Tak to som netusil ze sedma nema isofix, som mysllel ze vzadu to ma kazde auto priznam sa..to potom vysvetluje ako si myslel to nastavovanie sedacky co ni nejako nesedelo s tym isofixom..diky za vysvetleniedogeatdog píše:Michal> sedma isofix nema, da se dokoupit ale diky tomu ze je uchycen primo do ramu tak tim prakticky zabije moznost nastavit polohu sedacky, protoze se sedakem a spodni casti opery nemuzes hybat pokud je isofix namontovan. Ani nevim zda to u komfortu vubec jde, u obycejnych sedacek ano.
Detske sedacky pripevnuji klasicky pasy a komforty nastavim podle potreby. I kdyz ted uz obe deti vozim jen v podsedacich.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Samozrejme ze sedma isofix ma. I s komfortama
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Tak sa dohodnite pani:))lebo info ze sedma nema isofix origo ma docela posunula v rozhodovani k S classe tam je urcite aj s komfortami vzadu:)
vy mě bavíte, sedma nemá isofix, tak si radši koupím Sko, který je totálně bezpohlavní.
většina předfaců isofix nemá, byl za připlatek a nikdo to nechtěl. pofacy už ho mají automaticky od roku 2006. a u nás stojí retrofit (i do předfacu) tuším 750kč jedna sedačka i s prací takže funny.
a sedačka jde polohovat i s isofixem krásně.
michal595, projet se v E65 a W221 a uvidíš co tě víc osloví. švagr přes z E65 do W221 a říkal že ho to dost nudí.
většina předfaců isofix nemá, byl za připlatek a nikdo to nechtěl. pofacy už ho mají automaticky od roku 2006. a u nás stojí retrofit (i do předfacu) tuším 750kč jedna sedačka i s prací takže funny.
michal595, projet se v E65 a W221 a uvidíš co tě víc osloví. švagr přes z E65 do W221 a říkal že ho to dost nudí.
isofix byl jako příplatková výbava...možná FL už ho měly standardně...nicméně to lze dodělat
takhle to vypadá..v BMW se to dalo normálně objednat za několik stovek i se šroubama...montáž je tak na půl hodiny

takhle to vypadá..v BMW se to dalo normálně objednat za několik stovek i se šroubama...montáž je tak na půl hodiny

- Přílohy
-
- drzak-isofixu.jpg (102.42 KiB) Zobrazeno 1401 x
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Vies vaham medzi tymito dvomi autami, bol som sa vozit S600 a S500 zatial, je to ine ten mercedes to uznavam poslednych 11 rokov som chodil len na bmw takze je to logicke ze sa mi to zda take ine, 7er nemam skusenost takze to priamo neviem porovnat..k S ma to taha viac kvoli tomu ze to moze byt u par rokov novsie auto, mensi najazd, poteniconalne nieco naviac vo vybave, “modernejsi” vzhlad auta...infoska s isofixom ma zaskocila lebo to som bral automaticky, nakolko mam malu v sedacke s isofixom a tym zadnym hakom tak ju planujem pouzivat aj dalej kedze isofix vnimam ako najbezpecnejsi sposob prepravy malej...JaraX píše:vy mě bavíte, sedma nemá isofix, tak si radši koupím Sko, který je totálně bezpohlavní.
se stav za mnou, kawaman nebo někym kdo ti sedmu předvede.
jinak už jsme zpět, 750Li je doma. ujeto celkem 3156km i s návštěvou Gibraltaru, spotřeba 10,6 až do Prahy, pak jsem už jel sám a dost jsem zkazil, 2800km jsme to drželi na 10,6 a ja měl pak 20l za 200km, ale je pravda že jsem bly z prahy doma sakra rychle. Trošku problém s celníkama ve FR, ale dobrý. vlastně těch problémů bylo víc, ale výsledek stojí za to, ta sedma je fakt jak nová. zajímá vás report z celé akce? mám to psát? jinak nakonec to pána vyšlo na 8000 eur komplet i s dovozem domů, letenkama, mojí provizí atd. auto bylo za 8000 eur inzerované, tzn mnou domluvená sleva pokryla kompletní náklady na dovoz. a že jich bylo, třeba to mýto na západě, ten západ je fakt hnus, tam člověk zaplatí za všecko.
V tom španělsku je více takových uloženek, připadám to na seznam k německu špatná nebude ani Dubai. jsem rád že se furt dají koupit TOP E65, zatím je z čeho vybírat.
Ale jak říkal Snejk, sedma je fakt dokonalé auto,v čem jinym člověk ujede přes 3000km v kuse? v Německu jsem majitele chtěl ukecat na Lefkadu, ale nevyšlo to. chtěl bych jet sedmou někam daleko, aspon 6000km, pokud se najde někdo kdo by do toho šel se mnou, budu rád
jinak už jsme zpět, 750Li je doma. ujeto celkem 3156km i s návštěvou Gibraltaru, spotřeba 10,6 až do Prahy, pak jsem už jel sám a dost jsem zkazil, 2800km jsme to drželi na 10,6 a ja měl pak 20l za 200km, ale je pravda že jsem bly z prahy doma sakra rychle. Trošku problém s celníkama ve FR, ale dobrý. vlastně těch problémů bylo víc, ale výsledek stojí za to, ta sedma je fakt jak nová. zajímá vás report z celé akce? mám to psát? jinak nakonec to pána vyšlo na 8000 eur komplet i s dovozem domů, letenkama, mojí provizí atd. auto bylo za 8000 eur inzerované, tzn mnou domluvená sleva pokryla kompletní náklady na dovoz. a že jich bylo, třeba to mýto na západě, ten západ je fakt hnus, tam člověk zaplatí za všecko.
V tom španělsku je více takových uloženek, připadám to na seznam k německu špatná nebude ani Dubai. jsem rád že se furt dají koupit TOP E65, zatím je z čeho vybírat.
Ale jak říkal Snejk, sedma je fakt dokonalé auto,v čem jinym člověk ujede přes 3000km v kuse? v Německu jsem majitele chtěl ukecat na Lefkadu, ale nevyšlo to. chtěl bych jet sedmou někam daleko, aspon 6000km, pokud se najde někdo kdo by do toho šel se mnou, budu rád

