Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nafta kolem vstřiku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
TurboShnek

Nafta kolem vstřiku

#1 Příspěvek od TurboShnek »

Zdarec,

Nedávno jsem tady psal že mi v autě smrdí nafta a dneska jsem konečně našel proč. Šel jsem si dofouknout klimatizaci a najednou vidím že z levý strany se valí kouř, tak jsem sundal všechny kryty a zjistil že okolo prvního vstřiku vepředu je louže nafty... vymyl jsem to, nastartoval znovu a kolem toho vstřiku se začala hromadit zase nafta.

P5epadový hadičky jsou nový a v pořádku tak že to teče okolo vstřiku. Taky jsem si vším že se třese celej motor víc než normálně.

Obrázek Obrázek Obrázek

Otázka je, je třeba vyměnit celej vstřik nebo zkusit vyměnit tu podložku pod ním?

Díky
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

Re: Nafta kolem vstřiku

#2 Příspěvek od matiz »

Podlozkou pod vstrikem se ti tam ta nafta fakt nedostane... Vsadil bych boty na ten prepad.
TurboShnek

#3 Příspěvek od TurboShnek »

matiz píše:Podlozkou pod vstrikem se ti tam ta nafta fakt nedostane... Vsadil bych boty na ten prepad.
Мěl jsi pravdu, byla to přece jen přepadová hadička. Mně to bylo taky divný že je to absolutně čistá nafta.

Minulou zimu jsem měl auto u BMW speciality tady v Plzni protože mi nestartovalo auto, po týdnu hledání jsem to vzdal, on mi tam povyměňoval všechny hadičky a pak se přišlo na to že u Benzíny Poláci prodávali v zimě letní naftu která "zamrzla". 17 let starý hadičky neptorejkali, sotvá se tam dali nějaký čínský nebo od kuď to vzal tak to po roce začalo téct. I ty Polský co jsem koupil v Auto Kelly jsou lepší, a kromě toho tam mají bejt průměr 3mm, on tam dal 4mm že je stáhneš malíčkem... :-x :-x :-x :-x

Teď budu muset ještě zase vyměnit podtlakový hadičky protože je tam všechno prochcaný od nafty a zaplatil jsem za to všechno ještě 3 litry. :cry: Jak už mně serou ty Polský produkty a ta česká mentalita všechno ofláknout. :x

Mimochodem, doporočuju dát na ty hadičky železný klemy, nebo aspoň ty plastový ztahující pásky aby to dobře těsnilo, já je tam dal.
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

No, taky to mohla byt nedotazena trubka z vysokotlaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TurboShnek

#5 Příspěvek od TurboShnek »

matiz píše:No, taky to mohla byt nedotazena trubka z vysokotlaku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty naštěstí utáhli ještě ve fabrice a ničí křivý ruce němělí možnost je povolit. :D Strávil jsem na tom skoro celej den protože jsem musel sunat i přívod vzduchu. Proč lidi takhle odflakujou práci ještě když jim člověk zaplatí... Stojí tě to tisíce a oni ani nekoupí za pár korun normální hadičky a naserou ti tam ty nejhorší který se dali najít... :( Nemám slov...
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

a za 20 let z toho motoru nikdo ani nesundal ventildekl :lol:
TurboShnek

#7 Příspěvek od TurboShnek »

JaraX píše:a za 20 let z toho motoru nikdo ani nesundal ventildekl :lol:
Naštěstí ne protože bych musel předělávat těsnění, proč ho sundavat když těsnění těsní a všechno pod ním je v pořádku. :D
Odpovědět