BigMike píše:Asi dostanu sprchu ze všech tran , ale s kolegama jsme od nich brali už asi 8 aut, pro ženský, na léto atd.., máme tam klučinu, kterej nám řekne vše podle reálu, vždy to tak bylo. Je to z AAA.
Aha..meviem veru ja AAAAcka funguju u nas, ale ja osobne by som si u nas u nich kupil akurat tak kavu...neviem asi o nikom co by s nimi mal dobru skusenost, samozrejme mozno je to len zhoda nahod, ale ja by som si tam asi pre auto nesiel...raz davno ked som predaval mi volaju vykupime zoberieme za taku taku cenu, ok som si povedal ten rozdiel oproti tomu co som chcel je ok, tak zo vsetko zobral a siel k nim a zacal poldnovy kolotoc ich marketingu, tak som to po par hodinach vzdal vynadal im a siel domov...To len tak OT aby som si ulavil:)
Uz je to asi zbytocne teraz ale kedze auto si kupoval v CZ tak si sa asi mal dohodnut s miestnymi odbornikmi aby to sli s tebou mrknut, teraz ta to bude stat nejake peniaze dat do poriadku, ja som tu tu nepoznal ked som siel kupovat e70, ale keby viem urcite nejdem sam ako som siel:)
Vsechny softwarovy veci ti sfoukne snejk, pokud budou mit smysl... jestli jsi perfekcionista tak mu to auto hod, at udela vsechno co je potreba. Ja to tak delam, akorat pocitej s tim ze "poprve" to boli. Me to stalo u x5 sto tisic. Od te doby resim fakt jen prkotiny, auto jezdi denne.
Pokud si to auto chces nechat nebo zustat u vrtuli, doporucuji si poridit diag bud INPA nebo jako nouzovku Carly (tu s sebou vozim v aute), ja mam oboje.
Ohledne AAA, podnikam v marketingu, takze s jejich recma je strcim nekam.
Snejka mam v planu, mam to 80 km, coz je super. Udelam obyc servis u svejch mechaniku a ke snejkovi zajedu osobne a vnutim se tam , aby mi udelal specificky veci.
I kdyby to auto bylo bez oken a rozrizlou strechou, tak to auto miluju, ten zvuk je uzasnej.
BigMike píše:Ohledne AAA, podnikam v marketingu, takze s jejich recma je strcim nekam.
Snejka mam v planu, mam to 80 km, coz je super. Udelam obyc servis u svejch mechaniku a ke snejkovi zajedu osobne a vnutim se tam , aby mi udelal specificky veci.
I kdyby to auto bylo bez oken a rozrizlou strechou, tak to auto miluju, ten zvuk je uzasnej.
Akoze nesral ze skusaju marketing, ale to nech skusaju na jednoduchyhc ludi co im na to mozno skocia, ja som sa na nich len smial co to skusaju ale potom ma to uz otravovalo a sralo tak som siel...maju svoj system jak ti natlacit ich sracky ked si slaby jedinec:)
Tak to mas snejka za dverami:)myslim ze aj on chodi s ludmi kupovat auta, jasne sak vsetk sa da vyservisovat to je jasne, len trebas tym poctat , keby ti povedal pri kupe hned toto toto je chytene tototo treba robit taks tym pocitas a mozno dohodnes lepsiu kupnu cenu...ale to je uz jedno teraz sa treba tesit:)Ja mam svoju e70tiez rad ale niekedy vie celkom nasrat to je tiez pravda:)))
Tak modrej dým je ale základ u těhle motorů (gufera) To ti ty bratříčci měli říct.....ahaaaaaa oni tomu vůbec nerozuměj.
Nic neděleje ani základní servis, sedni, dojed Snejka on bude brblat, pak se na něj smutně podívej (na něj to působí:) ) a nech vše udělat od něj, potom řekneš jestli jsi vyhrál typovací soutěž o nejdražší servis E70 tady na klubu
Ještě si od něj nech uděalt světla to má tky smysl a jaká byla pozice v Marketingu
Arnie uprimne ja som tiez hovno vedel co je modry dym.)aj ked asi by som zapochyboval...:)ja si pamatam ze som cestou od vas riesil ze na semafore vzdy za mnou velky dym, reku kurna co to...potom tu som uz riesil a bola to teda para v zime a vlhku...
Inak ak to nie je tajne za kolko si kupoval e70 radovo?
Ja sem o vsech neduhach prakticky vedel, kdyby tam byl jinej motor, jdu od toho, uprimne jsem podlehnul kouzlu zvuk plus vykon. Mechanik se mnou nebyl, i kdyz to planuju pokazdy . Do auta se musim zamilovat a kdyby mi mechanik rek, at to nekupuju, ze tam je vse spatne, tak i tak v tom odjizdim.
Chtel jsem Iphone SE, protoze to je malinkaty, kompaktni, vsichni mi to vymlouvali a stejne z nej pisu a chci s nim trisknout o zem, protoze mam pres 180 cm a dost pres sto kilo, takze prsty jak palicky z kbelilu od KFC.
