pomalu uvazuju o prodeji moji E39, ale nejsem si jisty cenou.
Proto bych rad nekoho zainteresovaneho, kdo by mi ji pomohl urcit, pripadne mi to uplne rozmluvil, pokud to nema smysl uz prodavat

Auto je celkove bez problemu, technicky nema zavadu. Nove udelane STK. Emise znacka perfekt.
Vzhledove i technicky vypada lip, nez kolik mu je realne let. Karoserie mensi stopy koroze a nejake oderky.
Vsechny vymeny byly resene originalnima nahradnima dilama. Jen pruziny, ktere sem menil zhruba pred rokem, jsou prvovyroba.
Auto v sobe nema zadny aftermarket, ani tuning.
2002 E39 525i
manual 5st
najeto aktualne 204 tisic Km
barva SCHIEFERGRUEN METALLIC (449)
Dalsi vybava:
EU4 emissions, DSC, Multifunction f steering wheel, Side airbags, Floor mats velours, Interior/outside mirror with auto dip,
Interior mirror with automatic-dip, Ski bag, Through-loading system, Armrest front, Seat heating driver/passenger,
Headlight wipe/wash/Intensive cleaning, Park Distance Control (PDC), Fog lights, Rain sensor, Xenon Light, Automatic air conditioning,
Kilometer-calibrated speedometer, On-board computer V with remote control, Car phone with cordless receiver,
CD player, Radio BMW Business (C43), Language version German, Retailer Directory Europe, Business Package
Znovu opakuji, nejde o inzerat. Jen bych rad slysel Vase nazory.

EDIT:
Jak jsem slibil, tak plnim... doplnil jsem aktualni fotky.
Nic jsme neumyval, nevysaval... jak to stoji, tak sem fotil

Cela galerie zde: