To asi neni ok, me to na kabriu taky sjede jen asi o ty 2 cm...JaraX píše:btw všiml jsem si že když nastupuju tak se mi otevře skoro celé okno, pro lepší nastoupení, zůstane jen cca 10cm otevřené. po nastoupení se zase uplně zavře.
dělá vám to taky? nebo to dělají jen kabria? někdy mi přišlo že to neudělalo vždy, tak nevím na čem to závisí.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
retrofity, úpravy
- Itchythefirst
- Klubové ID: 3915
Re: retrofity, úpravy
Brutalni !!! Stisovat a jak?JaraX píše:wozejk, ne ne, já bych si to na auto nikdy nedal, pán koupil eisenmanny za staršnou raketu ale po týdnu zjistil že se s tím nedá jezdit, tak jsme to upravovali, tišili a dáváli tam klapky, aby si mohl nastavovat zvuk.
Tomasis, to ETK nechapu každopádne
https://www.ebay.com/itm/BMW-E65-E66-7- ... -a&vxp=mtr
https://www.ebay.com/itm/BMW-6-Series-E ... SwEWtZtnjZ

Nevim jak E-cka, ale F-ka to maj v nastaveni
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to komfortní otevření okýnek?
u Ečka asi nic není. ale možna to je někdě schovany, v tom CCC se nedá vyznat. Ale je pravda že obvykle hledam něco co tam není
tak trochu se ty eisenmanny rozřezaly a upravovali, dávali se klapky, hadičky atd
u Ečka asi nic není. ale možna to je někdě schovany, v tom CCC se nedá vyznat. Ale je pravda že obvykle hledam něco co tam není

tak trochu se ty eisenmanny rozřezaly a upravovali, dávali se klapky, hadičky atd

ještě výživnější to je, když máš staženou střechu, ale okna nahoře, jak to bouchne o ty zadní okýnka...Sweden píše:Jinak ano, zvuk při zavření dveří je u e63 a 64 dost rozdílný

jestli se to sere, tak určitě novej, takže za 20K, k tomu práce, jak jsem tenkrát koukal na ty fotky montáže a i jak ty píšeš, je to ojeb, sám bych to nedal, takže jsem to zatím nechal býtJaraX píše:ano zámek stojí 9,5,ale pak už to má člověk na furt.
500 eur 2ks? to je furt cca 7,5k kus s poštou, to je lepší 2ku na kuse přidat a mít novej. výhoda 6ky je že má jen dvoje dveře
já mám zatím udělané jen řidičovi dveře, byl to dost ojeb tak si na další se vrhnem až bude čas. já ještě vytlumil dveře a ted je to pecka. už mi nepřijde že zavírám konzervu.
nedělá, jen 1-2 cm dolu, v idrive nic ohledně toho nenastavíš, ale je možné, že je to něco co třeba někdo změnil v přes NCS (ikdyž nevím, nechával jsem si pár věcí překódovávat a na tohle jsme nenarazili)btw všiml jsem si že když nastupuju tak se mi otevře skoro celé okno, pro lepší nastoupení, zůstane jen cca 10cm otevřené. po nastoupení se zase uplně zavře.
dělá vám to taky? nebo to dělají jen kabria? někdy mi přišlo že to neudělalo vždy, tak nevím na čem to závisí.
dělá ti to u obou oken, nebo jen třeba u řidiče? (jestli dobře chápu, při otevření sjede a zůstane jen 10 cm okna)
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Kontaktovat uživatele:
dělá u obou, natočím to.
EDIT: Dnes to samozřejmě nedělá, tam bude sakra nějaká podmínka, třeba vnější teplota nebo něco.
k E65 mám všechny školící PDFka, je tam každej systém dokonale popsanej, testy pro mechaniky atd.
ale k E63 nemužu nic najít.
EDIT: Dnes to samozřejmě nedělá, tam bude sakra nějaká podmínka, třeba vnější teplota nebo něco.
k E65 mám všechny školící PDFka, je tam každej systém dokonale popsanej, testy pro mechaniky atd.
ale k E63 nemužu nic najít.
Zmackni 2x rychle za sebou tlacitko odemceni na ovladaci
-
- Kontaktovat uživatele:
žádná změna.
nemáš školící PDF pro E63?
nemáš školící PDF pro E63?
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Však musí být nějaká inicializace pro dojezd/odskok oken ne? To jsi ale asi zkoušel co?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Kontaktovat uživatele:
odskok mi jde vždy, ale někdy se otevře jen 2cm a někdy skoro celý, pak se líp nastupuje protože nezavazí sklo, po zavření dveří to zavře i okno
Otázka asi nejspíš pro Jraxe, ale .. Když některé e60 mají soft na kufru, jak velký problém je to dát na šestku? Je fajn že se víko otevře, ale celkem mě sere jak s tím pak musím "praštit" abych to zavřel 

- Sweden
- Klubové ID: 2669
Po výměně OE plynových vzpěr na zvedání mě tohle celkem taky štve, jde to zavřít celkem z tuha, respektive buď máš omatlaný víko když to dotlačíš ze shora nebo s tím moc třískneš když bereš za vnitřní madlo
, ale opět fungující odstřel víka je paráda, neměnil bych.
Co hydraulického zavírání týče tak mě jako první problém napadá prostor kam to dát v případě, že by se to nechalo z 5er implantovat do 6er
, včera jsem kompletoval zavazadlák po výměně tlumičů a prostor tam nikde není.
EDIT: koukám že myslíš soft na e60, takže dotažení zámku, takže můj proslov byl vlastně k ničemu

Co hydraulického zavírání týče tak mě jako první problém napadá prostor kam to dát v případě, že by se to nechalo z 5er implantovat do 6er

EDIT: koukám že myslíš soft na e60, takže dotažení zámku, takže můj proslov byl vlastně k ničemu

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Jojo, myslím jen to čůro co se otočí a dotáhne to. I to stačí abych s tím nemusel třískat. Hydrauliku neřeším, přestože i tu už jsem na e60 viděl 

-
- Kontaktovat uživatele:
elektronicky by to šlo, v tom problém nevidím, otázka jak by to tam šlo dát mechanicky
No vidíš ...
Koukal jsem na ty zámky a moc se tvarem od sebe neliší, pouze tím malým motůrkem na boku 

hydrokufr? to tam ale někdo dodělal, v ceníku to není (pro sedan, kombi to je jiná)Tomasis píše:Jojo, myslím jen to čůro co se otočí a dotáhne to. I to stačí abych s tím nemusel třískat. Hydrauliku neřeším, přestože i tu už jsem na e60 viděl
a ten soft close zámek taky z komby předpokládám, pro sedan není
http://bmwfans.info/parts-catalog/E61/E ... #7197081_1
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
jo, dodělaný z dílů pro E61 a E65, standardně, resp. ve zvláštní výbavě to nebylo
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Nestojí někomu šestka vedle pětky E63 - E60? Potřeboval bych okouknout jestli jsou clonítka stejné. Na obrázcích vypadají stejně. ale podle ETK to je něco jiného 

-
- Klubové ID: 3633
Asi zítra tady E60 mít budu, ale pokud nesedí číslo, tak tam rozdíl bude.