Naposledy upravil(a) JaraX dne úte 29.05.2018 10:08, celkem upraveno 1 x.
Ano pozvanku mi mi dal aj kawaman nech sa pridem pozriet a povozit:)
Ja urcite nespochybnujem e66 ani nahodou, mne sa aj paci aj vsetko, len je skoda ze posledny rocnik je 2007 v podstate co si vies kupit, a je toho menej na vyber ako pri W221, a kedze nie som dobrodruh ako ty ze ist cez pol EU pre auto tak neviem ci sa mi podari nejaku kupit...
jasne ze chceme report z vypravy:)
Ja urcite nespochybnujem e66 ani nahodou, mne sa aj paci aj vsetko, len je skoda ze posledny rocnik je 2007 v podstate co si vies kupit, a je toho menej na vyber ako pri W221, a kedze nie som dobrodruh ako ty ze ist cez pol EU pre auto tak neviem ci sa mi podari nejaku kupit...

jasne ze chceme report z vypravy:)
Ano zajímá, až budeš mít čas, napiš report.
- Don
Report zajima...
Jinak W221 u me skoncila... hnije - skrtam a nechci
Jinak W221 u me skoncila... hnije - skrtam a nechci
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Don, jak myslis ze hnije?:)
Inak este jednu vec som sa chcel k e66 opytat, ako funguje predna aj zadna masaz?ktoru cast masiruje?ja mam na e70 v predu masaze, tam to masiruje len zadok ze tam beha taka hovadina nejaka...v e66 rovnako alebo aj chrbat?
Inak este jednu vec som sa chcel k e66 opytat, ako funguje predna aj zadna masaz?ktoru cast masiruje?ja mam na e70 v predu masaze, tam to masiruje len zadok ze tam beha taka hovadina nejaka...v e66 rovnako alebo aj chrbat?
je to jen trošku lepší jak E70, ty masáže, ve W221 jsou lepší, ale zase si neopřeš hlavu.
a k té W221
https://www.youtube.com/watch?v=gKLjBazk0_Y
a k té W221
No lebo to na w221 bolo super ked som si to pustil jak mi to behalo po chrbte to sa mi moc pacilo :)este aj vzadu to bolo na sedackach to musi byt super cestovanie sklopis si sedacky na lezmo masaz a paradicka....JaraX píše:je to jen trošku lepší jak E70, ty masáže, ve W221 jsou lepší, ale zase si neopřeš hlavu.
a k té W221
Ale hej tej sedacke chyba lamanie v predu, dalo sa to dofukovat kade ako aj polohovat vsetko mozne ale za tu hvilu som si ten ideal posed nenasiel...to lamanie u bmw je super...
Report zaujma asi vsetkych. 

Jarda teď nemá čas, mám tam stodolénku
Jinak co jsem tak pozoroval, všechny mergly hnily. Už 123 i 124, každá jinde, mělo to svá místa a mechoš sáhl najisto. Ale myslel jsem, že to už vychytali.
A jak píše Don. Megl = gaučink
Záleží, jak chceš jezdit. I to ML se houpe oproti X5. Říká se, že mergla můžeš koupit až po padesátce. Já bych teoreticky mohl, ale jedno svezení mě rychle vyléčilo. Zlatá uskákaná koza, klidně i se sportpaketem XXXL.
A to nejezdím pilu, pokud nechytnu záchvat. To se i náš malý malý - nováček X5 - bál, když jsem mu ukazoval, co to umí. A to nebyl ještě limit, protože v utažené zatáčce šla poslušně dál, což jsem nečekal. ML by bylo na 100% na střeše.
Tenhle samý pocit mám i v 7er oproti S, tam pro změnu náš malý veliký umí taky rozblikat stromeček. Ale třeba je to jenom můj pocit.

Jinak co jsem tak pozoroval, všechny mergly hnily. Už 123 i 124, každá jinde, mělo to svá místa a mechoš sáhl najisto. Ale myslel jsem, že to už vychytali.
A jak píše Don. Megl = gaučink

A to nejezdím pilu, pokud nechytnu záchvat. To se i náš malý malý - nováček X5 - bál, když jsem mu ukazoval, co to umí. A to nebyl ještě limit, protože v utažené zatáčce šla poslušně dál, což jsem nečekal. ML by bylo na 100% na střeše.
Tenhle samý pocit mám i v 7er oproti S, tam pro změnu náš malý veliký umí taky rozblikat stromeček. Ale třeba je to jenom můj pocit.
Prosimte. Stromeček v 7er rozblikas jak nic . Ani o tom nevíš.
Nejlepší jízdy jsou š jaraxem 

ktery myslíš? 

Třeba na pneu po smrti. Tj adrenalin. Když pak ještě jedeš 100km domů
Ale věřím. Že to ještě nic nebylo. Ale ta jedna zatáčka byla zajímavá kde bych už 3x brzdil tak ty pod plným plynem. A ještě s horsima tlumicema a brzdama
. A to semnou sr lidi bojí. Chtěl bych je vidět š tebou 

ja myslel že myslíš to ježdění na motoru