Penize budou, my nebudem. Clovek si musi delat radosti, i kdyz to neco stoji a sere te to .
Armie, sto pro budu aspirant. Kdyz jsem pred 10 lety kupoval alfu za 160, tak sem do ni narval kolem kila a za rok a pul prodal 120 . Protoze v podikani musim zvazovat logicky a chladne, tak v osobnim zivote to asi vypina . Uz mi muzes dat delat pohar, rika se mi BigMike, kdyby si mi tam chtel dat neco vyrejt
Jinak u mechaniku to jeste nebylo a nemyslim si, ze by si s tim neporadili, ne kazdej mechanik mimo bmw je hloupej jak tago a vi o motorech prd. Uplne miluju tyhle plky do tmy, ktery se zakladaj na nejake domence a ne realnych zkusenostech.
Jasne ten motor je vydareny, urcite to najelepsie co v e70 mohlo byt to je jasne, len to hovorim ze ked uz mas jasno co hladas musis hladat...ja som tu svoju oaj vykukaval asi rok lebo som moc nechcel upustat od narokov, aj ked aj ja som musel urobit nejaky ten ustupok...
neber to v zlom akoze co pisem, len tak myslim ze keby tam mas mechanika mozno usetris nejaky peniaz...o ine tu nejde jak o peniaze:)
Domenky nedomenky, je tady na klubu mraky lidi, co meli super mechniky, za ktere by dali ruku do ohne a jak to asi dopadlo? Tim nerikam, ze tvi mechanici jsou spatni!
Spis to ber jako radu, ne zadne shazovani
V poho, to bylo na Arnieho. Daval sem za ni 340 tisic + investice zatim nezname . Muze to dopadnout tak, ze to rozmlatim kladivem, ale muj cil to je mit u baraku jako mazla. Ja na nejaky planovani zrovna nejsem, jedina vec u ktery vyckavam je 6 v kabriu, tam to padne podle strasti a slasti s timhle. Spolecnici jsou nadsenci do bmw, takze tedka zapadam
Me delali BMW taky lidi co jim rozumeli, dokonce typek ktery se v nich hrabe deset let a povahou je poctivej. U e39 dobry, tam to bylo v pohode. X5 uz to bylo 50/50 a nektery veci po nem snejk daval dohromady, jako napriklad vzduchovy podvozek.
Je to slozity auto, uz jen blby odvzdusneni brzd se dela s diagnostikou.
To kluci potvrzuju, ze muze bejt sebelepsi mechanik a u tohodle vzplane jak papir. Ale moji kluci v nejhorsi pripade reknou, ze na to nemaj, ze to delat nebudou. Je to o tom, jestli to nekdo zvladne, nebo to zkusi a posere ro a nebo na fera rekne, to nedam. Nechci je tady obhajovat jak svoje guru, ale poctivejsi lidi ohledne aut jsem nezazil a i kdyz mi reknou, to nedame, tak s jinejma autama tam jezdit budu.
bigmike> snad to nechapes ze to je neco proti tvym kamosum, jen pisu vlastni zkusenosti.
Konkretne ten typek o kterem jsem psal se doplnuje s druhym, ktery je zas kovanej pres koncerny a vlastne se jeden uci od druhyho, zalezi jestli mu tam pristane audi nebo vrtulak. Ale na slozity veci u BMW fakt nestihali ani jeden. Ostatne podobne selhal u V8 i mistni vyhlaseny mechos, ktery ma specializovany BMW servis a po opakovane oprave neodhalil problem na valvetroniku kterej vyhazoval valce - snejkovi to trvalo presne minutu kdyz napichl diag (nekecam, sedel jsem vedle nej), tamten mi povymenoval komplet zapalovani, svicky, katy a prachy v prdeli za nic.
BigMike: Mas to srejne jako ja, koukam po 6er v cabriu, jinak cenu jsi koupil nize nez ja, ale uz jsem to psal styl ala 3.0i se me proste v zakladu e70 nelibi. Ja to mam tovarne ve sportpacketu (ted pulka lidi zakroutila hlavou).
S mechosema jsem to myslel tak ze mam sikovnyho kluka, ale proste se ucil a uci.
A s tim vvt jsem dopadl stejne jak psal Dog, Snejk a Jarax to vedeli hned muj mechanik vymenil vstriky a stejne jsme na to nerisli.
K tomu modrymu dymu to bylo na me uz jsem si tim prosel u e65:) takze podeuhy jsem si na to dal pozor.
Jinak za 5 mesicu mam s e70 najeto tak 2tis porad se to vali v garazi a je to nalesteny jako psi kulky, tak trochu si rikam proc tam vubec je kdyz to nejezdi.
No zatím masakr. Mám to 10 dní, 1100 km najeto a třetí nádrž . Včera jsem zjistil zásadní chybu. Když vepředu pustim telku, třeba pohádku na Coolu, tak to nejde na telce dozádu mezi sedačkama a ve zpětnym zrcátku vidim dvě blonďatý hlavy .
Zatim mě to auto překvapuje, na to, že to je už starší železo.