Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 4.8is ... zkusenosti
Re: X5 4.8is ... zkusenosti
však kuži je několik druhu, a jemná kuže je vždy mnohem víc pohodlná než stejný sedačky s hrubou kuži.
Ja mam ty komforty s hrubou kuzi a je to jak igelit, hnedka prilepenej. Taky mi docela trvalo vyladit si optimalni polohu.
Ja tam mam asi tiez nascu, neviem veru ci sa do e70 davalo nieco ine...je to taka hruba lepiva svina:)veru komforty su to uz neni jak su napr v e70, aj ked v e70 boli aj tie s opierkou krku, ale neviem podla coho ich tam davali kedze s rocnikmi to nejako nesedelo...ale stale aj tieto komforty su velky rozdiel oproti zakladu...
Ja tam tu polohovaci operku krku mam a neni to spatny 

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
to je jasny, to chapu .... akorat me pojalo lehci podezreni, jestli to neni treba "ekokůže" aneb koženka .........JaraX píše:však kuži je několik druhu, a jemná kuže je vždy mnohem víc pohodlná než stejný sedačky s hrubou kuži.
ale snad ne ....
A aky to mas rocnik len pre zaujimavost?moja je 1/2009c cize realne vyrobena, aj podla vin koniec roku 2008 a nemam tam tu opierku krkuBigMike píše:Ja tam tu polohovaci operku krku mam a neni to spatny
Mam 2007/9, uplne prvopocatek.
inak keby na moje sedacky koforty bez opierky krku supnem nieco taketo to pasuje ci blbost
https://www.ebay.de/itm/2002-BMW-E65-E6 ... Swj0NUlEXK
https://www.ebay.de/itm/2002-BMW-E65-E6 ... Swj0NUlEXK
To polohovani operky je rucni, takze kdyz budou sedet ty tyce, tak podle me uplne v poho.
tie sa ako neodbornik domnievam ze ak by sedela roztec tyciek tak by to malo byt ok kedze elektrikou ovladat len vysuvanie a zasuvanie ten "vankus" sa polohuje rucne...
Presne, taky mam takovej nazor, i kdyz se muzu plest. Ale z laickeho hlediska by to melo byt v pohode, kdyz to tam bude pasovat. Jinak jsou ty operky krku fakt super, furt ma clovek polozenou hlavu
.

Michal: tyhle hlavovky mam doma obe strany, jestli je chces muzu ti je venovat. Musíš mít teda komforty do normlaních (sportsize) se nedají dát, rozteč je stejná ale o pár setinek je ta kulatina širší. CHtěl jsem je původně dávat do těch sportsitze.
Jinak ano ty "uši" se nastavaují manuálně.
Jinak ano ty "uši" se nastavaují manuálně.
Zhodou nahod mas takto este aj v mojej farbe?:)z coho ti to ostalo?ja mam koforty ale teda tie "novsie" asi bez toho usatca:)a to len vytiahnem von povodnu zasunem a vybevaene?
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek

Mě zbyly přesně tyto hlavovky, v této barvě, ty ti můžu věnovat jak píšu.

Ale jak jsi psal, že nic na autě moc nuedělaš, tak tohle je ose... musíš opatrně sundat kůži kolem raketek, když je peforovaná, tak ju nesmíš rozthrnout potom se to dá vyšroubovat, můžeš taky sundat zadní záda a pomct si.
Dle mě ta hlavovka tam normálně půjde kus za kus vyměnit. (rozteč, vše stejně)
Popříapdě pokud ti nevyhovuje barva, myslím, že Jarax psal, že se normálně kůže přebarvují. Je světle šedá, takže asi změna nebude tak špatná, jako u černý

Ale jak jsi psal, že nic na autě moc nuedělaš, tak tohle je ose... musíš opatrně sundat kůži kolem raketek, když je peforovaná, tak ju nesmíš rozthrnout potom se to dá vyšroubovat, můžeš taky sundat zadní záda a pomct si.
Dle mě ta hlavovka tam normálně půjde kus za kus vyměnit. (rozteč, vše stejně)
Popříapdě pokud ti nevyhovuje barva, myslím, že Jarax psal, že se normálně kůže přebarvují. Je světle šedá, takže asi změna nebude tak špatná, jako u černý

No veru moc toho sam nezvladnem:)cize to nie je ze vysuniem hore a hotovka?
no pojdem asi najprv pozriet do auta ze ako to tam je vlastne ze jak by som to dostal, mi tu tiez na SR mam jednu firmu co robi kozu takze to by som tu vedel asi tdat prefarbit, oni mi robili aj iterier cely ked som auto kupil lebo to bolo vcelku zasrate predoslym majitelom...
no pojdem asi najprv pozriet do auta ze ako to tam je vlastne ze jak by som to dostal, mi tu tiez na SR mam jednu firmu co robi kozu takze to by som tu vedel asi tdat prefarbit, oni mi robili aj iterier cely ked som auto kupil lebo to bolo vcelku zasrate predoslym majitelom...
- vlastnemec
Řekl bych že na 99% člen Hurdy, tak třeba sem hodí s větším komentářem. před pár lety prodával předface IS a bylo v perfekt stavu.
Hurdy má svoje iso chvilku, asi už ho přestalo bavit, což se nedivím.
Jen nechápu ty zíklad sedačky zlatý sporty ..... tohle vypadá šíleně. Ale barva hodně zajímavá.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

ta barva je nádhera