pavproch píše:Enem malá technická: mám 330ix e91 MY2011 a - světe div se - mám v něm z výroby HYDRO řízení bez dalších pičičand. Čili ne všechny 330i mají aktivní řízení a ne všechny 330i mají elektrické řízení.
Pokud ale máš položku hydro steering wheel, tak to bohužel neznamená hydro řízení..je to jenom nepochopotelně zavádějící název pro el.řízení..
K tomu aktivnímu řízení..máte všichni pravdu, že jsem si to konkrétně v tomhle autě nevyzkoušel, ale taky jsem konkrétně o tomhle autě slyšel převahu názorů, že se tam nehodí.. Ono si tu cenu  drží právě kvůli té relativní jednoduchosti a surovosti.. nepochybuji o tom, že v 7er to má význam..
Zddan01, pokud si četl celé toto vlákno, tak bys mohl pochopit, proč z jedné strany řeším aktivní řízení a z druhé strany bych šel do nafty.. aktivní řízení řeším u 11 let staré e90, za kterou jsem ochoten zaplatit 400k jen proto že chci auto pro radost i na ježdění zároveň..pokud to mám považovat za přirozený pokrok, že na prvek výbavy, který tam nechci (ano, protože jsem pouze slyšel, že se tam nehodí), tak za přirozený pokrok považují i to, že si koupím logicky novější model plný přirozených pokrokových zbytečností.. tudíž nevím, proč bych se měl u racionálně vybraného auta bránit naftě, když do teď jsem s ní spokojen..
Bohudík, že se vyrábí tolik aut, protože alespoň si každý vybere ten svůj šálek kávy..  Já nemám nic proti 7er, ale moje srdce chce raději žiletku na krájení zatáček, než super pohodlný dálniční express.. pokud půjdu cestou vývoje, věřím že mě i nafta 330d v řadě f nabídne víc, než 750i.. jara X to cítí opačně a je to v pořádku..