pivasek píše:Musím se vám tady přiznat, že po totálním zklamání z W221 S65AMG jsem se rozhodl si časem pořídit ještě jednu E66 760li a budu jezdit, dokud to jen půjde. Nakonec se mi do toho sám ozval známý z HK, že by rád prenechal svoji nádhernou F02 760Li LCI Individual nějakému fandovi BMW V12 a nejlépe, aby mu zůstala na očích. Domluvili jsme se na podmínkách a 10 dní jsem jejím hrdým majitelem. Pred koupí jsem se trochu bál, jestli mě to auto chytí za srdce jako E66, nakonec mě chytlo hned. Vše mi naprosto vyhovuje, i v sedačce jsem si našel super polohu, i když je sedák kratší, než už E66. Bang & Olufsen hraje naprosto fantasticky, nastavení podvozku mi také vyhovuje, HUD super věc, jízdní asistenti super, navigace super. Co mě štve, tak přední loketka, nevejde se tam naprosto nic, vůbec to má menší odkládací prostory než E66, jinak asi vše ok. Jede to neskutečně, pružné zrychlení mi přijde snad 2xrychlejsi, než u E66 760. F02 je ještě tišší a ještě víc zkresluje pocit z rychlosti než E66. To je zatím vše z mých dojmů, co mě napadá...
Zdravim ta, chcem sa opytat v com bolo tvoje totalne zklamanie z W221 S65? Ja akurat rozmyslam nad W221, vcera som akurat skusal S600 a tiez mam take zmiesane pocity priznam sa...s e65 nemam skusenost...