Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
i Fko může mít club,
JaraX píše:ja přemyšlím jestli by nebylo lepší tam ty kočičí stopy a hovna zalakovat, at to má punc

tak ta je moc pěkná, ale výbava nic moc...cena je teda výborná no
navíc polsko, to je automaticky špatně a navíc nasca.
škoda, asi by mi stačila
Proc ma jedom jedno tlacitko na mlhovky a ne dve? To je dovoz z mimoevropskeho trhu?
Ak hovoris o tej bielej je to USA dovoz, ale pan kazdopadne ani nedviha telefon ani nedopisuje na mail, takze jarax ma veru pravdu s tymi poliakmi to bude asi na dlhe lakte...
USA dovoz si nikdo rozumnej nekoupí. pokud to nebude za pulku běžné ceny a když to stojí ještě víc než normalně tak je to blbost.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat místní osazenstvo co říká na tuhle 7 https://www.advantage-cars.cz/car/bmw-r ... lna-vybava . Až na ten podezřelý nájezd mi to přijde zajímavé...
Děkuji,
Petra
chtěla jsem se zeptat místní osazenstvo co říká na tuhle 7 https://www.advantage-cars.cz/car/bmw-r ... lna-vybava . Až na ten podezřelý nájezd mi to přijde zajímavé...
Děkuji,
Petra
nemáme vin, ale už z fotek jde vidět že nemá základní výbavu, podvozek!
Jedna pekna 750Li za 300 000 kc se prodava na facebooku v bmwklubu. Snejk se k ni vyjadroval. Tak mrkni.
Jak presne se to jmenuje na fb? Dik.
To uz nevim,moc tam nechodim. Jen, kdyz mam chvilku casu vecer. Vcera behem fotbalu
.
Byla cerna.

Byla cerna.
jaj takový důležitý informace musíš vědět
Nemůžu to najít.

Nemůžu to najít.
Tu som riesil je pekna, len ma nedostato ze nema adaptive drive ak je to ta co myslim...
Nasel jsem to. Kluk se jmenuje Standa Louzil.
Přesně tak, Standa prodává.
Prodám 750 li 270kw rok výroby 11/2006 . Najeto 183 xxx . Poctivých. Auto mám skoro 5let. Na autě nové brzdy ate komplet před 7tis..lpg tartariny - funguje bezproblému nádrž na 84L. pěkné udržované auto - bližší info po telefonu , nebo do zprávy. K autu sada 18" nové zimní pneu. Auto na 20" skoro nové letní. Obě sady originál...Cena 300 000,- kč.
Prodám 750 li 270kw rok výroby 11/2006 . Najeto 183 xxx . Poctivých. Auto mám skoro 5let. Na autě nové brzdy ate komplet před 7tis..lpg tartariny - funguje bezproblému nádrž na 84L. pěkné udržované auto - bližší info po telefonu , nebo do zprávy. K autu sada 18" nové zimní pneu. Auto na 20" skoro nové letní. Obě sady originál...Cena 300 000,- kč.
- Přílohy
-
- IMG_3044.JPG (190.78 KiB) Zobrazeno 1242 x
-
- IMG_3046.JPG (186.96 KiB) Zobrazeno 1242 x
Naposledy upravil(a) kawaman dne pát 29.06.2018 10:41, celkem upraveno 1 x.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Nemůžu to najít.. 
Vypadá suprově, jen ten inzerát není....

Vypadá suprově, jen ten inzerát není....

Inzerat ti napisal v podsate cely kawaman, vin je DT15163