Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dobrá repro sústava do BMW E90
Dobrá repro sústava do BMW E90
Zdravím , akú kvalitnú repro sústavu by ste mi poradili do BMW E90 rv. 2011?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrá repro sústava do BMW E90
poslechni si logic a uvidíš co i to řekne, když ne, tak tak se da trošku poladit a nebo rovnou Individual sound system
Mrknem na to tak cenový strop mám tak do 1000 e max. aj s robotou ,to radio mám bez toho malého displayu bude to asi BMW Business základné , dalo by sa to zameniť za Profesional ? nejak sa v tom nevyznám
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak jsi narocny... Logic je nejsnazsi a asi nejlevnejsi cesta. Individual je temer nesehnatelny a kdyz je, tak jeho cena je takova, ze tezko akceptovatelna.
Naposledy upravil(a) matiz dne pon 28.05.2018 01:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz mas TV, tak nemas radio, ale mas v tom roce CIC... A nejspis i tu velkou. Ono u baworaku je to takove krapet slozitejsi. Muzes mit jen radio, a to bud Business nebo profesional. A nebo mas navigaci a zase budto malou nebo velkou. Predpokladam ze kdyz mas TV, tak mas velkou. A na kazdou z techto jednotek muzou byt 4 kvalitativni stupne audio ozvuceni. Zakladni "stereo", nasleduje "hifi" pak "logic7 nebo Herman Karbon" a konci to "high end audio individual". Podle toho ze chces neco lepsiho budes mit bud stereo nebo hifi. Stereo nema ani vyskace v trojuhelniku ve dverich a je to mnichovska pomsta -)
Kdyz sem das poslednich 7 znaku vin tak ti nekdo rekne co mas.
Kdyz sem das poslednich 7 znaku vin tak ti nekdo rekne co mas.
Tak hlavne aby to hralo dobre a kvalitne .Hej mam tu velku obrazovku . No mam to Busines radio na 100 % , šlo by vymenit za Profesional ? Tu TV musim odblokovat uz to riesim . Tak to radio nehra ani nejak extra nahlas co som si vsimol
Bude to stereo mam len v prednych dverach po 1 repraku
Tak ten bussiness s velkym displejem bych chtěl videt. Hod sem nejaky fotky nebo aspoň ten VIN
No to radio je uplne zakladne , velky display myslim hore na obrazovke tj. Kde ukazuje navy, stanice radii, info o aute atd.V jednom servise mi vraveli ze to nevymenim za ine ze iba repriduktory by sli vymenit .. tak neviem
Radio mam presne take ako tu na tom odkaze - https://m.ebay.com/itm/10-11-BMW-E90-E9 ... r=1&_rdt=1
Navigaciu mam presne taku profesional ako tato napriklad - https://www.sbazar.cz/upravyaut/detail/ ... x3-nebo-x4
Pytam sa aj na vymenu radia ci by to slo vymenit pretoze niektore tie radia si aj s takym mensim displayom pismena su na oranzovo na tomto co mam neviem napr.aka pesnicka hraje atd. + vsetky reproduktory a zosilovac povymienat za nieco ovela kvalitnejsie , to by som chcel zrealizovat
Pytam sa aj na vymenu radia ci by to slo vymenit pretoze niektore tie radia si aj s takym mensim displayom pismena su na oranzovo na tomto co mam neviem napr.aka pesnicka hraje atd. + vsetky reproduktory a zosilovac povymienat za nieco ovela kvalitnejsie , to by som chcel zrealizovat
Poslednych 7 cisel WIN - FG90776
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas tam to nejlepsi co do toho slo dat. Bohuzel to nejhorsi ozvuceni taky. Pokud budes chtit, mam ve spickovem stavu subwofery z logica. Necham je za 6000kc.
