Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autobaterie bmw f10 535i
Autobaterie bmw f10 535i
Zdravím všechny a zároveň prosím o rady čím by to mohlo být. V prosinci se dávala nová baterie a stále hlásí chybu. Měněn i kabel k jednomu polu, kde diagnostika hlásila taktéž chybu. Nejde mi vložit foto proto píšu co auto hlásí: Increased battery discharge when stationary. Electrical consumers were temporarily switched off.
Re: Autobaterie bmw f10 535i
a zaregistroval ji někdo?
increased battery discharge je že něco v autě odešlo a žere elektriku, Fka to dělají moc rádi
increased battery discharge je že něco v autě odešlo a žere elektriku, Fka to dělají moc rádi
JaraX píše:a zaregistroval ji někdo?
Zaregistroval...myslíš tím nakodoval? Je fakt že mi odešla levá zadní klika, současně když se dávala nová baterie, která je teď odpojená
to je jako řešení opravy?
Ne není jen v ten stejný moment odešla, tak jestli to nemá třeba souvislost jsem myslel...JaraX píše:to je jako řešení opravy?
tak pokud auto furt hledá kliku tak klidně muže nějaká jednotka zustat běžet. první sprav závady co sou evidentní a pak řeš dál.
Nevim jestli to bude klikou, protože to hlásilo i před, když byla klika OkJaraX píše:tak pokud auto furt hledá kliku tak klidně muže nějaká jednotka zustat běžet. první sprav závady co sou evidentní a pak řeš dál.
Spatna klika zpusobuje, ze se auto furt budi. Doporucuji zkontrolovat chybove kody cas jednotky a sledovat merene hodnoty ze vsech klik, klidne i delsi dobu.
Lze vsechno přes diagnostiku...?mr_nitroz píše:Spatna klika zpusobuje, ze se auto furt budi. Doporucuji zkontrolovat chybove kody cas jednotky a sledovat merene hodnoty ze vsech klik, klidne i delsi dobu.
Ano, samozrejme. Nebo jde odkodovat keyless zamykani a odemykani, par dni nechat tak a uvidi se, zda hlaska o odberu nezmizi. Ty kliky odchazi celkem casto.
Ale je mozne ze je problem i jinde. Bez diag je to hadani...
Ale je mozne ze je problem i jinde. Bez diag je to hadani...