Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3141 Příspěvek od JaraX »

byli jsme mrknout na makaky na gibraltaru, nebo co to je. chci je do dílny, ale budou žrát jabka, žádný banány!!

filozofe ty děláš ze všeckyho hroznou vědu, to je přece jedno kolik jedeš km, 200, 1000km, 3000km, 5000km, 10 000km, v té E65 jsou kilometry relativní pojem, jde spíš o čas. já si nikdy neřekl, už mě to nebaví, že jsem neletěl. naopak i vojta co tu se mnou jede říkal že "ja tak doufal že to koupíme aby jsme nemuseli zpět letadlem"

jedem podle auta, mapy 2008 ovšem, když jde do tuhyho, dělame nějakej korekce telefonem, ale tady ve španělsku je vše suprově značené. Ovšem to co bylo než jsme koupili auto, to už bylo peklo. Španělé jsou dementi, nikdo se s náma nechtěl bavit, nemužete sehnat ubytování? tak spěte na zemi. aha, fajn. nikdo se nechtěl bavit anglicky atd.
a prostě bez auta je člověk jak bez nohy, si představ že seš někde ve městě, nedělě, všechny obchody jsou zavřený, máš hlid, žízen a nemužeš si ani dojet na benzínku atd.
Jaris330D

#3142 Příspěvek od Jaris330D »

By me mohlo prdel libat takovej kus pro auto bez komfortu vzadu. To by musel byt individual, jako prase, abych jel takovej kus a zabit 3-4 dny. Riskovat, ze pojedu s prazdnou a 20 - 30 000 kc vyhodit oknem.Nejdal jsem byl pro motorky v Hamburku, ale to jsem mel placene. Pred 8 lety za vecer 2 000 kc nebylo spatne. Zazitek, vezli sjme to na voziku. U jedne vystrelil kurt a malem jsme ji honili na dalnici. Nebo kdyz nam dosla nafta a v hospode v jeedne vesnici jsme premluvili borce, ktery nam vycucal z traktoru naftu, protoze benzinka byla 70 km daleko a vsichni byli nality jak prasata. Ten tu naftu musi krkat jeste dnes :lol:
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#3143 Příspěvek od Thomeeno23 »

Já nechápu co furt s těma komfortama vzadu máte. To se všichni necháváte vozit? Každej to auto přece nemusí mít na ježdění vzadu. Na čem sedí děti/kamarádi/rodina je leckomu úplně šumák a když auto neřídím já tak stejně sedím u spolujezdce. Nejdůležitější je přeci můj, řidičův komfort. Nepotřebuju aby se spolujezdci cítili v autě líp než já popřípadě abych někoho ohromoval co všechno vzadu můžu mít. Já z 90% mám vzadu hozenou bundu a pár nějakých papírů a nevidím důvod proč by pro mě jinak pěkně vybavená sedma měla mít menší cenu bez komfortů vzadu....
Jaris330D

#3145 Příspěvek od Jaris330D »

Thomeeno23 píše:Já nechápu co furt s těma komfortama vzadu máte. To se všichni necháváte vozit? Každej to auto přece nemusí mít na ježdění vzadu. Na čem sedí děti/kamarádi/rodina je leckomu úplně šumák a když auto neřídím já tak stejně sedím u spolujezdce. Nejdůležitější je přeci můj, řidičův komfort. Nepotřebuju aby se spolujezdci cítili v autě líp než já popřípadě abych někoho ohromoval co všechno vzadu můžu mít. Já z 90% mám vzadu hozenou bundu a pár nějakých papírů a nevidím důvod proč by pro mě jinak pěkně vybavená sedma měla mít menší cenu bez komfortů vzadu....
Tak mne zrovna jedno neni, kde sedi rodina a deti. :lol:. Ja jsem to napsal ve spojitosti te vzdalenosti. Ze to jsou dobrodruzi. Jinak nic zleho.
Don

#3146 Příspěvek od Don »

Zadni komforty zvysuji tuhost vozu
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
kawaman

#3147 Příspěvek od kawaman »

