samozřejmě to muže být dojebaný od nože, ale tak dá se nalakovat, nebo zas polepit.
kamarádovi když začla reznout E38 tak to dal do folie, a když mu pak začlo týct šíbrem tak zalepil i šíbr

no přijde mi že už vím proč má nasca odvětrání, v ní se člověk prostě víc potí, mě přijde že v merinu nebo clubu se potím mohem míň. z nascy mě strašně bolela prdel jak to bylo tvrdý, ale tady je dobrá že není moc prosezená, navím mi přišlo že se to moc nestupnuje, prostě tě po 500km začně bolet prdel a už tě bolí pořád až do cíle stejně, je jedno jestli jedeš 500km nebo 2000km. a plus tam chybí takový ten pocit komfortu co máš v jemných sedačkách.honzaD93 píše:Dobré čtení. Se ti potvrdilo, ze žádný dovoz asi fakt není bez komplikacíJaraX píše:slibovaný report ze Španělska, je to psané na rychlo, tak tam bude asi dost chyb, ale pro představu atmosféry to asi stačí. Co na to říkáte?
https://www.jarax.net/spanelsko/![]()
Štěstí že to mělo tu bílou fólií, bez klimy v černým aute by to bylo ještě horší.
Co říkáš na 3000km v kuse na nascovy komforty?
To neříkej ani z prdele. Asi ti takový výlety zakážemeJaraX píše:mě v tu chvili asi víc vadilo než to že mě potencialně zavřou že ten pes kurví ty sedačky.
Pry stara hajtraTravison píše:Barva interiéru nádhera!!
Bohužel už stará hajtra a jen 745..