Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě X6
Re: Koupě X6
tady něco
https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJn ... (F10).html
https://books.google.cz/books?id=exWbCg ... rm&f=false
a tady něco
https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJn ... rismo.html
This is as the GT's 120.7-inch (3,070 mm) wheelbase, 63.4-inch (1,610 mm) front track and 65.1-inch (1,650 mm) rear track are shared with the full-size short wheelbase 7 Series (F01), giving the GT considerably larger dimensions than the 5 Series (F10)
https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJn ... (F10).html
https://books.google.cz/books?id=exWbCg ... rm&f=false
a tady něco
https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJn ... rismo.html
This is as the GT's 120.7-inch (3,070 mm) wheelbase, 63.4-inch (1,610 mm) front track and 65.1-inch (1,650 mm) rear track are shared with the full-size short wheelbase 7 Series (F01), giving the GT considerably larger dimensions than the 5 Series (F10)
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
To jako že si BMW střílí do vlastních řad a lidem nabízí "levnou" 7er v podání 5GT, protože, proč ne ?
ale to znamená jen že to má rozchod jako 7er, toť vše.
má to měchy jako 5er, nikoliv vzduchově pružící jednotky jako 7er.
jasně ten podvozek 5er a 7er je skoro to samy, ale sedma je trošku lepší. ale ty rozdily už jsou male. ta sedma se tak strašně zhoršila že jde srovnavat s pětkou
má to měchy jako 5er, nikoliv vzduchově pružící jednotky jako 7er.
jasně ten podvozek 5er a 7er je skoro to samy, ale sedma je trošku lepší. ale ty rozdily už jsou male. ta sedma se tak strašně zhoršila že jde srovnavat s pětkou
Za mě dotaz.
Ve výsledku je GT tedy nižší X6, podobný kufr, vzadu míň místa a míň SUV,
Já takový mišmaš nemusím. Kupátko jako takový se mi líbí, SUV taky.
Buď chci limo, SUV, sport, kombika...ale když je to všechno a nic???? Jak to může dopadnout.
Názor taky za mě.
Asi se líbí a já jsem moc konzervativní, když se prodávají.
Ve výsledku je GT tedy nižší X6, podobný kufr, vzadu míň místa a míň SUV,

Já takový mišmaš nemusím. Kupátko jako takový se mi líbí, SUV taky.
Buď chci limo, SUV, sport, kombika...ale když je to všechno a nic???? Jak to může dopadnout.
Názor taky za mě.
Asi se líbí a já jsem moc konzervativní, když se prodávají.
GT má vzadu víc místa jak X6 a celkově je to praktičtější auto než X6 ani nemá tak velké náklady.
To je pravda. Mě se ty Gt vůbec nelíbí.. zato X6 je hezká, jen je k hovnu 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Za mě jsou obě mimo, ale je to vkus každého, GT5 vypadá že někdo poskládal 2,3 modely dohroamdy a vzešl oz toho Mazda, Hjunáj něco a X6 tam se zase někdo vyřádil a skákl X5 po zadním kufru, až si řekl to je ono, proto teď nepoznám X4, X6 od sebe. U F01 a F10 tak nevím co to hned je 7 nebo 5 kua ? E70 od F15 taky hend nepoznám a pokud je to LCI tak někdy ani nepoznám. Na druhou stranu jsem asi jedne z mála komu se líbí Styl Bangla.
Starý modely na tom byly lépe, 8 ta byla jedinečná, E39 také, E38 taky a E46 se nidky nedala zaměnit. Dneska je to jiný a vše mě to splývá.
Ještě že Isetta je odlišitelná
Jinak abych nebyl negativní mě se X6 líbí (s 4,8 by to asi dneska na forum byla pecka), jen nejsem ochotnej to přeplatit o 200 víc oproti E70 to už se mě zdá moc přitažený za vlasy. Každopádně třeba ženě se X6 nelíbí a poslala mě s ní někam.
Starý modely na tom byly lépe, 8 ta byla jedinečná, E39 také, E38 taky a E46 se nidky nedala zaměnit. Dneska je to jiný a vše mě to splývá.
Ještě že Isetta je odlišitelná

Jinak abych nebyl negativní mě se X6 líbí (s 4,8 by to asi dneska na forum byla pecka), jen nejsem ochotnej to přeplatit o 200 víc oproti E70 to už se mě zdá moc přitažený za vlasy. Každopádně třeba ženě se X6 nelíbí a poslala mě s ní někam.
ja budu muset jít někam na forum mitsubishi nebo tak něco, někam kde si kupujou lidi auta podle toho co umí a ne jak vypadaj,.
jsi na Subaru, to je ještě hnusnější...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Ale tady je řeč o X6 jako druhý třetí auto do rodiny, takže to co umí mě osobně ani tak moc nezajímá, stačí když je velký a bezpečný a líbí se mi.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden, pokud bych měl volný investice, tak X6 jako druhý jo. Velký a bezpečný, X5 je velká, asi jsou bezpečnější auta, ale tváří se tak. Když to hrnu po úzké silnici, auta uhýbají. Já říkám, že nejlepší by byl řadový 12vál a vepředu 20ka traverza.
Kawaman: GT není hezká a teoreticky není až tak k hovnu, X6 je hezká a zase je k hovnu. Nenasere to?
Arnie: máš tam mezeru - E53 je taky nezaměnitelná
Kawaman: GT není hezká a teoreticky není až tak k hovnu, X6 je hezká a zase je k hovnu. Nenasere to?

Arnie: máš tam mezeru - E53 je taky nezaměnitelná

Ty Laiku, ona E53 a E70 nejsou tak nepodobný auta a někdo byla fotka jak někod udělal z E53 E70, vypadalo to celkem strašně 

Tak jako nováček nic netušící jsem to poznal. Horší pro mne bylo rozeznat předface a face a IS. Zvenčí.
Vevnitř to bude asi stejný krom bílých budíků c IS.
Z E53 70ku
To jde 
Vevnitř to bude asi stejný krom bílých budíků c IS.
Z E53 70ku

Tak vnitřek je právě úplně jinej ten vypadá jako F, ale zvenku to tak úplně nepodobný není. Když jsem kupoval ta FL a NOFL jsem proste nevedel :ú
Tu E53 na E70 někdo prodával u nas, proste zadek a predk E70 nabastleny na E53
Tu E53 na E70 někdo prodával u nas, proste zadek a predk E70 nabastleny na E53

Ne, ne, vnitřek u 53jek fl, předfl a IS.
70 je jiná, to vím.
70 je jiná, to vím.
Jo tak, tak FL je snad stejný ne vevnitř ? Jen volant je jinej a zorvna ten je u FL pěkně hnusnej, nejhezčí je práve ten sport co mám já, ten obyč z E39 je šílenej.
Tak včera jsem jel v Porsche Cayenne 4,2tdi a masakr, ten zvuk motoru to ja bomba ale zas ta cena no.
takže volba
Audi Q7 stara (pěkná je až ta facelift = hodně peněz)
BMW X6 (super vzhled ale ten interier pokulhava + ten podvozek me prijde hodne uskakanej
Porsche Cayenne (do toho by to chtělo tu 4,2 mazes ale hodně peněz)
takže volba
Audi Q7 stara (pěkná je až ta facelift = hodně peněz)
BMW X6 (super vzhled ale ten interier pokulhava + ten podvozek me prijde hodne uskakanej
Porsche Cayenne (do toho by to chtělo tu 4,2 mazes ale hodně peněz)