Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
to musíš řešit s volantechem, jeslti třeba umí sejmout to dřevo, pak se to omotá vyhřívací karbonovou tkaninou, znovu obšije atd.
být to V8 s DD tak si snad koupím e60, pěkně se propadaj na ceně, za chvilku budou pěkně vybavené stát 100k, ale bez V8
https://auto.bazos.cz/inzerat/86604267/ ... celift.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/86604267/ ... celift.php
Jardo ano padají na ceně ale že hodíš odkaz s naftou to bych nečekal od tebe ...kterej ji nemuže ani cejtit.
e60 s DD a V8 5litrem těch bude jak šafránu ...kolik jich najdeš na mobile nebo v ČR ?
Škoda že neexistuje český server kde by byli úplně všechny inzeráty ze všech serveru s auty ...aby člověk nekoukal na dalších několik dalších servrů ... a neztrácel čas.

e60 s DD a V8 5litrem těch bude jak šafránu ...kolik jich najdeš na mobile nebo v ČR ?
Škoda že neexistuje český server kde by byli úplně všechny inzeráty ze všech serveru s auty ...aby člověk nekoukal na dalších několik dalších servrů ... a neztrácel čas.
Soused ma E60tku vybavenou jako prase. Individual, komforty, DD, bezovou kuzi, M-paket, x-drive, head up display, vyhrev sedacek v zadu a ja nevim co jeste. Ale ma jedinou chybu, ma 530D.
Do te bile jsem se zamiloval. Sezente mne ji v individualu bilou 750tku, gold braun merino, alcantru strop, kuze palubku, night vision, dvojite bezpecnostni skla a se vsema srackama do 350 000 ji beru. 

To asi každej tady. Takovy auto by se v inzerci dlouho neohřálo. Bílá tomu facu sluší.
- vlastnemec
Mě spíš zaujalo, že poprvé vidím HDD navigaci v e65 ani v etk jsem ji nenašel
Kde vidis HDD?
- vlastnemec
U té bílé hned pod dvd changerem místo klasické nav co máme všichni + je tam i dab ale ten mám, akorát v okolí žádný signál v okolí 

Uz to vidim. Mozna to mel jen vyvoz na Japonsky trh.
japonci maj jinou navigaci, vždycky je to v ETK rozlišený, proč to tak je nevím.
ted se nějak rozmohlo vozit japonsky sedmy do Polska.
ted se nějak rozmohlo vozit japonsky sedmy do Polska.
Ted jde o to, jestli je to dobra volba kupovat dovoz z Japonska. A nejspis bych moc neveril Polskym smelinarum. Moc se nelisi od Cechu a tady je to pekna sebranka.
Vím, že se dovážely z Japonska takový extrabuřty jako 850CSi apod. Jestli je to z toho důvodu, že Japonsko je poslední na řadě kvůli komplikovanosti dovozu? Jako že jsou už jinde vybraný a tam zbývají nevím... U 7 tohle ale neplatí
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... um=android
Tady jedna pekna s Club kuzi.
Jj, ta už je tam nějaký ten pátek. Cena přijatelná
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jo ta se prodává celkem dlouho, už jdou s cenou pomalu dolůJaris330D píše:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... um=android

Me ne, ja kdybych ted kupoval, tak fakt neco, co vylozene vyjimecne. Chybel by me zadni i-drive, jina barva laku. Ted bych chtel tu samou barvu laku, co mam nebo bilou. Individualek a tak, ale jsou kusy, co jsou parkrat za rok.
Jenže to o čem píšeš, je cena 400k +
Za něco extra je třeba si připlatit. Já to tak taky chtěl a je to něco, co ti dělá radost pořád. Na inzerci se objeví zcela zřídka..
Za něco extra je třeba si připlatit. Já to tak taky chtěl a je to něco, co ti dělá radost pořád. Na inzerci se objeví zcela zřídka..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jj to vim. Tak tu, co mam me taky dela radost, jen pred dvema lety nebylo tolik penez, aby byla jeste lepsi muzika nez ted. Jeste neco dosetrim, abych mel 500 000. A budu moct koukat a hledat. Pak tuhle prodam. Protoze, abych prodal neco, co je v dobrem stavu a rok chodil pesky se mne nechce.