Laiku, ono to je hodně subjetivní, prostě platí, když s autem jezdíš víc opravuješ, s tvým nájezdem tě to nikdy nemusí potkat, tak jako mě s E70, to auto beru jako dvojku, na práci mám E65, proto se toho servisu E70 nebojím.
Jinak já nevím, žena parkuje v garáži, ale nidky se mě ten separátor nepoo, vždycky převodovka

To co píšu já tě nikdy nemusí potkat, každopádně repas u Pakry ZF 5q HP24 je 100 litrů

když jdeme do detailu (tak jak se to má). Samozřejmě, že největší průser je nevyvážený hydroměnič a vnitřek tuším lopatky a těsnění, kvúli kterýmu to pak hází otáčky, vyosuje, potom převodovka chčije a kope. Takže až to někde uvidíš, když budeš kupovat první co podívat se tam Jen to gufero mezi motorem a převodovkou vyjde na skoro 3 litry

převodovka kůli tomu musí ven. Potom nikasilový kanálky a většinou 1 (5lamel) na kašu a pak většinou 3. Říkám je to subjektivní a každýmu to může dělat něco jinýho. Ber mě ale jako Laika, ja to píšu velmi sprofanovaně, odborník se asi očima obrací vzad.
Jinak už jsem taky uvažoval, kdybych nechal E53, nějak tam narvat černý komforty z E70/E65, on je to opravdu velký rozdí. Myslím, že designově by se do E53 ty komforty hodily. Tobě by myslím vyhovavaly, protže se dají upravit na kostru, což beru s věkem jako plus, v těch naskách už se teĎ pořád kroutím a nevím jak si tam sednout.