Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Samo se mne zamkla E66tka
Samo se mne zamkla E66tka
Ahoj,
Stala se mne podivuhodna vec. Na Velikonoce jsme na Morave a zniceho nic se mne zamklo auto, ikdyz jsem mel klice v zapalovani. Jen jsme zastavili na odpocivadle, aby se probehli kluci, vypl jsem motor, ale klicek nevytahoval a normalne se mne zamklo auto. Nastesti sebou vozim dva klice, druhy ma bratr kdyby nahodou neco. Myslel jsem, ze se mu zmackl ovladac v kapse u bundy. Jenze vcera jsem prehazoval detske sedacky, klicky v zapalovani, otevrene zadni dvere a najednou cvak a auto se zase zamklo, tak jsem zacal kroutit hlavou, jak je to mozne. Od ted klice beru porad sebou. Nikdy se mne to nestalo, tak nechapu.Kdyby v te dobe bratr nemel klice, tak jsem v prdeli. Nejakych 150 km od baraku.
Stala se mne podivuhodna vec. Na Velikonoce jsme na Morave a zniceho nic se mne zamklo auto, ikdyz jsem mel klice v zapalovani. Jen jsme zastavili na odpocivadle, aby se probehli kluci, vypl jsem motor, ale klicek nevytahoval a normalne se mne zamklo auto. Nastesti sebou vozim dva klice, druhy ma bratr kdyby nahodou neco. Myslel jsem, ze se mu zmackl ovladac v kapse u bundy. Jenze vcera jsem prehazoval detske sedacky, klicky v zapalovani, otevrene zadni dvere a najednou cvak a auto se zase zamklo, tak jsem zacal kroutit hlavou, jak je to mozne. Od ted klice beru porad sebou. Nikdy se mne to nestalo, tak nechapu.Kdyby v te dobe bratr nemel klice, tak jsem v prdeli. Nejakych 150 km od baraku.
Re: Samo se mne zamkla E66tka

Jinak samozřejmě netuším, ale nemá to mít ochranu proti zabouchnutí klíčů v kufru atp. ??
No to potěší.. ještě, že vozíš náhradní klíč
já mám z takovejch věcí respekt.. i kdyby to bylo nový auto, tak nikdy nenecham klíč v zapalování.. ani kdybych měl stažený okno.. ta kurva by se zamkla a i okýnka by vyjely nahoru určitě 

Jednou me takhle vypekla A6tka, zabouchl jsem si je v kufru a musela mne je dovest sestrenka. Nastesti 80 km.
švagrová by ti o tom mohla vyprávět, během 14 dní 2x zabouchla klíče a dítě do E46.
nejspíš ti spadl klíček a ten mikrospínač je tam navolno a sepne to sám.
jedna E65 to tu taky 2x udělala a museli jsme to vyháčkovat, ale podle mě to dělá klíč. keyless na todle nepomůže, ten řeší zabouchnutí, né že zamčeš s klíčem uvnitř.
nejspíš ti spadl klíček a ten mikrospínač je tam navolno a sepne to sám.
jedna E65 to tu taky 2x udělala a museli jsme to vyháčkovat, ale podle mě to dělá klíč. keyless na todle nepomůže, ten řeší zabouchnutí, né že zamčeš s klíčem uvnitř.
Jeste me napada, ze ten prvni pripad mohl udelat klicek, ktery se nechtene zmackl a v druhem pripade bylo auto zamknute. Odemkl jsem ho a neotevrel ridicovi dvere, ale jen zadni. Nevim, jestli to hlidani autazamykani pri odemknuti a neotevreni dveri poznaji jen ridicovi dvere nebo vsechny. To jeste vyzkousim.
To by mělo logicky fungovat na všechny dveře, ne jen na ty u řidiče. Vždyť to není nějaký Peugeot nebo nějaká jiná podobná sračka. Ale abych pravdu řekl, tak vím, že s tímhle měly problémy akorát e46 (nevím z jakého důvodu). Bylo mi řečeno, že třeba e39 se sama nezamyká. Ale taky si nejsem úplně jistý když ty klíče nechávám v autě 

- scooter_x
Nejlepe mit CA a klic mam porad v male kapsicce v tasce s doklady, takze porad v ruce s sebou, uz dlouho nevidel svetlo bozi...

BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
U koncernů tohle dělají zámky. Buď odejde mikrospínač v zámku nebo se tam udělá studeňák. Pak odemkneš otevreš, ale jednotka neví, že jsi otevřel a za minutu zamkne. Ale čekal bych, že BMW bude o krok napřed. Přeci to není nějaká sračka jako Peugeot nebo něco podobného, jak tu někdo poznamenal 

Jo a snadno se to pozná podle toho ze kdyz otevres dveře tak se uvnitř nerozsviti osvětlení interiéru na stropě a pod. Koncerny tohle dělají. U bmw jsem to ale jeste taky neviděl
Hyundai se automaticky zamykal po 30 vteřin od zavření dveří. Ať už byly klíče uvnitř nebo ne. Jít se vychcat na odpočívadle je adrenalinová záležitost 

Ahoj, kedysi som mal e65 745i r.v.2001, viac krát sa mi stalo že sa sama zamkla, po pravidelnom zamikaní ma to dost moc štvalo, ked sa mi takto zamkla v Holandsku od nervou som rozbyl sklo a vytiahol ovladač, aby toho nebolo malo kluč som rozmrdal ozem rozšlapal a bolo, no jo v afekte sa toho stane. Manželka mi poslala druhy kluč a tam všetko v pohode super. Po skúmani som zistil že to bolo klučom - niečo donho natieklo, možno pot alebo kondenz alebo tak nejak a to skratovalo vnutri kontakty.
Skus vyčistit kluč pokial to vobec ide rozobrat alebo tak nejak.
Skus vyčistit kluč pokial to vobec ide rozobrat alebo tak nejak.
Dekuji vsem za rady. Zatim mne to uz neudelalo a budu to sledovat, kdyz pojedu nekam dal, tak se bude brat radeji reservni.
- Don
Staci ho nenechavat v aute
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
pockat, jak se mohlo auto zamknout pri otevrenych dverich?
ale souhlasim s Laikem, treba je to tou Moravou...
a jak se E65 da vyhackovat?
To je i sedmicka snadna k ukradnuti dratem?

a jak se E65 da vyhackovat?

Myslím že cihlou...kurevtor píše:a jak se E65 da vyhackovat?![]()
Asi melo velikonocni naladu.kurevtor píše:pockat, jak se mohlo auto zamknout pri otevrenych dverich?![]()
a jak se E65 da vyhackovat?To je i sedmicka snadna k ukradnuti dratem?