Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční světlo v kufru
Nefunkční světlo v kufru
Zdar lidi. Mám problém s osvětlením v kufru - když jsem koupil E61čku tak mi nefungovalo žádne osvětlení interiéru.. resp. po otevření dveří (je jedno jaké) světla pouze blikla na 1s. Tohle vyřešila výměna řídící jednotky karoserie. A teď k problému, když otevřu páté vrata, tak se mi nerozsvítí světla co jsou po bocích. Interiérové se rozvítí. Koukal jsem na mikrospínače v zámcích a všechno je ok.. zaráží mě, když otevřu pouze zadní okno tak světa svítí normálně.. rád bych nějakou radu co by to tak mohlo dělat.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční světlo v kufru
Ze by zprelamane kabely do 5tych dveri? Klasika u E61
Omlouvám se to jsem zapoměl napsat.. před zimou mě naboural týpek do zadku.. měnil jsem celé dveře a na elektriku jsem koukal.. ta byla OK.. jen pro info - nefunovalo to i před tou výměnou dveří.. je to sice prkotina ale docela mě to štve, když tam v noci nic nevidím :/
Pises, ze jsi menil jednotku karoserie. Myslis KBM jednotku? Nova nebo starsi? Byla po vymene nakodovana?
Tak v tom případě nakodovat. Treba je ze sedana a to se pak neni čemu divit ze to nefunguje správně.
Pokud to nepomůže tak znova zkontrolovat kabely
Pokud to nepomůže tak znova zkontrolovat kabely