniec aj spravil ..

Naposledy upravil(a) lacof dne pát 29.06.2018 09:46, celkem upraveno 1 x.
- Don
Hlavne ty pytle drzi rovinu auta, takze budes resit jeste naklapeni svetel, protoze az to nalozis, bude ti to svitit do nebe
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
vykuchej, a to pořádně.
já si pak rád nějakou tu výbavu koupím a dodělam.
tady z česka a slovenska se fakt neda po nikom koupit BMW, každý to jen dokurví. nechápu jak to může někdo řešit při cene oprav E70 tam ty měchy naprosto zaniknout, kor když už jdou koupit v nahradě za par kč.
já si pak rád nějakou tu výbavu koupím a dodělam.
tady z česka a slovenska se fakt neda po nikom koupit BMW, každý to jen dokurví. nechápu jak to může někdo řešit při cene oprav E70 tam ty měchy naprosto zaniknout, kor když už jdou koupit v nahradě za par kč.
Jarax-ake su tie kvalitne mechy za par? Možno by som dal tie.Origo BMW su okolo 400+eur za kus.
Naposledy upravil(a) lacof dne pát 29.06.2018 09:40, celkem upraveno 1 x.
arnott,
vy jste kokoti, jen ty auta zkurvíte, pak si to někdo koupí, dle výbavy měchy a pak to zvedneš a sou tam pružiny, takovyho prodejce bych dal okamžitě k soudu. pak budeš chtít něco převíst a cely auto sedne na zem a a nebo pojedeš na dovolenou a bude to jako když se cigáni stěhujou
vy jste kokoti, jen ty auta zkurvíte, pak si to někdo koupí, dle výbavy měchy a pak to zvedneš a sou tam pružiny, takovyho prodejce bych dal okamžitě k soudu. pak budeš chtít něco převíst a cely auto sedne na zem a a nebo pojedeš na dovolenou a bude to jako když se cigáni stěhujou
Sorry Jarax ale prečo ma urazaš.Ja by som ta neurazal ,pokladam ta za jedného z mala ludi čo vedia čo pisu a vedia čo to o BMW.Len som bol zvedavý ak to niekto robil aké sú +a- toho riešenia. A auto nekupujem na predaj ale pre seba na x-rokov.
a pak ho zvrakuješ?
Akoze tiez moc nechapem z uata uberat vybavu ktora tam je ako plus, len za to ze pripadna porucha nieco stoji, pochopim ked niekto nieco dorbi naviac kym to nie su kolotocarske veci...ale kazdy si so svojim autom moze robit samozrejme co chce je to na nom...