Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
škoda těch zadních komfortů, jinak super interier,.
-
Ahoj Dan, co sa tyka 760Li e66 tak ti prajem vela stastia v Individual vybave ich je s Mega Vybavou malo ak chces super stav musis mnoho priplatit ja jednu mam cakal som na nu od 2011 a kupil som ju minuly rok pretoze to uz nemalo zmysel dalej cakat ked prisla ponuka ktora sa neodmieta,,, aj ked som sa musel uskromnit ze nemam webasto ventilaciu a vzadu vyhrev a chladnicku a headup displej a ventilator v strope a stresne okno...HyndaDan píše:Ahojte,
tak se s vámi podělím o zážitek.
Jel jsem se podívat na tuto:
https://www.mobile.de/cz/Osobni-vuz/BMW ... 55639.html
Na první pohled auto nádherný (je po celolaku), na druhý už sem si všimnul nesedícího radaru acc, vymlácené kamery NV. Dále neslícovaná karoserie - blatníky fakt prasárna.
Když to zkrátim, tak auto je pravděpodobně po nějaké totálce, vařená šavle, rovnaná špička, měněné pravé rameno a jako bonus se auto při proplynování na volnoběh rozklepe....
Takže sem se na místě otočil a jel dom.....
To jen tak pro info kdyby tady nekdo shanel 760, tak tam ani nejezdete.
Já budu shánět dál, líbí se mi tato:
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... 83337f4de8
Ale je podezřele levná a prodává jí Mohamed
Idealne je si dat na nemeckom fore klube a strankach dopyt a iste sa ti niekto ozve z bazaru by som auto nekupoval.
HedUp snad E65/E66 nemela ne ?
HUD v sedme E65/E66 nebyl pouze u 5ky a 6ky, misto toho tam jsou digitalni budiky.
ty jo, to jsi cekal na E66 sest let?etridsatosmickar píše: Ahoj Dan, co sa tyka 760Li e66 tak ti prajem vela stastia v Individual vybave ich je s Mega Vybavou malo ak chces super stav musis mnoho priplatit ja jednu mam cakal som na nu od 2011 a kupil som ju minuly rok pretoze to uz nemalo zmysel dalej cakat ked prisla ponuka ktora sa neodmieta,,, aj ked som sa musel uskromnit ze nemam webasto ventilaciu a vzadu vyhrev a chladnicku a headup displej a ventilator v strope a stresne okno...
Idealne je si dat na nemeckom fore klube a strankach dopyt a iste sa ti niekto ozve z bazaru by som auto nekupoval.

Ja cekal na individual pul roku a to jsem cumel na net fakt kazdy den, jenze ja hledal vybavenou V8 a to je horsi na hledani nez vybavena V12 podle me... V12 muze byt obycejna, ale uz tu zakladni vybavu ma OK
Je mi divny, ze auto vybiras sest let a pak koupis bez sibru a bez webasta. Ja kvuli chybejicimu sibru E65 musel odmitnout

Jedine, ze by ji kupoval na Slovensku, protoze dovoz tam stoji hroznou raketu.
Nie vobec to tu nemame drahe:)aj ked od februara minuleho roka je to aspon trosku lepsie, predtym by som za dovezenu v8 aj 10 rocnu zaplatil prihlasenie 2600eur:)
Tak přemýšlím na co šíbr..Kurevtore, tím holkám pod sukni koukat nemůžeš.....to je za mě doplněk naprd...
jj šíbr je spíš kurvítko.
v e38 sem šíbr měl...v e66 ho nemám a nechybí mi...v Fku ho mám...a otevřel sem ho dvakrát
nějak postrádám smysl ho tam chtít za každou cenu

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Sibr neni vyhra, v sedme je hrozne slyset kdyz je oddelana ta vnitrni posuvna zabrana, mam ho vecne zavrenej. A to jsem ho taky hrozne potreboval.
Mne sibr vyhovuje. Kdyz je takove pocasi, jako ted, ani zima - ani teplo, tak ho mam otevreny a lehce pootevrena bocni okynka. Auto se pekne vyluftuje a po meste super. Na takove popojizdeni staci. Kdyz jedu nekam dal, tak po vyvetrani bez pruvanu zapinam klimu. Kouzlo toho sibru spociva v tom, ze bez pruvanu rychle auto vyvetras. V lete, kdyz je hrozny hyc, tak otevru sibr, pustim klimu a kdyz venku dam ruku do pruduchu sibru, tak cejtis, jak ten horky vzduch vali ven. Ten studeny z klimy ho vytlacuje pryc. Je to vetrani bez pruvanu.
To je pry spatnym tesnenim sibru. Nekdo to tu zminoval, ze po výměně tesneni je ticho.dogeatdog píše:Sibr neni vyhra, v sedme je hrozne slyset kdyz je oddelana ta vnitrni posuvna zabrana, mam ho vecne zavrenej. A to jsem ho taky hrozne potreboval.
Ale kurvitko to urcite bude.

Jaris, tak to asi simulujes klimu a vítr nad hlavou to si můžu sehnat E36 cabrio
U Calibry to melo aspon efekt šíbr se vysunul dozadu nad strechu a bylo to hezke na oko, vypadalo to jako spoiler, ale abych jel celou cestu misto klidu s hlukem nad hlavou, to me proste pripada divne. CO si vzpominam byl to dost rachot. Nehledě na to, že u Všech aut jsem řešil neustále zatékání muselo se vyčistit kanálky od bordelu a dát nové těsnění.

Musis umet cist, psal jsem, ze to pouzivam hlavne ve meste a courackach. Je to vetrani bez pruvanu. Nekdo nesnasi otevreny okynka.
Uz si nepamatuju jestli u toho byl průvan nebo ne, každopádně to s průvanem a klimou chápu, něko z cyhtne z průvanu dutiny, něko s klimy angínu....
Cely auto zvrchu dolu delal snejk vcetne sibru.Jaris330D píše:To je pry spatnym tesnenim sibru. Nekdo to tu zminoval, ze po výměně tesneni je ticho.
Ale kurvitko to urcite bude.
Sedmou s neslysitelnym sibrem bych se rad svezl. Ta jemna hrana je proste slyset, staci se rozjet trochu rychleji a otevrit a zavrit ten kryt. Rozdil je slyset okamzite.
taky bych chtěl vidět sedmu s tichym šibrem
Tys Jaraxi taky pry menil to tesneni ne? Ja jsem se k tomu jeste nedostal, takze nemuzu porovnat rozdil. Ja si myslim, ze mne tam trosku svisti predni sklo, nekdo ho kdysi menil a myslim, ze ne uplne tak, jak by melo. V zadne jine sedme nez ve svoji s dvojityma sklama jsem nejel, takze nemuzu porovnat. Jenom od 150 km/h uz jemne svisteni slysim a do 200 je to v podstate stejny. Kolem 110 je ticho a v 70 km ani nevim, ze jedu.
neměnil, chtěl jsem, ale tiché to stejně nebude, a tak hlučné abych to slyšel přes ten kryt to není, tak to nemá význam.