kalasnikov471 píše:Konečně se našel někdo kdo má rozum.

Taky nechápu lidi kteří si koupí 7 sérii V12 na plyn a říkají jakej maji pocit z jízdy.
Co je na tom za nesmysl chtít v autě ventilovaný sedačky, ledničku pod loketkou, aktivní tempomat a další pikačoviny? nepotřebuju 5m limuzínu ale luxusní výbava u trojek je pomalu už výhřev sedaček a kůže, což je tragédie, v pětkách jsem snad ještě ventilovaný sicny neviděl a taky to bejvaj slušný socky, navíc vevnitř je to hnus a co potom? zbejvá sedma... je to těžký a neohrabaný ale za jakou cenu? mám výbavu která mi na dalších 5 - 7 let bude stačit aniž bych se cejtil jako že mě dohání každej VW polo v základu, mám motor kterej s tim umí hejbnout a docela nadčasovej design.
Pokrok je pokrok, ale abych se k takový výbavě dostal dneska u menších aut musim mít funglovku za pěknou ránu na což jen tak určitě hodně lidí mít nebude... tak zbejvá přemejšlet o té nesmyslné sedmě která je sice koráb jak kráva ale v dané cenové kategorii je to jediná možnost jak nebejt spokojenej s klimou a kůží...
ceny co jsem koukal:
10 500 e slušná 325i v lepší výbavě
11 500 e socka 330i (tzv. kůže a klima

)
12 500 e 750i... každá druhá má komfortní sicny, masáž nebo ventilace, nemluvě o dalších věcech
Sice jsem taky zastánce trojek ale stojí to na zamyšlenou