Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E65 vs. F01 vs. W221

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

Re: E65 vs. F01 vs. W221

#421 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tvl ty dva daj v F02 V12 v pohode 250, se me trepala prdel na mensim useku ve 180, jeste je hecujte at povoli omezovac co to da...tyhle stodoly leti a snim pulka urody na Hané.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Filozof
Klubové ID: 1044

#422 Příspěvek od Filozof »

Až se někdo z vás rozseká na sračky tak snad pochopíte jak je život cenný ,,, jezdit takto rychle po nějaké rozmlácené okresce ...vubec nevíte co se může stát ...jelen nebo prase případně tam někdo vleze z pole ... cokoliv ... stokrát se nic nestane a po sto první se to může vše pěkně vymstít. :roll:
laik

#423 Příspěvek od laik »

No jo, to už kdysi Niki Lauda řekl, že KAŽDÁ rychlost nad 130 je nebezpečná. Toho jelena můžeš chytnout i na rychlostce, nebo defekt na dálnici při 200 v oblouku. Masívní únik jsem už zažil ve zúženým na D1 při blbých 110 a odtahovka se divila, že jsem nepolíbil svodidla. Z gumy zbyly jen patky a disk na sračku.
U těchhle aut obdivuju, že mají limit dál, než člověk tuší. A to je dobře.
kurevtor

#424 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Až se někdo z vás rozseká na sračky tak snad pochopíte jak je život cenný ,,, jezdit takto rychle po nějaké rozmlácené okresce ...vubec nevíte co se může stát ...jelen nebo prase případně tam někdo vleze z pole ... cokoliv ... stokrát se nic nestane a po sto první se to může vše pěkně vymstít. :roll:
jejky, to je docela uvedomele sdeleni :cry:
nebo by se dalo rict predposrane :lol: jo zivot je cenny, ale musi se zit. Bejt ze vseho priposranej az za usima taky nemusi bejt to nejlepsi.

Muj nazor je: jezdete co nejrychleji, maximalizujte spotrebu, hledejte limity zatacek, riskujte, dupejte na plyn co to jde, nakladejte tomu vo sto sedum a uzivejte si adrenalin a chcijte na nejaky predpisy, ktere stvorili jini lide. Snazte se neohrozovat ostatni a riskovat jen vlastni zivot a vsechno bude alright.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#425 Příspěvek od JaraX »

můj nejlepší kamarád vždycky jezdil podle předpisů, když vybíral motorku tak jen nějakou slabou aby se mu něco nestalo, já zas to nejsilnější za daný peníze, vždycky mi říkal že jezdím rychle atd. on byl na sebe vždycky strašně opatrnej a v 28ti umřel na rakovinu, takže asi tak.
neříkám že je třeba lítat jak magor, já si myslím že jezdím bezpečně, vždycky když něco dělám tak si musím být hodně jistej, nikdy nepředjíždím kde nevidím atd. navíc jsem absoloval několik školení od BMW (BMW driving academy) a celkem dost mi to dalo, ale je jasny že když mi ve 200kmh na okresce rupne a uřeže gumu jako se mi jednou stalo ve 110kmh na E46, tak to moc přijemny nebude a že když tam bude zrovna strom, tak to bude asi poslední co se mi stane, ale nevidím důvod žít stylem že auto koupím u nás, protože do německa nedej bože španělska je to hrozně daleko, nevidím důvod nevíst auto na servis na druhej konec republiy když je mechanik dobrej. v neděli jsem si byl 200km pro flašku utopenců, proč? protože jsou sakra dobrý! a nevidím důvod jezdit na dovolenou do Chorvatska když ještě za nižší penize udělám Lefkádu. takže asi tak.
Michal595

#426 Příspěvek od Michal595 »

Ja suhlasim co pises ze si vyberal to najsilnejsie, tiez si myslim ze v x situaciach je auto bez vykonu alebo motorka daleko nebezepecnejsia ako ked ten vykon nemas, nieco trosku neodhadnes a nemas rezervu to potom napravit, samozrejme to plati ked to mas v hlave upratane a nechodis jak magor...
Na druhej strane ale nesuhlasim s tebou ze je ok chodi 200 po okreske aj ked ju poznas, aj ked ty mas istotu v sebe, aj ked vies co robit a mas stroj co to v pohode zvladne z jedneho prosteho dovodu, neni to totiz len o tebe ci sa nieco stane alebo nestane, ty mozes mat vsetko pod kontrolou , ale na cestach je xy magorov co mozu spravit neico s cim zdravy clovek vobec nepocita a v takej rychlosti jednoducho nemas sancu cokolvek spravit...a potom to uz nemusi byt len o tebe ale aj o dalsich..ja ked som mal havarku na aute tak cvok na 105 skodovke usudil ze par desiatok metrov predomnou stihne ze tej vedlajsej cesty ist a prejst...no nestihol, keby som auto nestrhol na stranu tak ho netrafim do predku ale presne na dvere kde by som ich asi na tej strane pozabijal kedze mali plne auto, siel som mozno 100 a realne som tomu nedokazal zabranit...mal som vsetko pod kontrolou ja som chybu nespravil a vidis...druhu havarku som mal na motorke, pan proste nejako zabrazdil predomnou na rovnej ceste z nicoho nic,tiez som nesiel rychlo , trosku rozbita tvar, zadratovana ruka, vazy v kolene a som okej takze vsetko dobre dopadlo, ale chcem tym povedat ze ty nemusis urobit nic zle a aj tak moze stat pruser...
Jsne ze sa neda fungovat tak ze budem vsetko robit len tak opatrne nejako a neuzivat si ale treba z rozumom, a sorry 200 na okreske nepovazujem uplne za rozumne:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#427 Příspěvek od JaraX »

ježiš samozřejmě nemužeš jet 200 po okresce po které něco jede, musí být prázdná bez odbočovacích cest
Filozof

#428 Příspěvek od Filozof »

ok jak víš že je prázdná ? Vletí ti tam jelen z pole nebo stará babka se tam vynoří z pole co jde z lesa s nůší ... no případně čundráci je to sice jedna ku milionu ale může se stát spousta věcí ....

Chápu jet někde kde je klid a pěkná cesta klidně těch 150+ na krásné cestě třeba Bučovice směr na Buchlováky tam jsou krásné dlouhé okresky široké a pěkné jak často ani na dálnici nejsou a občas tam někdo i 2kila jede... no ale na rozbité ... nevim kilo a něco navíc ok ale jet 2kila a víc je fakt o život. Rupne ti pneu nebo něco nebude ok a pak už to nikomu nevysvětlíš. Chápu že 7er má všelijaké asistenty a DD atd. ale často i to nemusí pomoci v krizové situaci.

Nebudu moralizovat spíše jde o to neblbnout jak sebevrah s plným autem lidí ... když jedeš sám je to tvoje věc.
kurevtor

#429 Příspěvek od kurevtor »

Michale, rozum do toho netahej. Bud je neco racionalni nebo emocionalni. Jizda s BMW ma byt zazitek. To jak resite co by kdyby je sice hodne uvedomele a moudre, takove rekl bych full time fotrovstvi. Jenze.... No risk no fun. Radsi nevychazejte rano z domu, nikdy nevis kde na tebe vybafne obohacovac nebo treba najemny vrah co si te splete s cilem. Nikdy nevis kdy ti mrdne cevka a cus. Tak nebudte tak predposrany ne?
Vsichni jednou vychcipeme a vsechny nas ceka projekce zivota v posledni sekunde pred smrti. Tak bacha aby tomu pak Mirka Spacilova nedala 20%.
Michal595

