Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě X6
Re: Koupě X6
Nejlepší a nejvýhodnější je si kúpit E70 ze 4,8i, potom si ušteříš peníze za E71 a už tě čeká jenom milion problémů.
Presne v takuto odpoved urcite dufal:)))
Nejspolehlivější pohon pro X6

je to hodně poruchové a nepraktické auto do kterého se nedělá žadný dobrý motor, snad jen 3,5i, jenže ten je do toho slabý a dostává tam naprdel.
pokud už chceš SUV doporučuju praktičtější a levnější X5 kde se dělá ještě 4,8i v kombinaci s LPG nejlepší volba.
a není lepší nějaké pohodlné auto?
pokud už chceš SUV doporučuju praktičtější a levnější X5 kde se dělá ještě 4,8i v kombinaci s LPG nejlepší volba.
a není lepší nějaké pohodlné auto?

A tím jsme se dostali obligátně k E65, takže ty to ještě nevíš, ale přejdi do vlákna a sháněj E65

Noo, už jsem si přečetl tady jedno celé vlákno od SWEDEN, který taky uvažoval o X6.
Každopádně, já to chci jen jako druhé auto a chci vyzkoušet SUV.
Vim, že u těch dieslu odchází klapky, které se nějak dají vyndat a ten benzin bude asi dobrej ale podle me na tohle auto slabej.

Každopádně, já to chci jen jako druhé auto a chci vyzkoušet SUV.
Vim, že u těch dieslu odchází klapky, které se nějak dají vyndat a ten benzin bude asi dobrej ale podle me na tohle auto slabej.
Jestli chceš vyzkoušet SUV, tak rozhodně nezkoušej X6.
Méně penež, ale žádné vážné problémy:
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... 0#p1112110
E70
Spusta problému, spousta peněz, není to úplně levný, ale je to V8 a můžu osobně říct a třeba i Michal595, že to jede dobře v LPG, prakticky na takové auto "zadarmo" prostě není co řešit.
Dej si ruku na srdce a řekni si, to bude pecka X6 s motorem z E9X (3er) to bude dobře jezdit
, budu v ulici velkej mačo a jestli bude v bílé tak 2x takovej, ne chlap má mít V8 a né Transgender model a motor!!!
Méně penež, ale žádné vážné problémy:
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... 0#p1112110
E70
Spusta problému, spousta peněz, není to úplně levný, ale je to V8 a můžu osobně říct a třeba i Michal595, že to jede dobře v LPG, prakticky na takové auto "zadarmo" prostě není co řešit.
Dej si ruku na srdce a řekni si, to bude pecka X6 s motorem z E9X (3er) to bude dobře jezdit

Naposledy upravil(a) Arnie_one dne ned 25.03.2018 20:57, celkem upraveno 1 x.
No vcelku to viem porovnat 3 roky som mal e71, mal som tam slusnu vybavu, notor 35d, auto sa mi pacilo ked prislo na trh tak som do neho siel, nemozem povedat paci sa mi aj dneska, teraz mam e70 tie slusna vybava a motor 4.8 spolu s lpg...x5 sa mi tiez samozrejme paci, ale mozno je to mensia “frajerina” a menej vystredne auto..rozdiel oproti x6 je ze je to ovela prakticejsie, odvezes 5 ludi do kufru nacpem co potrebujem aj pri rodinnej dovolenke, x6 je naozaj neprskticka..a hlavny rodiel je ten motor to je nieco uplne ine, ked teraz sadnem do dieslovej x5, x6 je to jak “traktor” nic v zlom:)ta v8 je paradny motor, aj po roku je to stale radost kazdy den si to uzivam..bez lpg vy som to ťzivit nechcel aktualne som dnes mrkol na comp a 22 litrov priemerka:))s log jazdim lacnejsie ako s dieslom a neporovnatelne vacsia zabava...ale ako pisu pani na servis treba pocitat ze si to svoje zozere;))ae to vacsina suv takze to neberiem uplne tragicky:)
Já ti to přeložím, Michal dospěl k tomu, že je vlekej kluk a proto prodal bez koulový auto X6 a šel do porádně chlapského SUV s V8, ono tedy porádně chlapská byla E53 (poslední X5 pro chlapa), je fakt, že E70 už je taky ženštilé
viz manželky moje a Vlastanemce
ale je už to krok správnou cestou.
Jo jinak dneska jsem to umejval, jak E65 tak E70, můžu Vám říct, že ta E70 mě pěkně ser.... nikam se nedostanu už je to nějaý velký, musel jsem si na to vzít schůdky z malování, vypadal jsem u toho, jak kreté.... co jde roubovat strom.

Jo jinak dneska jsem to umejval, jak E65 tak E70, můžu Vám říct, že ta E70 mě pěkně ser.... nikam se nedostanu už je to nějaý velký, musel jsem si na to vzít schůdky z malování, vypadal jsem u toho, jak kreté.... co jde roubovat strom.
Tak Arnie to tu tak volne prelozil:)))ale ma to hlavu a patu takze okej:)ja proti e53 nejako nic nemam ale proste ni to pride uz take stare..ale to je len cisto moj sibjektivny nazor:)keby som jazdil dlhsie trate, keby som nechcel 4x4 a nepotreboval by som velky kufor siel by som do e65...
Este len doplnim Arnieho preklad..medzi e71 a e 70 som mal 5 rokov f10:))pokial ide o servis tak je to pre mna take “nove” ze sem tam musim riesit veci ake musim, nakolko predosle auta som kupoval nove a aj ked to boli diesle tak servis som riesil len menenia olejov inak nebol ziadny problem kedze tam bol maly najazd takze nic ma nchytill no...
Este len doplnim Arnieho preklad..medzi e71 a e 70 som mal 5 rokov f10:))pokial ide o servis tak je to pre mna take “nove” ze sem tam musim riesit veci ake musim, nakolko predosle auta som kupoval nove a aj ked to boli diesle tak servis som riesil len menenia olejov inak nebol ziadny problem kedze tam bol maly najazd takze nic ma nchytill no...
Pokial ide o umyvanie tak to som vzdal uz pri x6, som dosiel vzdy zasraty a mokry jak som sa skrabal na strechu bez rebrika:)takze teraz to davam umyvat pekne radsej..
Inak mne pride take zozenstene prave az terajsia f rada ...tam co sa ni jedine paci ako tak ale stle nie ze wow ked je cierna aj s kolesami v m pakete inak strasne...
Inak mne pride take zozenstene prave az terajsia f rada ...tam co sa ni jedine paci ako tak ale stle nie ze wow ked je cierna aj s kolesami v m pakete inak strasne...
Samozřejmě to píšu zprofanovaně a Michal má pravdu a já se k tomu přidám, E53 už je fakt stará (má svoje půvaby), ale E70 prostě je a vypadá, jako nové auto, to má Michal pravdu.
Také ta výbava, kterou E53 už nemá a asi ani lecjaká E71, Xdrive, 4,8+LPG, Logic7, EDC, ACC, komforty+masáž+odvětrání+výhřev, CAčko, DVD, TV, HUD, nivo, kožená palubka, hlasové povely, lepší navi, denní svícení, natáčecí Bixenony, PDC, DVD vzadu pro děcka, websto, SoftClose, vyhřívaný volant a dalších milion věcí.
Co mě osobně mrzí a chybí je ta perfektní navigace vevnitř budíků, jako má E65, to prostě posr.....když sem E70 kupvoal, vůbec mě nenapdalo, že už to nemá.
To je nejlepší funkce co jsem za dlouhou dobu viděl, nemusím čumět na displaj navigace, ale veškerá navigace probíhá na budíkách.
To jsou důvody proč už tohle auto je někde jinde a to má Michal opravdu pravdu. Na druhou stranu ten servis je opruz.
Také ta výbava, kterou E53 už nemá a asi ani lecjaká E71, Xdrive, 4,8+LPG, Logic7, EDC, ACC, komforty+masáž+odvětrání+výhřev, CAčko, DVD, TV, HUD, nivo, kožená palubka, hlasové povely, lepší navi, denní svícení, natáčecí Bixenony, PDC, DVD vzadu pro děcka, websto, SoftClose, vyhřívaný volant a dalších milion věcí.
Co mě osobně mrzí a chybí je ta perfektní navigace vevnitř budíků, jako má E65, to prostě posr.....když sem E70 kupvoal, vůbec mě nenapdalo, že už to nemá.
To je nejlepší funkce co jsem za dlouhou dobu viděl, nemusím čumět na displaj navigace, ale veškerá navigace probíhá na budíkách.
To jsou důvody proč už tohle auto je někde jinde a to má Michal opravdu pravdu. Na druhou stranu ten servis je opruz.
No asi tak jak Arnie pise...aj napriek tomu ze ma 9 rokov stale vyzera dobre a nie zastaralo asi sa tam trafili tak nejak nadcasovo..niektore auta su na cestach 4 roky a vyzeraju uz na hovno:)
Ale hlavne je to posledna x5 kde mohol byt ten V8 motor a je to super oproti tomu co som mal..
Ano neni to jak dnesnw auta miesto budikov tablet ..miesto ovladacich tlacitiek tablet..to mi strasne vadi na novych autach...ked som bol tuto brat u vas v cechach tak predajca z bmw ma viezol do banky vlozit peniaze na ucet a sli sme na novej x5 a normalne ma neskutocne srali tie digitalne budiky jak v pocitacovej hre...v aute za take peniaze nech tieto sracky nedavaju..este mu to tam farby menilo kurna jak na kolotoci..
Ale hlavne je to posledna x5 kde mohol byt ten V8 motor a je to super oproti tomu co som mal..
Ano neni to jak dnesnw auta miesto budikov tablet ..miesto ovladacich tlacitiek tablet..to mi strasne vadi na novych autach...ked som bol tuto brat u vas v cechach tak predajca z bmw ma viezol do banky vlozit peniaze na ucet a sli sme na novej x5 a normalne ma neskutocne srali tie digitalne budiky jak v pocitacovej hre...v aute za take peniaze nech tieto sracky nedavaju..este mu to tam farby menilo kurna jak na kolotoci..
Hele a kde vy žijete, že je pro vás stará X6 mačo auto? Možná tak v Mku. A ta nová to samý.
Mimochodem, Renocar měl nedávno super akci. Prodávali tuším 50 Fkových X6 v konfiguraci "podnikám vole". Černá, velký kola, 3.0d, Mpaket zvenku. A to bylo všechno
. Chtěli za to snad 1,2 bez daně, leasing ofc možný
Mimochodem, Renocar měl nedávno super akci. Prodávali tuším 50 Fkových X6 v konfiguraci "podnikám vole". Černá, velký kola, 3.0d, Mpaket zvenku. A to bylo všechno