Thomeeno23 píše:Já nechápu co furt s těma komfortama vzadu máte. To se všichni necháváte vozit? Každej to auto přece nemusí mít na ježdění vzadu. Na čem sedí děti/kamarádi/rodina je leckomu úplně šumák a když auto neřídím já tak stejně sedím u spolujezdce. Nejdůležitější je přeci můj, řidičův komfort. Nepotřebuju aby se spolujezdci cítili v autě líp než já popřípadě abych někoho ohromoval co všechno vzadu můžu mít. Já z 90% mám vzadu hozenou bundu a pár nějakých papírů a nevidím důvod proč by pro mě jinak pěkně vybavená sedma měla mít menší cenu bez komfortů vzadu....
Jestli je ti jedno, na cem sedi rodina a deti, tak je to od tebe velice mile :-) je videt, ze je mas rad :cool2: me to teda jedno neni a sedma ma mit proste vse, pokud to nema, cena nemuze byt stejna jako u tech hezky vybavenych.. ja na zadnich sedackach taky jezdim velice zridka, ale kdyz uz tam jsem, nastavim si ji k pohodli svemu. Pritelkyne je taky oceni, kdyz jedem daleko..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#3148 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Ty jo nikdy jsem v ničem lepším než mám já v E65 735 vzadu neseděl, ten prostor tam je úžasný perfektně tam člověk zapluje a s loketkou je to pecka. Tak nějak nechápu o čem se to tady bavíte, ale sedět v E65 vzadu v odvětrávaný Nasce, je pro rodinu slušnej luxus i pocit bezpečí. Takže, že by člověk byl přímo tyran, že nechce dopřát komforty rodině vzadu hmm slušná úvaha...pár lidem už ta výbava těch aut dobře leze na mozek :)
Seděl někdo z Vás v O3 L&K ? já jo...a nemám na to co říct :)
kawaman

#3149 Příspěvek od kawaman »

To jo, jenze v ofci si vybirat nemuzes, kdezto u sedmy jo. A proc si nevybrat to lepsi, kdyz to nestoji 2x tolik?
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
dogeatdog

#3150 Příspěvek od dogeatdog »

Komforty vzadu jsou snad jeste lepsi nez predni, kdyz si clovek v longu natahne nohy, nastavi sedacku tak je to dokonaly, plus to ticho vzadu skrz obtekani vzduchu, dvojita skla, zatahnout si zaclonky, proc to nedoprat kdyz radost z jizdy muzou mit vsichni, hrozne me tesi kdyz nekoho vezu a oni si to uzivaji, je to fajn.

Ted jsem jel v Superbu vzadu a myslel jsem si ze si Skodovka snad dela prdel, tak hrozna tvrda nenastavitelna lavice pusobi fakt jak blbej vtip.
Rejchy Moderátor
Moderátor

#3151 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Mě sice taky není jedno na čem sedí rodina v zadu,ale jelikož si stejně nikdo nic nastavovat nebude,protože se v tom bojí štourat,kolikrát si ani zadní výhřevy nezapnou,tak to pro mě nikdy nebyl důležitý parametr.Většina (99%) spolujezdců si není schopno těma čudlíkama ani nastavit sedadlo vepředu :lol:
fishmaker Moderátor
Moderátor

#3152 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

já třeba zadní komforty mám...ale vozím na nich dětský sedačky...takže to fakt nevyužijou...
je fakt, že občas ty sedačky vyndám, když jedem někam ve čtyřech...ale to je málokdy...takže pokud někdo vozí sebe.....manželku....pak dlouho nic a nebo bundu na zadní sedačce...tak chápu, že ty komforty vzadu nepotřebuje ;)
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Jaris330D

#3153 Příspěvek od Jaris330D »

Ja taky vozim autosedacky a pokazde rikam synovcovi, sedni si a ja ti to nastavim tak, aby to bylo pohodlne. On si rika, vic - min sklopit, vysunout, zvednout. Druhy ma podsedak a ja mu ji zvednu tak, aby nevyklouzl a pekne tam zapadl.
No a nastaveni je uplne jednoduche i tatka to jednoduse pochopil a to je rocnik, ktery nevyrustal v nasem technicky pokrocilem svete. To ovladani je super videt a ne abych ho honil pod sedackou. I Mercedes to ma suprove, tezko rict, jestli to ma lip vymysleny Mercedes na dverich nebo E65tka na stredovkach. Na tech dverich je to asi lepsi.
Naposledy upravil(a) Jaris330D dne pon 28.05.2018 14:41, celkem upraveno 1 x.
Thomeeno23
Kontaktovat uživatele:

