S menším odstupem času se hlásím, s F02 760Li najeto 7tis km stále maximální spokojenost. Měl jsem ji teď na leštění a keramice a 6 dní jsem jezdil s mojí milovanou E66 760Li. Ta auta se fakt těžko porovnavaji, každé je trochu jiné, ale obě sedmičky naprosto skvělé. Po návratu do E66 jsem si musel zvyknout střed palubky, přijde mi teď odtazita od řidiče, Fko ji má klasicky baworácky lehce namirenou na řidiče. Sedačky u E66 jsou podstatně měkčí, mají širší a delší sedák, u Fka si fakt člověk musí hoodne pohrát s nastavením, aby si našel ideální polohu, ale po pár hodinách ježdění a drobných úprav si ji asi každý najde. Měřím 190 cm, vážím 110, menší postavy než mam já, nebudou mít problém. Opěrku hlavy nemůžu zhodnotit, díky vade páteře se nejsem schopný opřít ani v E66 ani v Fku. Podvozky jsou také trošku jiné, E66 odfiltruje o něco lépe větší díry, hlavně nerovnosti, které jdou hlouběji do silnice, Fko zase naopak lépe odfiltruje nerovnosti, které jsou nad úrovní silnice. Fko lehceji projíždí zatáčky a váhou to určitě nebude. Vážil jsem obě auta u nas na firmě a rozdíl 10kg. Fko je celkově tišší, má větší zkreslení rychlosti a aniž bych si to uvědomoval při jízdě, tak jezdím s Fkem rychleji. E66 má proti Fku nádherný zvuk V12, Fko je total tiché, jak elektromobil. Porad přemýšlím, jestli to není na škodu, nadruhou stranu by asi taková limuzína měla být tichá. Těžko říct.
Audio B&O a L7. Oboje skvěle, opět oboje trochu jiné. Po návratu do E66 a poslechu hudby mie osobně víc vyhovuje B&O. Basy, středy i výšky fantastické. Zkoušeli jsme různé druhy hudby, vážnou, swing, jazz, pop, country, house atd, jen u rockové hudby si musí člověk trošku pohrát s ekvalizerem. Hraje naprosto skvěle. L7 popisovat nemusím, ten všichni dobře znáte, skvělý zvuk totálně předběhl svoji dobu. Ono bohužel nakonec audio stejně ocení málokdo. Dřív se říkalo co Čech, to muzikant, teď jsme bohužel národ hudebních antitalentu a hluchoňů. Jak říká skvěle Laco Deczi, prepinas hudební kanály a vidíš napomadovany buzerant, další buzerant, kráva, buzerant, buzerant, kráva...to není hudba, to je jen zvuk

To už jsem ale moc odbočil.
Jsem zvědavý na náklady u Fka. Když to zprumeruji, tak u E66 servis tak 50tis ročně, jak mě všichni okolo straší, tak u Fka jsem připraven psychicky na 100, ale to se uvidí časem.
Když to shrnu obě auta skvělá, ač jsou jiná, tak obě s velkým duchem BMW.