Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 4.8is ... zkusenosti
Re: X5 4.8is ... zkusenosti
Tak janse ze to je tady fanatismus, to sis mohl vsimnout, staci aby jina filialka udelala neco lepsiho a levnejsiho a bude to zas jinde.
O víkendu jsme byl v Olympii a byla tam nova F15 paní nutila letáky příjemná chvilku jsem s ní mluvil a byla hotová z toho, že jsem za celej den jedinej kdo to prej pohanil. Byla za 1,2 bez DPH kaki barva, 19" bez niceho, komforty to nemelo, plastovy jak prase, rukou jsem prohnul kastlik ve dverich o 5cm fakt humas a krom viditelnyho NBT a velkyho idrivu to teda nemelo nic extra, od E70, sedelo se v tom blbe, motor benal tedy no zadne nadseni se nekonalo, ale taky za ty prachy co by clovek chtel ze ? Takze kdyz si vemu ze E70 stala treba 3 a vic míče, nevidím jedinej důvod krom novoty jt třeba do ošlehanýho F15, tím narážím Bigmiku na to, že ti ta 4,8ma udělá prostě víc zážitku, než nová F15 v holotě.
Na druhou stranu za takový prachy nová X5 není vůbec špatná cena, jen člověk půjde rapidně dolů oproti tomu c omá teď.
O víkendu jsme byl v Olympii a byla tam nova F15 paní nutila letáky příjemná chvilku jsem s ní mluvil a byla hotová z toho, že jsem za celej den jedinej kdo to prej pohanil. Byla za 1,2 bez DPH kaki barva, 19" bez niceho, komforty to nemelo, plastovy jak prase, rukou jsem prohnul kastlik ve dverich o 5cm fakt humas a krom viditelnyho NBT a velkyho idrivu to teda nemelo nic extra, od E70, sedelo se v tom blbe, motor benal tedy no zadne nadseni se nekonalo, ale taky za ty prachy co by clovek chtel ze ? Takze kdyz si vemu ze E70 stala treba 3 a vic míče, nevidím jedinej důvod krom novoty jt třeba do ošlehanýho F15, tím narážím Bigmiku na to, že ti ta 4,8ma udělá prostě víc zážitku, než nová F15 v holotě.
Na druhou stranu za takový prachy nová X5 není vůbec špatná cena, jen člověk půjde rapidně dolů oproti tomu c omá teď.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
hele a to si vem, ze ten muj dejme tomu v roce 2004 stal 3 mega. + 14let při inflaci 2% ročně, to by byl dneska anolog za 4 mega!Arnie_one píše: Byla za 1,2 bez DPH .
..... někde to prostě ochudit musí
mě se nový Báwa líbí, měl jsem chvíli tu novou 540iX, výborný auto
měli jsme X3 3.0d, taky dobrý, nebo třeba todle by mi někdo věnovat mohl ... https://www.invelt.com/bmw-x6-m-1?link=detail
ale kupovat si to nebudu, tolik bohužel nekradu ...
I kdybys ty prachy mel tak by si musel koukat to za 3 roky prodat abys neprisel o vsechny prachy co jsi do toho dal
PResne tak to vidim u lidi co to prodavaj za 3 roky jsou bez 1M a rychel prodat.
Takze lepsi je v nasich podminkach sudlit IS/4,8 a je kldi a aspon to cloveka bavi

Takze lepsi je v nasich podminkach sudlit IS/4,8 a je kldi a aspon to cloveka bavi

Příští rok přijde nová X5, takže výprodej skladovek
Jinak souhlasím s tím, že nová auta nejsou ošizená. Cena odpovídá kvalitě. Navíc si myslím, že pro 99% prvních kupujících je to přínos, protože si nové auto můžou dovolit častěji...
Filip Turek někde říkal, že má sběratelskej Rolls, nějaký dvoudvířko, a že při započtení inflace by to dneska muselo stát čtvrt miliardy. Kolik stojí Phantom? 10-12? No tak čemu se pak divit

Jinak souhlasím s tím, že nová auta nejsou ošizená. Cena odpovídá kvalitě. Navíc si myslím, že pro 99% prvních kupujících je to přínos, protože si nové auto můžou dovolit častěji...
Filip Turek někde říkal, že má sběratelskej Rolls, nějaký dvoudvířko, a že při započtení inflace by to dneska muselo stát čtvrt miliardy. Kolik stojí Phantom? 10-12? No tak čemu se pak divit

