Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poskubavani 745li pri jizde na plyn
Re: Poskubavani 745li pri jizde na plyn
Mne se to taky chveje za studena pri jizde kolem 90km/h, ale po zahrati to uplne zmizi a jede to pekne. Kdyz je to studene, tak jedu 80 km/h, sjedu kopec, ve meste se to ohreje a uz ho mastim. Pred rokem jsem si taky prosel chvenim a mrmlanim volantu. Nakonec po nekonecnem badani a povymenovani vseho na napravach to byly uplne nove pneu. Jeste mam nejspis chycene rizeni, takze i to rizeni to muze delat.
Já mám ted taky funglovky. Ale dělalo to aj na starých a aj na letních
Naposledy upravil(a) Zugy dne stř 21.02.2018 14:48, celkem upraveno 1 x.
Nakoniec som teda zistil kde bol problem, aby ste zbytočne nehladali spet mam e61 545i a podla popisu z nadpisu som mal ten istý problem.
LPG od Vanek Praha a mám dva reduktory to len pre zaujimavost.
Ani po seřízeni LPG sa nič nezmenilo až do chvíle ked som bol u Snejka a seřizoval mi motor, mal som špatne nadstaveny Valvetronic, nejaka hodnota 8 alebo čo to (zistim presne) a po nadstaveni na original hodnotu, všetko na 100%, chod motoru, spotreba atd...
K problemu s LPG, nakoniec mi Snejk po LiveDatech a seřízeni povedal že je LPG chudobne. Vanek seřídil nanovo a všetko je už zase v poriadku.
Samozrejme že to neni chyba pána Vanka čo mi robil LPG pretože nemohol vedet že je rozhadany Valvetronic.
LPG od Vanek Praha a mám dva reduktory to len pre zaujimavost.
Ani po seřízeni LPG sa nič nezmenilo až do chvíle ked som bol u Snejka a seřizoval mi motor, mal som špatne nadstaveny Valvetronic, nejaka hodnota 8 alebo čo to (zistim presne) a po nadstaveni na original hodnotu, všetko na 100%, chod motoru, spotreba atd...
K problemu s LPG, nakoniec mi Snejk po LiveDatech a seřízeni povedal že je LPG chudobne. Vanek seřídil nanovo a všetko je už zase v poriadku.
Samozrejme že to neni chyba pána Vanka čo mi robil LPG pretože nemohol vedet že je rozhadany Valvetronic.
ono je to těžké když jeden dělá servis a druhý dělá LPG, to pak maj těžké oba. my máme vyhodu že děláme obojí, takže to prostě člověk "musí" vyřešit.
na co sou tam dva reduktory nechápu
Myslíš jaraxi, že u Mé to muže byt třeba taky ten valvetronic? Nebi ty vstriky sou pravděpodobnější?
nevím, zatím jsi mi to ani jednou nepřivezl na servis, tak ti těžko mužu říct.
Trochu taky přihodím, začlo se mi dít to, že při jakémkoli kvaltu ( nejvíc to dělá na 4ku ) mezi 1200-1500ot/min auto při tomto ustáleném tempu každých 5s poškubne. Myslím, že to děla převodovka jelikož stejné na LPG i benzín.
Někdo zažil?
Někdo zažil?
Já myslel jak si to serizoval minule. Podle těch projevu co to dělalo při seřízení. A neboj. Přivezu. Už se to blíží. Pak to u tebe bude minimalne tyden 

No jo no, ono by stačilo keby je v každom vedšiom meste JaraX alebo Snejk ale bohužial (možno bohudík), delite sa o ČR iba dvaja.JaraX píše:ono je to těžké když jeden dělá servis a druhý dělá LPG, to pak maj těžké oba. my máme vyhodu že děláme obojí, takže to prostě člověk "musí" vyřešit.
Neviem prečo mám dva reduktory, vždy v každom BMW som mal dva reduktory, jak v E39, E38, E65, E53 akurat v 330ci bol iba jeden ale to bol iba šestvalček.
Bohužial nemám inú možnost no.
V každom prípade vyriešene, nebit Snejka tak by som zase pomenil pol motoru jako kreten, najlepšie je to že ani v BMW nato neprišli - šmejdi, hlavne že faktura prišla skor ako mi zavolali že nato neprišli a možem si ho odviest.
Bol som u pána Vanka na výmene filtrou a nejak som si spomenul na túto temu a pýtal som sa ho čo to tam máme dvakrát a tak nakonec su to filtre nie reduktory, reduktor je iba jeden.
SORRY za špatnu info, nevedel som otom, nevedel som čo to je.
Ale do 850ci s V12 idu dva reduktory tak som to nejak poplietol, ospravedlnujem sa.
SORRY za špatnu info, nevedel som otom, nevedel som čo to je.
Ale do 850ci s V12 idu dva reduktory tak som to nejak poplietol, ospravedlnujem sa.