#430 Příspěvek od Michal595 »

kurevtor: super prirovnanie jazda v aute alebo ze si ma pomyli najomny vrah:)))to je take uplne pravdepodobne:))1000 0000x pravedpodobnejsie sa mi zda to ze napr mi nieco niekto skoci do cesty, alebo nejaky cvok nieco vykona s cim az tak nepocitas za volantom ale ludia su cvoci...No risk no fun, ok to je vsetko pekne beriem to, jazdim na motorke, teda vzhladom k casu som uz vyse roka nebol, bavilo ma lietanie atd, ale ja tu hovorim ze niektore veci nevies ovplyvnit a ty mozes vsetko spravit ok a stane sa pruser nie tvojou vinou ale vo vysledku je uplne jedno koho to je vina...kym sa bavime o plechoch srat na to samozrejme...ano som fotr a nemam s tym problem a ano uvedomujem si iac ze uz veci nie su len o mne...ale to prislo ak nejako casom az...
Ja som za kazdu zabavku ale za mna treba rozmyslat aj tak nejako nad dosledkami, je xy pripadov co sli podla prislovia no risk no fun a skurvili seba a najhorsie ze ludi okolo seba ktory mali mozno inu predstavu o zabave...
TANN3R
Klubové ID: 3633

#431 Příspěvek od TANN3R »

To je zas materiál tady :lol: Život je příliš cenný Filozofe, škoda ho vůbec používat.

Když jsem se dočetl až k tomu příběhu babičky s nůší, dojetím jsem se rozplakal. Uvědomil jsem si, že se nad sebou musím zamyslet a přestat chodit na tohle fórum.
Michal595

#432 Příspěvek od Michal595 »

to nemusis zase prehanat.)))cele co som chcel povedat ze nemusis ty nieco posrat aby sa nieco udialo, jasne ze stale sa moze nieco stat len nemyslim ze treba tomu ist vzdy v ustrety:)stale sa bavime o beznej ceste a 200 valit lebo auto to v pohode zmakne...
Filozof

#433 Příspěvek od Filozof »

Tann3r: Měl jsi se zasmát a neřešit to. :) Ano já jsem bábinku potkal. Ne nebylo to v pohádce ale opravdu na cestě a jednu dokonce duchodkyni s žebříkem přes rameno na kole a ještě k tomu v mlze a ještě tomu ted nemohu věřit že jsou tací sebevrazi na silnici. A bylo to kousek od Mohelnice. Ale to je fuk.
O opilcích a nočních chodcích se bavit ani nemusím.

Jde o to že at si klidně každej jezdí jak chce ale raději sám bez lidí a tím bych to ukončil a pokračoval ve vlákně a neřešil blbosti.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#434 Příspěvek od JaraX »

kam jsme to došli, kde je ta doba M3maniaků, Křížníků, JFK atd. dneska je doba koupit 320d a machrovat s BMW s tím jak to vypadá a kolik platím za servis, ne tím co to umí.
by mě zajímalo filozofe co bys řekl na křížníkův průlet prahou.
btw kde ten člověk skončil?
Filozof

#435 Příspěvek od Filozof »

Nevím kde je doba starých fandů co se radili společně bylo to moc fajn. Jezdilo se smykem na prázdných kruháčích atd. To je relativně málá rychlost a jde auto zvládnout.
Vubec to není na tebe jaraxi. Ano pamatuji dobu kdy se tu řešili e32 a e38. A M3maniac se svým žlutáskem nás občas obdaroval videem kde lítá bokem s autem.

Jo ta doba je pryč. Ted je doba tady jsou klíče at to funguje.

Radost z jízdy to bylo synonymum k BMW.
Chápu tě ale doba nás změnila. Když jsem byl sám bez rodiny taky jsem lítal bokem občas nějakou prázdnou křižovatkou za mokra ... ikdyž jen s 525i ale na 16" to šlo pěkně. A 17" klidně i za mokra velice dobře.