Ty ses ptal na X6, pro nás je to asi vesměs mrdka co se sere a nejede a XM na co, když můžeš mít 650ku (300?) a tím se asi člověk sveze lépe, než si hrát na něco, jako je sportovní X6 !
Každej rozumnej dospěje ke stejnému závěru E70 4,8 LPG a myslím, že to není o tom bejt socan, spíš to mít v hlavě srovnaný.
Každej rozumnej dospěje ke stejnému závěru E70 4,8 LPG a myslím, že to není o tom bejt socan, spíš to mít v hlavě srovnaný.
Arnie_one píše: Jo jinak dneska jsem to umejval, jak E65 tak E70, můžu Vám říct, že ta E70 mě pěkně ser.... nikam se nedostanu už je to nějaý velký, musel jsem si na to vzít schůdky z malování, vypadal jsem u toho, jak kreté.... co jde roubovat strom.

Jinak Michal potvrdil mou doměnku, že X6 je nepraktický exot. Už se to tady rozebíralo dřív, že vzadu posez i kufr žádná lambáda, že to není ani limuzína, ani sport či kupé, prostě prasopes. A jestli v tom není V8, ale jen malý benzín a nebo nafta, tak je to exot jen na ukazování (zvenčí).
Když jsem to viděl poprvé, samozřejmě jsem si počkal, když to pán odemykal. Říkám si, tvl kupák 4x na sobě, to bude hukot, až to nahodí. No zarachotil nafťák, takže takový zklamání.....
Je v tom vůbec nějaká radost z jízdy?
V8 se dávaly jen do X6M?
V8 se dávala i do X6 50iX
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jj jen se trošku zkrátila životnost těch motorů z milionu km na 50tkm 

O tom se ani nepřemýšlel, že to uvedeu, jako möglichkeit .....V8 se dávala i do X6 50iX....... tím pádem, už tak problematickému autu získáte i ultra drahej a problematickej motor .... a to se vypaltí