nová pětka je výborná?Kolafa píše:hele a to si vem, ze ten muj dejme tomu v roce 2004 stal 3 mega. + 14let při inflaci 2% ročně, to by byl dneska anolog za 4 mega!Arnie_one píše: Byla za 1,2 bez DPH .
..... někde to prostě ochudit musí
mě se nový Báwa líbí, měl jsem chvíli tu novou 540iX, výborný auto
měli jsme X3 3.0d, taky dobrý, nebo třeba todle by mi někdo věnovat mohl ... https://www.invelt.com/bmw-x6-m-1?link=detail
ale kupovat si to nebudu, tolik bohužel nekradu ...
já ji měl pujčenou a je to jednoho z nejhorších BMW jakýma jsme jel, a to vrzání ti jako nevadilo?
https://www.youtube.com/watch?v=vPEVn3Sb96g
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
che, tak to je hustý .... ja na ty plasty ani nemakal, jak jsou lesklý, já to nenávidim, když jsou na tom prsty!!JaraX píše:nová pětka je výborná?
já ji měl pujčenou a je to jednoho z nejhorších BMW jakýma jsme jel, a to vrzání ti jako nevadilo?
https://www.youtube.com/watch?v=vPEVn3Sb96g

já to neměl zas tak dlouho, kochal jsem se spíš tim motorem, ve Sportu to fakt jelo hezky!!
až půjdu do Inveltu (což doufám, že dnes), tak se mrknu, jestli ho tam jestě mají a zkusit to taky, jestli to bude vrzat
v tomdle máš samozřejmě pravdu, to je ostuda .......

ps: jediná možnost > sundat, nabodovat silikon, nechat zaschnout, namontovat zpatky a ani to nevrzne!
jaxem si to dělal u svý 405 Pežota svýho času

nebo si koupit nějaky mín ojebaný auto.
Au.
Který?
Duster?
Že by byl nový? No a?
To si raději nechám tu mou starou mrdku. 400 do ní snad nezahučím. A to i bez fanatismu.
Který?
Duster?
Že by byl nový? No a?
To si raději nechám tu mou starou mrdku. 400 do ní snad nezahučím. A to i bez fanatismu.
já právě myslel starou mrdku 

Laiku: noooooo kdyz s ni nebude jezdit tak 400 stat nebude, ale treba jen 200. Jak se vyser prevodovka zacnes se pomalu blizit 

repase převodovky se zárukou u M62 X5tek stojí 40k komplet.
a u e70?
65-70.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
citace od Pakra-ZF na automat z moji 4.8is
"Cena za tuto továrně repasovanou převodovku je 112.375,- Kč bez DPH"
"Cena za tuto továrně repasovanou převodovku je 112.375,- Kč bez DPH"
A pro tohle miluju moje stodolenky.JaraX píše:repase převodovky se zárukou u M62 X5tek stojí 40k komplet.

Repas M62 bude taky okolo 50ti. Jednu mám už po přetěsnění, druhou to čeká. Nic dramatického, jen tak, aby byla TOP. Jarda řekl, že na ní nemám šetřit, tak ji dáme do stavu "není co řešit" a pak budu jen jezdit na kafe - vyfotit se. Za mě max spokojenost, vrčí to a na 70 zvysoka prdím. Potřebuji denodenně sluhu a ne naleštěnku do garáže. To by byla zase 53, ale IS. Tři 53ky do baráku???

Po 5ti letém samostudiu tady mě jako pracant za nejmenší prachy SUV- nákup/servis pořád vychází E53 předface. Taková festovní, v rámci možností nejjednodušší, sice stará, ale poctivá ještě. Vůbec se za ni nestydím a u nás ve vidlákově na to čumí jak na exota. Nakonec z ní udělám veterána

Debilni otazka. Dneska jsem dolejval olej a kam se dolejva olej, tak tam byl retez. To jsou rozvody? Doliti oleje je moje znalecke maximum.
Jo, jsou to rozvody.
Aha a ja furt delam chytryho, ze jsou z druhy strany motoru, tak jsou aspon lip pristupny. Diky.
Líp přístupné jsou tak max na pohled, stejně kvůli nim musí motor ven díky způsobu, jak je to poskládané.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: X5 4.8is ... komforty
chlapci dotaz ......... je nejaky rozdil, mezi komforty ze 4.4 a 4.8???
dneska jsem se byl na jedny podivat a tak nejak nevim ....
prisly mi z dost jinyho materialu, takova hrubejsi kuze, prostredek byl jeste cerny,
ale kraje spis cerno sedivy, nebo tak neco ....
ja mam na tech mych sportech takovou jemnejsi kuzi teda ......
dneska jsem se byl na jedny podivat a tak nejak nevim ....
prisly mi z dost jinyho materialu, takova hrubejsi kuze, prostredek byl jeste cerny,
ale kraje spis cerno sedivy, nebo tak neco ....
ja mam na tech mych sportech takovou jemnejsi kuzi teda ......