Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E53 - předělání interieru
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
E53 - předělání interieru
Musim se priznat, ze me silne drazdi tady ten frajer s interierem ..... https://www.drive2.ru/l/500025453793247337/
dělali mu to v Kaliningradu, je to 1000km a stalo ho to 100tis rublů, což je při dnešním kurzu docela levné ...
jaxe vám to líbí????
dělali mu to v Kaliningradu, je to 1000km a stalo ho to 100tis rublů, což je při dnešním kurzu docela levné ...
jaxe vám to líbí????
Re: E53 - předělání interieru
myslím že u X5 vyhozené peníze. to auto nebude nikdy pohodlné ani když bude mít sebelepší sedačky.
prostě bych tam dal pěkné komforty a hotovo. pak zjistíš že to nehřeje nebo nějaky dálší problémy.
prostě bych tam dal pěkné komforty a hotovo. pak zjistíš že to nehřeje nebo nějaky dálší problémy.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
jo, z toho mam malinko obavu ..... pěkné komforty sehnati = malinko problém míti ...
ta auta už nejsou nejmladší a je to na nich bohužel vidět ....... no uvidim zítra
o tvém názoru na X5 víme, nicméně mě zase leze na nervy hrabat se do/z sedanu
to si člověk nevybere .......................
ta auta už nejsou nejmladší a je to na nich bohužel vidět ....... no uvidim zítra
o tvém názoru na X5 víme, nicméně mě zase leze na nervy hrabat se do/z sedanu
to si člověk nevybere .......................
však v pohodě, ale já prostě chtěl z X5 udělat pohodlné auto, udělal jsem podvozek za 100k celej novej, nejmekčí konfiguraci, koupil nové gumy 17", sedačky komforty a stejně to drncá jak prase, ted prostě vím že jsem se na to měl vykašlat. to auto nikdy nebude pohodlné.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
tak naštěstí se každému líbí něco jiného ...... si představ, kdyby všichni jezdili v X5 nebo E65/66 
nicméně chtělo by to i lepší silnice, někdy to je fakt na Kladruby ......
osobně, co jsem mohl řídit BMW, tak asi pokud jde o pohodlí se mi nejvíc líbila 5GT s tim pneumatickym podvozkem ...
jsem si to dal na komfort a na dálnici si to jen tak plulo ...... nevim nic o technice ani o motorech, ale asi by mě někdo
do něj i ukecal .......

nicméně chtělo by to i lepší silnice, někdy to je fakt na Kladruby ......
osobně, co jsem mohl řídit BMW, tak asi pokud jde o pohodlí se mi nejvíc líbila 5GT s tim pneumatickym podvozkem ...
jsem si to dal na komfort a na dálnici si to jen tak plulo ...... nevim nic o technice ani o motorech, ale asi by mě někdo
do něj i ukecal .......
tak se svez někdy v sedmě jestli ti přišlo že GT5 pluje
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
kterou mas na mysli? E65? V tom jsem tušim nejel ...... brácha ma tu poslední 750d, jeli jsme s tim nedavno na Slovensko .....JaraX píše:tak se svez někdy v sedmě jestli ti přišlo že GT5 pluje
asi to pohodlny bylo, ale jediny, co si matne vybavuju, ze jsem nadaval, ze tam je malo mista ... (sedel jsem vedle ridice)
nová sedma už není sedma, spíš pětka, není tam vůbec místo, sedačky malinký, podvozek taky nic moc.
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
no tak to by i odpovidalo, zjevne bude pro radu 7 nejzajimavejsi trh Cina a tam jim to staci ........JaraX píše:nová sedma už není sedma, spíš pětka, není tam vůbec místo, sedačky malinký, podvozek taky nic moc.
=====
JaraXi ... hele dotaz, dostanu sedacku z E65 do toho mojeho kramu?
potreboval bych vetranou ..... vcera jsem si byl pro kola u Teplic a domu uz jsem se vratil s mokrými zády, což mě nevýslovně sere ...
ta šaškárna, co jsem tam měl loni v létě s ručníkem a větrací rohoží z Koreje je sice super, ale vypadá to samozřejmě cikánsky ...
Naposledy upravil(a) Kolafa dne čtv 26.04.2018 12:53, celkem upraveno 1 x.
těžko, z E65 je moc velka, ale z E70 by tam mohla jít napasovat
Měl jsem 1 den Mustanga 500GT. Celý týden pak byla moje E53 sportpaket jako limuzína na vzduchovém vaku na elektropohon.JaraX píše:však v pohodě, ale já prostě chtěl z X5 udělat pohodlné auto, udělal jsem podvozek za 100k celej novej, nejmekčí konfiguraci, koupil nové gumy 17", sedačky komforty a stejně to drncá jak prase, ted prostě vím že jsem se na to měl vykašlat. to auto nikdy nebude pohodlné.
Teď druhý týden už zase začíná drncat, i motor už zaslechnu.