zkoušel jsem hledat, ale marně. Spolujezdcovo sklo zrcátka žloutne a dělaj se na něm mapy, tak bych ho chtěl vyměnit. Koukal jsem a cenovej rozptyl je docela širokej, navíc bez informace, jestli je samotný sklíčko samostmívací (potřebuju) nebo ne. Babo poraď pls. Za osobní zkušenost budu vděčnej, případně taky jak ho vyměnit.
Tak pokud vím ty špigly měly až 4 stupně výbavy (funkce). To venkovní samoztmívací elektrochrom bo co s černým gumovým okrajem je to nejdražší. Klasika bez okraje (větší plocha) jsou aftermarket od 500,-
Je to psycho cena za kus sklíčka, ale je v tom elektronika nějak. Bejvaj na prodej po inzercích. Brzo se dá na nějaký narazit. Pokud je na kaši dal bych dočasně namodralý obyč zsa pár šupů.
Nevím, jak u E60, ale u E39 mělo samostmívací jinej rozměr, než nestmívací
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Nevím, jak u E60, ale u E39 mělo samostmívací jinej rozměr, než nestmívací
Pro info ostatním mám na autě zrcátka od dárce kde to řidičovo chromatický sklo po bouračce nepřežilo tak tam měl nacvaknutý klasik modrý s asférickým krajem. Mě to vyhovuje = větší zorná plocha plus to u spolujezdce s gumookrajem vypadá taknějak lacinně. Asi jsem to nedocenil.. ale pasuje.
Tak jen pro info - sehnal jsem jety zrcatko v plny palbe na ebay odkadsi z Litvy za 2000. Vymena byla hracka a vse fakci. Jenom bacha pokud bude nekdo resit podobnej problem - je jich vic verzi a neni to odliseny striktne pred-FL/po-FL. Doporucuju pvne vyloupnout a zezadu opticky zkontrolovat vase stavajici a az potom objednat to spravny.
Ja vcera menil stavajici zrcatko na leve strane, jelikoz na prave mam tonovane vyhrivane a na leve je s rameckem. Po odloupnuti koukam, ze to leve komplet je samostmivaci i kdyz tuto funkci auto nema. Predchozi majitel asi puvodni rozflakal a misto toho, co tam patri dal fotochrom. Nechce se mi ted shanet jen s vyhrivanim, tak me zajima jestli se to samostmivaci neda predelat (kabelaz) na jen vyhrivane? Je tam jiny konektor...