to je jako by sis řekl ještě že mám A3, tak jsem mohl mít Feliicii. já nevím, ale za svoje prachy chci vždy jen to nejlepší

JaraX píše:dva kočárky se do sedmy normálně vlezou, sklopíš podvozky, dáš je vedle sebe a na to dáš ty korbičky.
Arnie_one píše:Já nesrovnávám Q5 s X5 to se srovnavat nedá a už jsem to i psal, že to je neporovnatelné. Q5 proste bude nakladem o mnoho mensi nez X5.
Každopádně pokud bych byl ženská, taky bych šel raději do X5/Q5 už kvůli manipulaci ve městě, dávání dětí do sedaček a i kvůli zadnímu platu, ktery se sklopí a dětska tam sednou obuješ je (lyže cokoliv) Za mě je to praktické auto do města, až na tu spotřebu proto Q5 (2.0TDI). Taky s E65 žena asi nebude ve mšstě moc operativní na parkování a halvně v zimě sníh ve městě alepson u nás, je ze 7er unreal. x5 prostě vjedeš kam se vejdeš a sníh neřešíš.
Lebo necitas poriadne, len sem vlietnes a rozdavas rozumy a nazorycreck píše:Stale jsem se nedozvedel jestli se jedna o porizeni noveho auta, nebo olitane patnactilete vrany.
creck píše:Stale jsem se nedozvedel jestli se jedna o porizeni noveho auta, nebo olitane patnactilete vrany.
Pokud o porizeni noveho auta, vzdycky jsem rozebiral s prodejci v Cartecu a jinych BMW dealeru co vlastne vede lidi k tomu poridit si auto za dva miliony a hledet na spotrebu = jit do nafty
Nikdo z nich mi nikdy neodpovedel a vetsina to nechape