Sibr je proste bozi a kdo to nema ve vybave ma socku a zbytecnou bezcenou sedmicku a mel by s tim sjet ze skaly a vybouchnut i se svym propan butanem v kufru

Slovo kurvitko nevim jestli komentovat. Jestli takhle nekdo premysli o sibru tak to si fakt nechte od svyho mechanika vyndat motor a vsechnu elektroniku a mechanicke casti z auta, nechte si jen kastli a vyriznete podlahu a jezdete jak Fred Flintstone. Kdo neni v kondici muze si na strechu navarit stezen a mrdnout tam plachtu. Ale bohuzel nevim teda co s loziskama u kol, jsou docela potreba, ale taky jsou to docela kurvitka pro pohodovy bezkurvitkovy zivot... to asi radsi taky vymotnujte a hodte to na lyze treba a zaprahnete to za kone.
Ja sibr pouzivam celorocne pokud neprsi nebo nesnezi. Jezdim s sibrem dokoran, i kdyz je pod nulou.
V lete je to super na to vyvetrani horkyho vzduchu jak tu nekdo psal, ale me taky hodne vyhovuje, ze na me sviti slunce. Jsem kancelarska krysa a na sedmicku nemam cas a moc s tim nejezdim a kdyz pak stojim na magistrale v zacpe tak jsem aspon spokojenej, ze se opaluju.
A hlucnej je sibr pouze pokud je otevrena ta clona. Kdyz to zavru tak je ticho jak v prdeli a neni slyset nic ani pri letu 60 metru za sekundu. Kdyz rikam ze neni nic slyset tak tim myslim nic. Mam hudebni sluch a jako hluk mi vadi i treba odfuk sedacek. To huceni vetraku sedacek je proti zavrenymu sibru start raketoplanu.