Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Kolik stojí dodělání dvojskel? Kdybych koupil pěkní kus, ale tohle mi chybělo...
Tak to mam asi neco spatne, protoze ja poznam jestli jedu 140 nebo 200 a mam protective glazing.
neboj, buďto je hluchej, nebo přehání
140 a 200 je fakt rozdíl už jen od zrcátek

Napriklad 50 a 90 je opravdu ticho. Kolem 140, kdyz je pekny povrch se normalne bavim a nervem na sebe. Hodne pomuze odhlucnit predni podbehy a pak jeste zalezi, jak je lepene predni sklo (pokud je menene), ja ho mam menene a nevim, kdo to delal, takze az budu u Jaraxe, tak ho mozna dam vymenit za Comfortni.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
cca 30kMartinK píše:Kolik stojí dodělání dvojskel? Kdybych koupil pěkní kus, ale tohle mi chybělo...
Diky. Víc než jsem čekal.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Dovybavit sedmu stojí prostě dost peněz. Proto se kupuje vybavená...
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jj, čekám čekám, koukám a sleduji. Ať už se něco objeví. Dovču v létě už chci jet sedmou
)

- kawaman
- Klubové ID: 3927
Jen sleduj. Znám ten pocit, taky jsem dlouho hledal
hlavně si napiš, co vše z výbavy chceš a z toho moc neslevuj.

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Sak taraz su dve slusne myslim na predaj nie?MartinK píše:Jj, čekám čekám, koukám a sleduji. Ať už se něco objeví. Dovču v létě už chci jet sedmou)
Jaaj, tak to bude na dlouho, jsem perfekcionista 

Které? Písni mi je prosím do SZ, děkuji. Já hledám světly interiér. Takže možná nějaký černý je, ale ten jsme minul, pač to ani neřeším.Michal595 píše:Sak taraz su dve slusne myslim na predaj nie?MartinK píše:Jj, čekám čekám, koukám a sleduji. Ať už se něco objeví. Dovču v létě už chci jet sedmou)
nemam potrebu tu nekoho lakovat, jestli prehanim tak to neni umyslne....pGb píše:neboj, buďto je hluchej, nebo přehání140 a 200 je fakt rozdíl už jen od zrcátek

az budu v CR tak schvalne zkusim do jake rychlosti je hluk z odfuku sedacek vyssi nez hluk zvenci a muzem to porovnat....

Ja abych ti pravdu rekl na nejake Hundaye a ostatni z vysoka seru. Jedu si svoji pohodovku a uzivam si.
tak to je jasny, ze na vsechny kolem chciju, ale jednou za cas jedu po dalnici a nikam nespecham a pak proste nedavam, ze se na me nekdo lepi 

Vis, jak se jim ulevi, kdyz te predjedou. 
Jinak dneska jsem zkousel hluk v aute a pri 90 km/h prestavam pocitovat ventilaci na prvni stupen. Okolo 140 km/h ventilaci 3 stupne a nad 140 km/h uz zacina previsovat hluk z venku. Zalezi na povrchu vozovky.

Jinak dneska jsem zkousel hluk v aute a pri 90 km/h prestavam pocitovat ventilaci na prvni stupen. Okolo 140 km/h ventilaci 3 stupne a nad 140 km/h uz zacina previsovat hluk z venku. Zalezi na povrchu vozovky.
mám pár dalších otázek k e65:
18. Hlídání tlaku v pneumatikách funguje jen u runflat pneumatik nebo i s normálníma? Dvakrát se mi objevila chyba s nízkým tlakem v pneu. Po stopnutí motoru se objevila podruhé po pár km. Pak už ani jednou. Na první pohled OK, po dofoukání na benzince taky nic neubylo. Mohla se zbláznit elektronika nebo jsem si třeba zapíchl hřebík a pomaličku to utíká?
19. DTC – vypne se úplně nebo se jenom částečně omezí?
20. Alarm- prý by mělo jít přes klíček pustit alarm. Měly to všechny země nebo jenom někdo? Mě to nejde, zkusil jsem snad všechny kombinace.
21. Co je zašedlé picture v entertainmentu?
22. Co je kolona třech autíček nahoře v navigaci?
23. K čemu je malé červené světýlko na středovém tunelu mezi kolečkem idrivu a držákama nápojů?
18. Hlídání tlaku v pneumatikách funguje jen u runflat pneumatik nebo i s normálníma? Dvakrát se mi objevila chyba s nízkým tlakem v pneu. Po stopnutí motoru se objevila podruhé po pár km. Pak už ani jednou. Na první pohled OK, po dofoukání na benzince taky nic neubylo. Mohla se zbláznit elektronika nebo jsem si třeba zapíchl hřebík a pomaličku to utíká?
19. DTC – vypne se úplně nebo se jenom částečně omezí?
20. Alarm- prý by mělo jít přes klíček pustit alarm. Měly to všechny země nebo jenom někdo? Mě to nejde, zkusil jsem snad všechny kombinace.
21. Co je zašedlé picture v entertainmentu?
22. Co je kolona třech autíček nahoře v navigaci?
23. K čemu je malé červené světýlko na středovém tunelu mezi kolečkem idrivu a držákama nápojů?
Č. 20 - me taky nejde pustit pres dalkac, ale mozna to jde bakodovat.
Č. 23 - je podle me prisvetleni prave tech nápojových nočníků
Č. 23 - je podle me prisvetleni prave tech nápojových nočníků
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
18. jsou dva systemy, jedny maj čidla v pneu, v idrive to rovnou ukazuje bary, tzn víš kolik kde je, to maji především předfacy, facelifty už mají většinou jen hlídání "uniku" tlaku, tzn systém nezná tlak, ale měří dle otáček kol, při každé změně tlaku, přezutí letní zimní atd je třeba system zkalibrovat, tzn zapnout klíček do druhé polohy, a někde v menu je incializace + najet nějaké kalibrační km
19. zmáčknutí DTC - vyhrábávací režím, kola hrabou ale DSC funguje, podržení DTC pár sekund = vypne se vše
20. to je funkce panic a koduje se to, evropsky auta to běžně nemaj
21. nastavení obrazu, když nemáš puštenou TV a nebo film tak to těžko mužeš nastavovat
22. musel bych to vidět, ale nejspíš TMC,
23. svítí na nápojáky a na šuplíčky.
19. zmáčknutí DTC - vyhrábávací režím, kola hrabou ale DSC funguje, podržení DTC pár sekund = vypne se vše
20. to je funkce panic a koduje se to, evropsky auta to běžně nemaj
21. nastavení obrazu, když nemáš puštenou TV a nebo film tak to těžko mužeš nastavovat
22. musel bych to vidět, ale nejspíš TMC,
23. svítí na nápojáky a na šuplíčky.
E65 a E66 mají vzadu stejnou velikost koberečků?