Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Myslel jsem, zda to není třeba longlife olejem atp. Zda pokud se olej mění třeba po 10 tisicich 5W40 tak to není lepší.
Pani mam blbu otaku:)chvilu sa snazim najst zaujimavu e65, zatial sa mi moc nedari, ale co som si vsimol, na e65 sa nerobila kozena pristrojova doska?Pretoze som ju zatial nikde v izeratoch nevidel, nasiel som aj velmi slusne vybavene, ako sa hovori "full" ale kozu na doske nemala...
Ale to víže, že se dělala, ma ji třeba Pivásek na palubce i na středním tunelu tuším, dokonce snad i na zadním platu. Strop alcantarou. Myslím si že těch věcí se Michale na individual dělalo víc než do E70 

Sak mne sa zdala hovadina kurna ze ked mam full leather na e70, tak neni mozne aby to nebolo na e65:)len som teda ziadnu taku v ponuke nevidel...ak niekto o niecom zaujimavom viete kludne mi to hodte do spravy, alebo ak by ste nahodou niekto predavali svoju 65/66 dajte vediet.))
Tak tohle by ti spíš řekl někdo z Individualem co to vše může mít, já ti asi moc o nadstandardní výbavě neřeknu 
Něco mě ale fakt říká, že to asi bude lepší než u E70, nightvision, lednica
, stand klima, svítící prahy, komforty vzadu, lampičky, dvd v opěrkách, double sklo, Idrive vzadu........ megafon s mikrofonem - Kawaman.
To je spíš otazká na Jaraxe................takže si necháš dovést
?

Něco mě ale fakt říká, že to asi bude lepší než u E70, nightvision, lednica

To je spíš otazká na Jaraxe................takže si necháš dovést

Sak znie to logicky ze by v e65 toho malo byt viacej ako u e70:)
Riesim to ani nie pre seba ale jeden kamarat co nema az tak chut a cas sa tomu venovat ma poprosil, aj ked musim priznat ze aj ja chvilami uvazujem ci nepriparkovat nieco do garaze:)aj ked sa mi to tam vlastne nezmesti a vlastne to vobec nepotrebujem ale....
S jaraxom som o tom pisal par sprav aj som mu nieco posielal co som nasiel, ale mi to zrusil:)
Riesim to ani nie pre seba ale jeden kamarat co nema az tak chut a cas sa tomu venovat ma poprosil, aj ked musim priznat ze aj ja chvilami uvazujem ci nepriparkovat nieco do garaze:)aj ked sa mi to tam vlastne nezmesti a vlastne to vobec nepotrebujem ale....

S jaraxom som o tom pisal par sprav aj som mu nieco posielal co som nasiel, ale mi to zrusil:)
Tak to jsi mu potom ukazoval pouze social edition

No tak to nejako vyhodnotil:))ale sak pozeral som take nejake normalnejsie....ale asi nie az tak:)asi potrebujem umsernit...ty mas aj e65 Arnie ze?
Inak u nas je tato, mne sa celkom paci, jeden majitel, vybavana "podla mna" pekna, len kamosovi vadi ze ma 260tis km uz.....WBAHN81030DT23496
Inak u nas je tato, mne sa celkom paci, jeden majitel, vybavana "podla mna" pekna, len kamosovi vadi ze ma 260tis km uz.....WBAHN81030DT23496
Já mám také E65, ale leight weight edition
Každopádně já mám taky 260Kkm najeto, ale motor po částečné GO.
k Té E66 vybavená je pěkně. Možná jen na sedačkách masáž vepředu a zdaní idrive, lednice by byl oříšek na dortu.

k Té E66 vybavená je pěkně. Možná jen na sedačkách masáž vepředu a zdaní idrive, lednice by byl oříšek na dortu.
Naposledy upravil(a) Arnie_one dne čtv 12.04.2018 11:12, celkem upraveno 2 x.
Ja si myslim ze o tieto auta ked sa clovek stara tak najazdia podstatne viac km, len mu to vadi na budikoch ze to vidi:)))kazdopadne bolo by fajn keby sa podari nieco pekne s tym ze potom by som to od neho prevzal.)))
koženou palubku, tunel, tapecy a alcantaru na stropě měla 760tka v "základu"Michal595 píše:Pani mam blbu otazkuchvilu sa snazim najst zaujimavu e65, zatial sa mi moc nedari, ale co som si vsimol, na e65 sa nerobila kozena pristrojova doska?
já třeba mám tuhle sadu komplet ve svoji e66

z výroby mám pocit, že to mohla mít až FL v Individuálu

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
No ja pozeram e65/66 750i.
Nevedel by si mi poslat par foto tvojhoauta ako to vyzera?Dikes
Nevedel by si mi poslat par foto tvojhoauta ako to vyzera?Dikes
tady je celá moje galerie : http://www.fishmaker.info/motostranky/i ... r=bmw745li
tu palubku poznáš, že má sešití na hraně kolem budíků...a pak před spolujezdcem vede sešití prostředkem palubky
EDIT : možná bude i na prodej...
tady je ta palubka vidět asi nejlíp...

tu palubku poznáš, že má sešití na hraně kolem budíků...a pak před spolujezdcem vede sešití prostředkem palubky
EDIT : možná bude i na prodej...
tady je ta palubka vidět asi nejlíp...

First EX : BMW e38 740i 6/1995

Trošku OT, ale takže si radši necháš Fko než E66?
ne musi prodat e66 aby bylo na servis fka
to je logicky.... fko je novejsi ikdyz se vice sere

to je logicky.... fko je novejsi ikdyz se vice sere
filozof - slůvko ikdyž bych vyjmul a vložil proto
...stejně jako u každýho novějšího sráče. Hurá do budoucnosti.

...stejně jako u každýho novějšího sráče. Hurá do budoucnosti.
Když vidím, kam to všechno spěje, raději zůstávám v současnosti, resp. minulosti
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pekne pekne fishmaker, len skoda ze je to pred fl verzia on chce po fl...al ale inak koza na pristojovke co som mal v f10 alebo teraz e70 sa mi paci viac ako ta v e65 ale urcite aj toto pomoze dojmu z auta ked si sadnes:)
To určitě ano. Je moc hezké, když sedneš do auta a nemáš před sebou ten plastový sráč, vypadá to pak dost lacině. Ještě mám celé tapecy dveří v kůži, sloupky a strop alcantara, zadní plato alcantara a jako bonus intercom, s tím je fakt sranda 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
No okdedy som mal v f10 kozenu pristorojovku, teraz v e70 je aj tie spodne plasty a dvere v kozi, tak ked sadnem do klasiky tak mi to pride tiez take take lacne ..
Kawaman nechce sa ti poslat par foto tvojej e66?
Kawaman nechce sa ti poslat par foto tvojej e66?