#3154 Příspěvek od Thomeeno23 »

kawaman píše:
Thomeeno23 píše: Jestli je ti jedno, na cem sedi rodina a deti, tak je to od tebe velice mile :-) je videt, ze je mas rad :cool2: me to teda jedno neni a sedma ma mit proste vse, pokud to nema, cena nemuze byt stejna jako u tech hezky vybavenych.. ja na zadnich sedackach taky jezdim velice zridka, ale kdyz uz tam jsem, nastavim si ji k pohodli svemu. Pritelkyne je taky oceni, kdyz jedem daleko..
Tak ale já třeba děti nemám, a až je budu mít tak se stejně na ty sedadla dalších 6 let kvůli dětský sedačce nepodívají a drahá polovička jezdí vedle mně případně řídí takže to rozhodně neznamená že bych je neměl rád... A na čem jednou ročně sedí kámoš s flaškou v ruce kterej je rád že má tu flašku a nemusí bejt za volantem je mi fakt jedno :D čímž netvrdím že to leckdo nevyužije a určitě má ta výbava opodstatnění ale pro mně rozhodně nijak menší cenu sedma bez komfortů vzadu mít nebude když bude mít potřebnou výbavu kterou chci já....
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3155 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

JaraX píše:byli jsme mrknout na makaky na gibraltaru, nebo co to je. chci je do dílny, ale budou žrát jabka, žádný banány!!
Budou opravovat pětky a chrochtáky? Jinak, mimochodem, letos jsou jablka dvakrát tak dražší, než banány. Ale dobrý, budou to makaci na alternativní pohon
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3156 Příspěvek od JaraX »

Jabka máme svoje.
Zadní komforty jsou bomba. My to využíváme furt a nemít je tak hned dodělám. I na napolohovani dětské sedačky super. Nemít vzadu komforty je jako nemít vzadu výhřev.
Michal595

#3157 Příspěvek od Michal595 »

Nemyslim to v zlom, ale ako napolohujem vdaka zadnym komfortom detsku sedacku?sak ked ju nacvaknem na isofix jak ju mozem nejako napolohovat?nemal som nikdy zadne komforty takze si to neviem predstavit ze ako to funguje..
dogeatdog

#3158 Příspěvek od dogeatdog »

Michal> komfort diky ruznym nastavenim umozni napr celou sedacku sklopit do pololehu aby dite spalo, a pritom sedacka nikde nevisi ve vzduchu, proste je celou plochou pevne oprena o sedadlo. Staci mit predvolbu napr na "sezeni" a "spani" (vzadu jsou dve pameti stejne jako vpredu), zmacknes tlacitko a cela detska sedacka zmeni uhel ze sezeni na pololeh. Pro spani pro deti za jizdy k nezaplaceni.
Michal595

#3159 Příspěvek od Michal595 »

Aha, aj ked je to na isofix tak sa to s tym pekne cele “hybe” alebo ako to nazvat?lebo ten isofix je nejako k ramu chyten som myslel, nasa autosedacka ma akoze polohu na spanie ze sklopenie ale to je take sklopenie o par cm ze vylozene aby len hlava npadala dopredu cize nic moc..
dogeatdog

#3160 Příspěvek od dogeatdog »

Michal> sedma isofix nema, da se dokoupit ale diky tomu ze je uchycen primo do ramu tak tim prakticky zabije moznost nastavit polohu sedacky, protoze se sedakem a spodni casti opery nemuzes hybat pokud je isofix namontovan. Ani nevim zda to u komfortu vubec jde, u obycejnych sedacek ano.
Detske sedacky pripevnuji klasicky pasy a komforty nastavim podle potreby. I kdyz ted uz obe deti vozim jen v podsedacich.
Odpovědět