Dnes se už jen řeší jakou to má výbavu a motor a kdy má servisák čas. Ale věřím že stále jsou tady staří pardálové co jen přesedlali na 540i nebo 335i či mpower a stále si užívají radost z jízdy. Jen trochu jinak a jinde.
Okruh je správné místo.... nebo prázdné pěkné silnice.

PS: Ale když mi někdo řekne že na rozbité silnici jede více jak 200+ uplně mě to bere jen při představě. Taky jsem absolvoval jako spolujezdec cestu 200+ po okresce a asi mě to poznamenalo. :lol: :roll: ... už nikdy více.
Michal595

#436 Příspěvek od Michal595 »

tak 320d a machrovat to je zase uplne ina skupina ludi:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#437 Příspěvek od JaraX »

no vídíš a já zase nedávno absolvoval cestu jako spolujezdec v Porsche jeli jsme Olomouc Most o víkendu ráno, na okreskách tam bylo i 280kmh a nějak jsem s tím neměl problém, nejdřív jsem se hodně bál, ale když jsem viděl že ten člověk umí tak ok. jasně, mohl nám tam někdo vyjet atd, ale za celých 700km jsme neměli ani jednu krizovku.
kurevtor

#438 Příspěvek od kurevtor »

tak to ja jsem jako spolujezdec docela zesranej :lol: :lol: ale to proto, ze mi prijde strasne napicu predstava umrit nebo bejt zmrzacenej prave jako pasazer, kdyz to zpusobi nekdo jinej. Kdyz jako ridic tak holt smula, ale to sedadlo spolujezdce je pro me prave risk with no fun.

Co je Kriznikuv prulet prahou?
PS, neni to ten kokot Kriznik z audiklubu?

Michal: ja te chapu, neber me zcela doslova, jde mi o to co sam pises - jsou veci, ktere sam ovlivnit nedokazes, proto ne treba se tim stresovat. Tahat do toho statistiku ci pravdepodobnost je taky totalni haluz. Kdo statistiku studoval vi jak je to zradne, nema to v tomto pripade zadnou vypovidajici hodnotu - to, ze se nejaky jev nejevi jako pravdepodobny neznamena vubec nic. Treba ten najemny vrah.... Zni to silene, ze? Ale i to se deje, treba ten kluk co ho na zizkove odkrouhnul najemny vrah, protoze si ho spletl s mafianem. Pritom ten kluk jen delal ridice Sazce. Kdo by si to pomyslel, ze se tohle muze stat? A stane se. S tim fotrem jsem to nemyslel zle, je v poradku mit trochu rozumu :D

"babka co se vynoří z pole co jde z lesa s nůší" me celkem sejmula, ale "čundráci" to dodelali a poslali do kolen :lol: ty vole ja potkat na okrsce cundraky tak to na ne mozna spis naschval strhnu :lol: :lol: :lol: Mimochodem, cundraci jeste existujou? :shock:
TANN3R
Klubové ID: 3633

#439 Příspěvek od TANN3R »

Právě že už neexistují. Všichni postupně kvůli nám vymřeli, na silnici.. Proto už si tak dlouho neviděl ani babičku s nůší, prostě došli :lol:
Michal595

#440 Příspěvek od Michal595 »

Ale jasne ja beriem ze neikedy si clovek “zablbne” zabavi sa kusok, len hovorim ze neni bezne stadartne supat tomu na okreske 200 a kupovat si jedine auto ktore to zmakne, aj ked rozgulat to na 200 zvladne asi aj oktavka ale co potom:)
Ale riesime asi zbytocne hovadiny kazdy si budeme jazdit jak chcem a ked tak si to odsereme, len je na hovno ze neikedy si to odsere aj ten co s tym au tak moc nema...
Inak ako spolujazdec sa tiez necitim moc ok, ale najvacsi problem som s tymto mal ked som nahodou siel snniekym na motorke kde som zistil ze teda moc nevie, od urciteho casu nie som ochotny it s nikym okrem pr ludi co si za nich ked tak sadnem:)
Odpovědět