Aha a to radio nejde vymenit teda za niečo lepšie ? A napr. keby som šiel do nejakeho ozvučenia napr. Harman Kardon dajme tomu alebo niečo iné jaka by tam bola cena + praca , ochotny by som bol investovať tak max. 1250-1500eur ( 30 000-40 000 kč ) ozvučenie + práca
-
- Kontaktovat uživatele:
To radio neni radio, ale CIC, vymenit za neco lepsiho jde, ale to neni ten nejvetsi problem. Ta jednotka neni spatna. Spatne je to ozvuceni, cili absence zesilovace a repraky. Mnohem vetsi problem je to ze to nemas kam dat, protoze zesilovace jsou pomerne velke a ty mas navic tv tuner. Neco maleho by tam mohlo ale vejit, treba alpinacky PDX V9. Nazivo jsem ho neslysel, ale predpokladam ze bude patrit k tomu lepsimu co se da koupit. Suby z logica nebo individual. Maji vysokou citlivost a na basech budes honit kazdy decibel. Do prednich dveri taky neco slusneho. Na zadni dvere se muzes vykaslat, tam ti pujde velmi malo vykonu, ale potrebujes je kvuli PDC.
Já měl taky stereo a přidání vejškáčů to významně pozvedlo. Je pravda, že poslouchám akorát rádio, ale i to rádio bez vejšek stálo za prd
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ahaaa a ty konkretne vies o niekom kto by to vedel spravit alebo nejakeho znameho ? Pripadne poriesit vsetko co mi treba atd. Vidim ze mas v tom prehlad. Kolko by tomohlo davat Watov dokopy ? Kludne som schopny kôli tomu zajst na 1 dnovy vylet do CZ aby sa to spravilo teda ak sa to da stihnut urobit behom dna
Gladen dělá malé zesilovače, rovněž jsou i celé přestavbové sady přímo pro e90... domluv se třeba v extrem audio v Praze... https://www.extrem-audio.cz/k/bmw-repro
Za mě stačí vyměnit přední repro za 2 pásmo a dat tam 4kanál zesik, investice do 15tis... mám v e60 ty základní basáky a po zapojení na zesilovač to hraje úplně jinak, slyšíš basy i při běžné hlasitosti... měnit za lepší subwoofery má smysl pokud chceš hrát opravdu nahlas a třepat střechou...
Za mě stačí vyměnit přední repro za 2 pásmo a dat tam 4kanál zesik, investice do 15tis... mám v e60 ty základní basáky a po zapojení na zesilovač to hraje úplně jinak, slyšíš basy i při běžné hlasitosti... měnit za lepší subwoofery má smysl pokud chceš hrát opravdu nahlas a třepat střechou...
Tak kludne by som siel aj do vymeny tych subwoferov pokial by sa to tam dalo dat , nechcem to mat niekde napr. v kufri pretoze neni moc velky , zkusim im napisat robia aj priamo vymenu ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono to je neprenositelne, to co je pro jednoho super nad tim nekdo jiny ohrnuje nos. Primereny tlak k te muzice neodmyslitelne patri a to ty 6'' co tam jsou nedaji ani omylem. Vim o cem pisu, zajimalo mne to taky tak jsem si to zkusil. Vysledkem bylo ze uz pri pomerne male hlasitosti ty 6'' narazely na sve limity.
Nez se zacnes do neceho poustet a nakupovat, dobre ti radim, objezdi si neco a poslechni. Nejhorsi je neco nakoupit a zjistit ze chces vic... Taky bych chtel jeste vic nez co mam ted, ale rozum veli ze uz ne... Jedinne co jeste mozna zmenim je uzavrena ozvucnice za basreflex... A rozhodne mne to netrepe strechou. Jen to hraje tak nejak nenasilne, s lehkosti a prehledem
Na basy je 500W takove nic moc. Individual ma 300W, B&O 600W a DSP processing na miru konkretnim reprakum. Dokonce dynamicky. B&O v efku hraje vstrebatelne, no jde to i lip -) A hifi za 15k lepsi rozhodne nebude.
Nez se zacnes do neceho poustet a nakupovat, dobre ti radim, objezdi si neco a poslechni. Nejhorsi je neco nakoupit a zjistit ze chces vic... Taky bych chtel jeste vic nez co mam ted, ale rozum veli ze uz ne... Jedinne co jeste mozna zmenim je uzavrena ozvucnice za basreflex... A rozhodne mne to netrepe strechou. Jen to hraje tak nejak nenasilne, s lehkosti a prehledem

Na basy je 500W takove nic moc. Individual ma 300W, B&O 600W a DSP processing na miru konkretnim reprakum. Dokonce dynamicky. B&O v efku hraje vstrebatelne, no jde to i lip -) A hifi za 15k lepsi rozhodne nebude.